Kolonoskopie - špatný výsledek
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kolonoskopie špatný výsledek
Zdravím a předem se omlouvám ale ráda bych aspon chtěla vědět jestli má někdo skušenost. Je mi 42 let a mám za sebou kolonoskopii výsledek 80 polypů a možný i už karciom…To čekání na výsledky biopsie je strašné a já bych aspon chtěla vědět zda je nějaká šance na uzdravení a hlavně že není pozdě…Předem moc děkuji Monča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@mroe píše:
Mate to v rodine?
Právě že ano otec zemřel na rakovinu tlustého střeva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mroe píše:
Ja myslela tu polypozu strev.
tak o tom nevím jen o té rakovině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Preji at biopsie dopadne dobre
Jak se Ti to projevovalo? V tak nizkem veku? Kolik bylo tatinkovi, kdyz zemrel?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Vzhledem k veku a mnozstvi polypu to mas mozna geneticky, v jakem veku onemocnel tatinek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nemůžu ti říct jak to dopadne tobě, to nejde. Můžu ti ale říct, že mému otci diagnostikovali karcinom v pokročilém stádiu, přišel o třetinu tlustého střeva, část tenkého, prodělal chemoterapii a dvacet let po onemocnění je zdráv. Karcinom tlustého střeva je dobře léčitelný, zvlášť v počátečních stádiích.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@mroe píše:
Vzhledem k veku a mnozstvi polypu to mas mozna geneticky, v jakem veku onemocnel tatinek?
V 40 letech. Ano říkala dr. Něco o genetice. Jde mi hlavně o to zda není pozdě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Preji at biopsie dopadne dobreJak se Ti to projevovalo? V tak nizkem veku? Kolik bylo tatinkovi, kdyz zemrel?
40 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mony01 my máme tuto
rakovinu taky v rodině. Chodím kvůli tomu na kolonoskopii každých 5 let
už od 25 mamka měla karcinom už
v 35. Vzali jí kousek střeva a podstoupila ozařování. Už je to 20 let a
vše v pořádku. Akorát tím, jak se jí to objevilo už takhle brzy, tak
její doktor hned řekl, že mě chce vidět už v 25. Ale je pravda že mi
vždy odstraní alespoň 1 polyp. Tak jsem ráda, že jsem hlídaná. Přeju
hodně štěstí, ať vše dobře dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@mony01 my máme tuto rakovinu taky v rodině. Chodím kvůli tomu na kolonoskopii každých 5 let už od 25mamka měla karcinom už v 35. Vzali jí kousek střeva a podstoupila ozařování. Už je to 20 let a vše v pořádku. Akorát tím, jak se jí to objevilo už takhle brzy, tak její doktor hned řekl, že mě chce vidět už v 25. Ale je pravda že mi vždy odstraní alespoň 1 polyp. Tak jsem ráda, že jsem hlídaná. Přeju hodně štěstí, ať vše dobře dopadne.
děkuji moc za informaci. mám 4 děti dvě dospělé a dvě malé ty dvě dospělé holky už jsou objednané na kolonoskopii a jak paní dr. řekla je to genetické. to čekání na vysledek je strašné stále brečím a bojím se. ubytek na váze nemám chut k jídlu mám tím se uklidnuji vím to je asi málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nemůžu ti říct jak to dopadne tobě, to nejde. Můžu ti ale říct, že mému otci diagnostikovali karcinom v pokročilém stádiu, přišel o třetinu tlustého střeva, část tenkého, prodělal chemoterapii a dvacet let po onemocnění je zdráv. Karcinom tlustého střeva je dobře léčitelný, zvlášť v počátečních stádiích.
strašně si přeji at je to v počátku když už a to čekání na výsledky biopsie je asi nejhorší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mony01 pritel 42 ted byl na kolonoskopii kvulj bolestem v zadech pred kazdou stolici a kolonoskopii se dostali jen do cca ctvrtiny streva, dale ne, jsem z toho take velmi nervozni, co bude dal. Moc drzim palce, at jsou vysledky resitelne, verim, ze ano!
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@mony01 pritel 42 ted byl na kolonoskopii kvulj bolestem v zadech pred kazdou stolici a kolonoskopii se dostali jen do cca ctvrtiny streva, dale ne, jsem z toho take velmi nervozni, co bude dal. Moc drzim palce, at jsou vysledky resitelne, verim, ze ano!
také držím moc palce…a děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Špatná komunikace s partnerem - chci, aby se taky otevřel
- Výsledky ogtt
- Co znamená být špatná matka?
- Špatná nálada i při AD?
- Špatná paměť, možná roztržitost, možná něco horšího?
- Tříměsíční miminko špatně spinká
- Kdy se ukázali první výsledky v hubnutí?
- Vyzná se někdo v imunologických výsledcích prosím?