Konflikty rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.12.25 12:48

Až to udělá příště, neváhej a volej 158. Policie ho může vykázat z domácího obydlí po novem na 14 dnů a odebrat případne zbraně. Bude mít zákaz přiblížení k tobě a dítěti. Dají ti kontakty na intervenční centra. Bude možnost dobu vykázání prodlužovat. Ty možnosti co dělat, tak jsou. A ty se nesmíš nechat, jinak to ten hajzlik bude zneužívat. Ne, ne, ne, ne není to jeho vina. I kdybys ho vyprovokovala, tak vše kde řešit úplně v klidu. Když ne, nemá co dělat mezi lidma, at jde do pralesa k opicím. Lepší to bude, jen horší. On se sebou problém nemá, jemu to vyhovuje a ty drž pusu a krok? Sem tam ti nějaká prilitne. Tohle by na mě nebylo.

• Citovat
  • Upravit
5971
26.12.25 12:57
@Anonymní píše: Více

Je to domácí násilí. Napadení neomlouvá nic. To by mohl říct u soudu kdekdo, on mi nadával, on mi řekl něco nepěkného a pustili by ho, kdyby to bylo v pořádku. Ale takto to nefunguje. Právo někoho napadnout, nemá nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5971
26.12.25 13:00

Není malé dítě, abys tu stála a přemýšlela, čím si ho vyprovokovala. To tu časem můžeš také psát, že on to tak nemyslel a že tě miluje… Klasický scénář agresora a oběti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 13:03

@Kipa22 jenomže já nevim čím to je kdyby mi toto řekla kamarádka řeknu ať ho opustí ale já tak nějak doufám že se třeba změní, ikdyz podvědomě vim že ne ale nevim co to je že mě to u něj tak drží :(

• Citovat
  • Upravit
3768
26.12.25 13:04

Tohle dělávala moje matka. Nechala se od otce vyprovokovat a myslela si, že chlap bude jen stát a čekat, až mu ženská vrazí facku.
Nevím, co si představit: fyzicky zaútočil.
Ale nerozumím tomu, že jsem s někým, po kom jsi schopna házet věci.
Ano, chlap se měl sebrat, prásknout dveřma a vykašlat se na tebe, když po něm v afektu házíš věci-a je jedno, jak moc měkké jsou.
Ne každý chlap to dokáže a odkráčí středem, ale je pravda, že máslo na hlavě máš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3768
26.12.25 13:06

Třeba tím, že jsi po něm v afektu začala házet ty balónky.
To jsi šla jen tak kolem, sebrala balónky a začala je po něm házet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 13:10

@Rosebery tak nevim jak jinak dostat ze sebe ty slova které mi říká, tak po něm párkrát hodím balonek… nepřijde mi to ale totožné s projevením psychického mučení protože ty slova mě opravdu ve vnitř ubíjejí a už vůbec ne na napadnuti před synem 😕

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 13:11

@Rosebery a mrzí mě že jste si tímto prošla/ prošel, ale vím že nechci aby takový názor na to měl můj syn..

• Citovat
  • Upravit
3768
26.12.25 13:17

A jak jinak bys řešila situaci, když žiješ s agresorem, než odstěhováním se?
Myslíš, že když po něm začneš házet věci, že tomu nějak pomůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6689
26.12.25 13:27
@Rosebery píše: Více

Nemá. On na ní nemá co vztáhnout ruku, prostě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
26.12.25 13:55

ne, nezmění se, nebo jo, bude to pořád horší a horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 13:56

Dej si do google traumatická vazba. Je to jako droga. A taky střídání období, kdy je jako zlaťák s obdobím, kdy zabít honje málo. Protože když byl zlý pořád, žena odejde hned. Takhle když to strida, tak žena pořád doufá, věří a ztrácí čas. Své roky života, které se už nevrátí. Prostě volí jistější peklicko nežli nejistou neznámou samotu a klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky