Korejská kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
3.12.21 15:28
@wonderwoman1 píše:
@Parninas co teda jako z číny mám tak jsou stíny, z ebay ty sypké pigmenty trpytivé. Asi jako krém na celý obličej bude horší ale ty stíny mi nikdy neudelaly nic, už je to nějaká doba. ted už to radši nekupuju. Mám teda i korejskou dekorativku, jak jsem zmínila makeup mi nesedl, pak mám fixu na obočí tuhle a fixátor který to pěkne načeše aby ´drželo tvar etude

nějaký lesk, matnou rtenku, a řasenku ale ta je tak silně vodeodolná nevšimla jsem si :D že je vodeodol, tak ji nepoužívám.

celkově chválím krásné obaly to má často matné, vidím rozdíl než v běžné dekorativce, hlavne aby to hodně drželo což bude u korejek žádoucí. Když kolikrát vidím kolik vrstev a čeho si dávají

Věci na obočí bych fejkový ještě asi snesla, ale cokoliv co by mi přišlo na oči nebo pleť ne. Rtěnky a lesky tak 50/50, spíš ne. Já ani nemám citlivou pleť, ale prostě chci mít záruku toho, že je to všechno v pořádku. :think:

Z ali/wishe jsem si kdysi pořizovala leda set na dělání nehtů (různý samolepky atd). To mě přišlo v poho. :D

• Citovat
  • Upravit
12805
3.12.21 16:28
@Parninas píše:
Tak to máš Čínu. :mrgreen: Složení „Ingredients: water, glycerin, propylene glycol, butylene glycol, betaine“ je takové no… :nevim: Dost pochybuju, že je to vše. :DDoufám, že to alespoň paní nepřeprodávala moc draze.
@Parninas píše:
No citlivé téma asi ne, ale je to solidní offtopic. Očkodiskuzí je tu myslím už dost.

trochu jsem žertovala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 16:30
@wonderwoman1 píše: že to přeprodává ok, ale že to vydává za korejskou je teda od ní podvod

ale kdyby řekla Čína, tak to půl ženských nekoupí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 16:36
@drewlet píše:
ale kdyby řekla Čína, tak to půl ženských nekoupí. :D

To, že to je Čínská značka, není až takový problém. Problém je, že vám jako údajný kvalitní produkt prodává nějakou shitku z ali, kde ani nemáš jistotu, že to prošlo jakoukoliv kontrolou kvality. Divím se, že nejsi naštvaná. :nevim:
Když si půjdu koupit od někoho místního vajíčka od slepic z volného výběhu, tak očekávám, že dostanu ty inzerované vajíčka z volného výběhu a ne vajíčka koupené v supermarketu předělané do jiné krabičky.

• Citovat
  • Upravit
386
3.12.21 17:21
@drewlet píše:
to je ono.

také by mě zajímalo, kolik tě to stálo, ta čína. Že jsem zvedavá :D už si jí to omlátila o hlavu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.21 17:25
@wonderwoman1 píše:
Nelži! Tohle jsem nenapsala, jen že vakcíně nevěřím a že se bojím nežádoucích účinků. Tohle je diskuze o korejské kosmetice, jestli k tomu nemáš jak hodnotně přispět, tak si nech svoje narážky do diskuzi o očkování.
:mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
3.12.21 17:27
@Parninas píše:
https://www.notino.cz/…/p-15991193/?…

Úplně jsem propadla tomuto. :srdce: BBčko, ale s vysokým krytím, vypadá hrozně přirozeně a i na mastné pleti i po několika hodinách vypadá skvěle. :dance:

Od stejné značky ještě zkouším tenhle krém a zatím úplně nevím co si o tom myslet. :think: Ale nechci ho hodnotit zle, protože s mými problémy s pletí dělá co může. :mrgreen:
https://www.notino.cz/…-sekretu-92/

Zkus ten černý šnekový krém. Měla jsem nejprve ten černý, pak tento hnědý a byla zklamaná. Jen teda pro sušší pleť je pak třeba použít na noc něco výživnějšího.
Jinak ten Bb krém je skvělý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 17:41
@Parninas píše:
To, že to je Čínská značka, není až takový problém. Problém je, že vám jako údajný kvalitní produkt prodává nějakou shitku z ali, kde ani nemáš jistotu, že to prošlo jakoukoliv kontrolou kvality. Divím se, že nejsi naštvaná. :nevim:
Když si půjdu koupit od někoho místního vajíčka od slepic z volného výběhu, tak očekávám, že dostanu ty inzerované vajíčka z volného výběhu a ne vajíčka koupené v supermarketu předělané do jiné krabičky.

kdybych věděla, kde to sehnala, na obličej bych se to bála dát. Už mám půlku vypotřebovanou a vše o. k.
Vadí, že lhala, už jsem ji napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 17:45
@wonderwoman1 píše:
také by mě zajímalo, kolik tě to stálo, ta čína. Že jsem zvedavá :D už si jí to omlátila o hlavu? :lol:

28 zŁpsala jsem jí, zatím žádná odpověď. Koupilo to tenkrát hodně ženských a žádná si nestěžovala. Holt jsme se nechaly napálit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 18:46
@drewlet píše:
28 zŁpsala jsem jí, zatím žádná odpověď. Koupilo to tenkrát hodně ženských a žádná si nestěžovala. Holt jsme se nechaly napálit. :think:

Jo tak to je malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.12.21 18:49

Tak jsme kecala, uplně jsem zapomněla, že ještě ráda používám LRP skincare. :mrgreen:

edit: jo a květinový vody od PV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 19:02
@drewlet píše:
28 zŁpsala jsem jí, zatím žádná odpověď. Koupilo to tenkrát hodně ženských a žádná si nestěžovala. Holt jsme se nechaly napálit. :think:

Tak to je v pohodě. Jsem čekala minimálně jednou tolik. :D

• Citovat
  • Upravit
1519
3.12.21 22:02

Holky, jen tak ze zajimavosti… Kolik casu vam zabere takova ranni a vecerni rutina? Ja pouzivam jen odlicovac, tonikum a pak serum kolem oci + maslo na plet a uz to me dost otravuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 22:27
@Dendiss píše:
Holky, jen tak ze zajimavosti… Kolik casu vam zabere takova ranni a vecerni rutina? Ja pouzivam jen odlicovac, tonikum a pak serum kolem oci + maslo na plet a uz to me dost otravuje :lol:

V průměru bych tak řekla 10 minut, možná míň. Záleží jestli si večer odličuju třeba jen SPFko nebo i makeup, to je pak už na dýl.

• Citovat
  • Upravit
386
4.12.21 02:35
@Dendiss píše:
Holky, jen tak ze zajimavosti… Kolik casu vam zabere takova ranni a vecerni rutina? Ja pouzivam jen odlicovac, tonikum a pak serum kolem oci + maslo na plet a uz to me dost otravuje :lol:

10-15 minut? Odhad, nechavam jednotlive vrstvy vsaknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast