Konflikt na MMB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
25.10.14 15:40

@Levandulina ano, to máš taky pravdu :palec:..prostě mi kupující si moc nevyberem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
25.10.14 15:40

@renap Tak to by mě taky naštvalo, holt poučení pro příště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
25.10.14 15:41

To jsem udělal, že jsem tam hodila odkaz na e-shop. A ona právě vyhrožuje sdminama mně :zed: Že jsem ji jako neprávem očernila, psala i že má účtenku. Tak jsem jí napsala, že jestli dokáže, že opravdu tu bundu koupila za ty peníze, tak se jí veřejně omluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
25.10.14 15:44

Od znacky Funky diva prodavaji u nas v sekaci nove veci… coz pro me znamena, ze to rozhodne nebude luxusni moda, spis nejaka UK levnejsi…
Ty 400 za novou tak nejak odpovidaji podle cen treba na amazonu. Tri tisice mohla stat leda v jine mene. Povazovala bych to za podvod a napsala stejne hodnoceni - tedy pokud bych neco takoveho koupila, ja bych asi byla opatrnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
25.10.14 15:45

Mám na to trochu odlišný pohled.
Osobně-pokud něco chci koupit-ať už nové nebo použité, vždy si zjišťuji cenu. Potom můžu zhodnotit, jestli se mi nabídka vyplatí. Pokud prodávající uvede v popisu-značková-tak většinou vyfotí cedulku s onou značkou nebo není problém se zeptat, co to je za značku. pokud odpoví-zjistím si cenu nového zboží, pokud ne-tak se stává pro mě nedůvěryhodnou a o koupi přestanu uvažovat.
Je druhá možnost-sice se ta bunda nyní prodává za cca 400,– Kč, ale ona ji mohla koupit za 100 euro. To není vyloučené. A potom mi ono hodnocení bez možnosti vysvětlení druhé strany přijde trochu přes čáru. Třeba jste jí tím ublížila-ona nemusela lhát.
Ale o tom je ta komunikace-něčemu nerozumím, mám připomínky-tak se zeptám. Třeba má doklad o zaplacení?
Nevím, já bych to nejdříve řešila po telefonu nebo po mailu s tím, že bych třeba i požadovala vrácení peněz, potom-podle situace- bych udělila příslušný komentář. Takhle mi to přijde docela unáhlené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.10.14 15:52

Vůbec bych se tím dál netrápila, adminům si může hlásit co chce. považovala bych to za ukončené, hodnocení bych nechala, a nic už bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.10.14 15:56

@renap No na aukru jsem před časem narazil na podobného prudiče. Na svojí „domácí“ tiskárně dělá pěkné věci, to ano, ale běda, když mu někdo napíše jiné hodnocení než pozitivní (anebo položí před koncem aukce dotaz, který mu připadá provokativní…) Tito lidi mají dost vysoké ego a pořád se chovají stylem „bojuj nebo uteč“.
Co se dá poradit? Nenechat se rozhodit - a trvale ignorovat. Technické prostředky k ignorování tu už byly zmíněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
25.10.14 16:01

Halamka-ona právě značku neuvedla, i když ji bundá má a dobře čitelnou-zéměrně?
A ano, prodávající mi nakonec nabídla, že ji mám poslat zpět a vrátí mi peníze, ale to já nechci, dcera už měla bundu na sobě, líbí se jí. O to mi vůbec nešlo, já jsem prostě napsala pravdivé hodnocení, třeba i pro ostatní maminky. Jinak tam má prodávající většinu pozitivních komentářů, proto jsem taky věřila tomu, co uvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák