Kolikrát denně dávat mléko 7m miminku - jídelníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
24.2.15 21:14

Ahoj!
Tak moje malá pije mlíčko jen ráno a večer. Dopoledně má kaši, přesnídávku nebo čerstvé ovoce. V poledne masozelenina apod. a odpoledne ji dávám jogurt, zeleninku, občas přesnídávku. Zítra ji chci vyzkoušet dát sýr z překapaného jogurtu. Do toho si někdy dá křupku. No a babičky někdy přispějí sunarkovou sušenkou :nevim: Malé je 8 měsíců a má 9kg a cca 80cm. Ona mi tak nějak hodně vyletěla, jak byla kojená, to mi dokonce jeden měsíc přibrala celé kilčo. S příkrmy to přibírání zpomalilo. Naštěstí, jinak by z ní byl takový malý otesánek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.2.15 21:27

Hezkýý to je kousek malé slečny..má krásnou váhu :) to my jsme menší máme 68 cm, je pravda že jsme se narodily s 46 cm :mrgreen: jinak to stravování máme hodně podobné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
25.2.15 09:23

@kikinous A když mlíčko jen ráno a večer, jiné tekutiny dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
25.2.15 09:55
@pkz píše:
@kikinous A když mlíčko jen ráno a večer, jiné tekutiny dáváš?

My davame normalne vodu, ma hrnek po ruce a i se sama napije. Ale po presnidavkach nema takovou zizen jako treba po piskote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.2.15 14:14

Taky mam syna 11.7. :pankac: ale takovej obrik to neni, v pul roce mel 73 cm a 8 kg.. mliko ma jen rano a vecer, delam z 270 vody.. pres den pak ma jeste masozeleninu a presnidavku.. knedlik bych teda nedavala, ale zalezi na tobe.. :think: jinak vodu ani caj mi taky nepije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.2.15 18:23

@pkz Jasně, pije vodu, občas čajík, dětský Leros. Moc toho nevypije, ale po jídle si vždycky dá. Když je víc ulítaná, tak taky něco vypije. Snažím se jí ho nabízet co nejčastěji, ale vždycky si jen cucne :nevim: Ale doktor mi říkal, že jí to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
25.2.15 18:50

Kazde miminko je hlavne jine, jak uz jsem psala, malej ma 10m a s mlekem budeme pomalu koncit, vubec to nechce…jak je velikej, tak se potrebuje poradne najist…ma 8 zoubku, tak uz muze chlebik s Lucinou a sunkou atd. vsechno krasne pokouse…chce to prizpusobit spis tomu malemu, nez se necim ridit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí