Kolikrát denně dávat mléko 7m miminku - jídelníček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolikrát denně dávat mléko 7m miminku - jídelníček.
Ahoj maminky,
přiznám se bez mučení, v ohledu příkrmů ještě pořád silně tápu.
Máme doma miminko, které je od narození na UM, 11.2 mu bylo 7 měsíců. A mě zajímá, jak často dáváte takovým miminkům mléko?
My dáváme ráno, pak kolem 11 před spaním, pak odpoledne a ještě před spaním. V poledne dostává maso-zeleninové příkrmy, odpoledne někdy ovoce a večer kaši.
Jaký jídelníček máte u takto starých dětí vy? Co ještě dáváte? Kolikrát takhle starý mimísek potřebuje mléko?
Ještě info - pití a čajíky sabotuje, takže dávám mléko častěji, protože se bojím, aby nebyl dehydratovaný.
Budu ráda za každou radu a tipy, čím krmit. ![]()
P. S.: Měříme 85cm a vážíme 12kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávám mléko 2× a jednou kaši. V noci se mi nebudí. Fakt váží už 12 kg? Zkus třeba nějaké šťávy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 No jo, je obr po nás. Táta má 198 a já 182cm.
Takže je fakt velký. Ale buclatý není vůbec. Šťávy jsem také zkoušela, ale nechce. A dáváš něco jiného, krom ovoce a masozeleniny a kaše?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markouš Já si myslím, že dáváš mléka dost, taky jsem asi tak v 7.měsíci tak dávala
,ale je fakt, že už si to až tak nepamatuji a to je malé teprve 16 m
.
A míry máte teda krásný
.Moje má asi 10,5 kg a 78 cm
.Prostě každé dítě jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme mléko 4× za den + 1× zeleninu a 1× ovoce. Kaše nedávám, čaj zatím taky ne ![]()
Kluci váží 10 a 11kg. 7m měli o víkendu ![]()
Edit: v 6m 65 a 67cm.
Příspěvek upraven 24.02.15 v 20:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas jí dám kukuřičnou křupku nebo jogurt. Taky jí to trvalo, než se naučila pít.
A je velký, 85? Malá má 71 cm v 10 měsících…
@Markouš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame taky dlouhanka
na 8m kontrole mel 82cm a 10,8 kilo
a je hubenoucky, jen dlouhy…jinak nas malej ma od toho 7m mleko jen jednou denne a to rano asi kolem 8 pak obed v 11:30 a pak svacinku kolem 4 (jogurt, presnidavku, puding, cokoliv) vecer pred spanim po 7 si da kasi z lahve 300ml
a behem dne ma jeste rizne krupky, susenky, piskotu nebo Brumika atd.
syn teda ma teda skoro 10m (2.3.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 krát + přesnídávku, nebo zeleninku a nějskej čajík…až od 11 měsíce je mléko 3 denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
Občas jí dám kukuřičnou křupku nebo jogurt. Taky jí to trvalo, než se naučila pít.
A je velký, 85? Malá má 71 cm v 10 měsících…
@Markouš
je, to musi byt prdolka malinka
ja odhaduju nas v 10m na 85cm
jinak, co mame deti kolem sebe, tak maji v 10m 77cm a 80cm
ale kazde ditko je proste jine, to tak nejde brat…jen mi prijde usmevne, ze 71cm mel syn ve 4m
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 píše:
4 krát + přesnídávku, nebo zeleninku a nějskej čajík…až od 11 měsíce je mléko 3 denně
ja spis davam na maleho, jak si rekne…bude mit 10 mesicu a mleko ma jen rano a to jeste nechce, on je zrout, potrebuje poradne jidlo…na obed bezne 3 knedliky s mackou a masem
mleko bych 3× do nej nedostala, neni ani kdy, kdyz ji 4× denne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89
Co člověk to názor. Já zase poslouchám, jak je velká a pěkná..Trošku přerostla kloučka, co se narodil ve stejný den. ![]()
10 měsíců 71 cm a vážila 8,8 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fragola macci
Moji mají 6 a 8kg
Kluci budou mít za týden 8m a mlíko mají jen ráno, pak ovoce, pak masozel, pak jogurt a večer mlíkokaši a pak spí až do dalšího mlíka 12h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasi je teda 9 mesicu, ale od tech sedmi ma navic snad jen jogurt. Mleko jen rano a vecer. Jinak masozelenina a ovoce. Kase nedavame.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nedávám vše, maso zeleninku, jogurt, ted ujíždíme na kukuřičných křupkách, kašičky ale to mléko jo, prostě řídíme se dr..Kamarádka malé odrovnala trávení, tím že jí ládovala brzo vším..jinak málá má 8 a půl kilča v 10 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit