Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Parninas píše:
Tak to máš Čínu.Složení „Ingredients: water, glycerin, propylene glycol, butylene glycol, betaine“ je takové no…
Dost pochybuju, že je to vše.
Doufám, že to alespoň paní nepřeprodávala moc draze.
@Parninas píše:
No citlivé téma asi ne, ale je to solidní offtopic. Očkodiskuzí je tu myslím už dost.
trochu jsem žertovala. ![]()
@wonderwoman1 píše: že to přeprodává ok, ale že to vydává za korejskou je teda od ní podvod
ale kdyby řekla Čína, tak to půl ženských nekoupí. ![]()
@drewlet píše:
ale kdyby řekla Čína, tak to půl ženských nekoupí.
To, že to je Čínská značka, není až takový problém. Problém je, že vám jako údajný kvalitní produkt prodává nějakou shitku z ali, kde ani nemáš jistotu, že to prošlo jakoukoliv kontrolou kvality. Divím se, že nejsi naštvaná. ![]()
Když si půjdu koupit od někoho místního vajíčka od slepic z volného výběhu, tak očekávám, že dostanu ty inzerované vajíčka z volného výběhu a ne vajíčka koupené v supermarketu předělané do jiné krabičky.
@drewlet píše:
to je ono.
také by mě zajímalo, kolik tě to stálo, ta čína. Že jsem zvedavá
už si jí to omlátila o hlavu? ![]()
@wonderwoman1 píše:
Nelži! Tohle jsem nenapsala, jen že vakcíně nevěřím a že se bojím nežádoucích účinků. Tohle je diskuze o korejské kosmetice, jestli k tomu nemáš jak hodnotně přispět, tak si nech svoje narážky do diskuzi o očkování.
@Parninas píše:
https://www.notino.cz/…/p-15991193/?…Úplně jsem propadla tomuto.
Od stejné značky ještě zkouším tenhle krém a zatím úplně nevím co si o tom myslet.BBčko, ale s vysokým krytím, vypadá hrozně přirozeně a i na mastné pleti i po několika hodinách vypadá skvěle.
Ale nechci ho hodnotit zle, protože s mými problémy s pletí dělá co může.
https://www.notino.cz/…-sekretu-92/
Zkus ten černý šnekový krém. Měla jsem nejprve ten černý, pak tento hnědý a byla zklamaná. Jen teda pro sušší pleť je pak třeba použít na noc něco výživnějšího.
Jinak ten Bb krém je skvělý ![]()
@Parninas píše:
To, že to je Čínská značka, není až takový problém. Problém je, že vám jako údajný kvalitní produkt prodává nějakou shitku z ali, kde ani nemáš jistotu, že to prošlo jakoukoliv kontrolou kvality. Divím se, že nejsi naštvaná.
Když si půjdu koupit od někoho místního vajíčka od slepic z volného výběhu, tak očekávám, že dostanu ty inzerované vajíčka z volného výběhu a ne vajíčka koupené v supermarketu předělané do jiné krabičky.
kdybych věděla, kde to sehnala, na obličej bych se to bála dát. Už mám půlku vypotřebovanou a vše o. k.
Vadí, že lhala, už jsem ji napsala.
@wonderwoman1 píše:
také by mě zajímalo, kolik tě to stálo, ta čína. Že jsem zvedaváuž si jí to omlátila o hlavu?
28 zŁpsala jsem jí, zatím žádná odpověď. Koupilo to tenkrát hodně ženských a žádná si nestěžovala. Holt jsme se nechaly napálit. ![]()
@drewlet píše:
28 zŁpsala jsem jí, zatím žádná odpověď. Koupilo to tenkrát hodně ženských a žádná si nestěžovala. Holt jsme se nechaly napálit.
Jo tak to je malo
Tak jsme kecala, uplně jsem zapomněla, že ještě ráda používám LRP skincare. ![]()
edit: jo a květinový vody od PV.
@drewlet píše:
28 zŁpsala jsem jí, zatím žádná odpověď. Koupilo to tenkrát hodně ženských a žádná si nestěžovala. Holt jsme se nechaly napálit.
Tak to je v pohodě. Jsem čekala minimálně jednou tolik. ![]()
Holky, jen tak ze zajimavosti… Kolik casu vam zabere takova ranni a vecerni rutina? Ja pouzivam jen odlicovac, tonikum a pak serum kolem oci + maslo na plet a uz to me dost otravuje ![]()
@Dendiss píše:
Holky, jen tak ze zajimavosti… Kolik casu vam zabere takova ranni a vecerni rutina? Ja pouzivam jen odlicovac, tonikum a pak serum kolem oci + maslo na plet a uz to me dost otravuje
V průměru bych tak řekla 10 minut, možná míň. Záleží jestli si večer odličuju třeba jen SPFko nebo i makeup, to je pak už na dýl.
@Dendiss píše:
Holky, jen tak ze zajimavosti… Kolik casu vam zabere takova ranni a vecerni rutina? Ja pouzivam jen odlicovac, tonikum a pak serum kolem oci + maslo na plet a uz to me dost otravuje
10-15 minut? Odhad, nechavam jednotlive vrstvy vsaknout
Věci na obočí bych fejkový ještě asi snesla, ale cokoliv co by mi přišlo na oči nebo pleť ne. Rtěnky a lesky tak 50/50, spíš ne. Já ani nemám citlivou pleť, ale prostě chci mít záruku toho, že je to všechno v pořádku.
Z ali/wishe jsem si kdysi pořizovala leda set na dělání nehtů (různý samolepky atd). To mě přišlo v poho.