Kornelije - šetření 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
2.1.20 17:16

@pionyrka chodím tady do diskuzi o neplodnosti atd… myslet si můžeš co chceš, když mě téma zaujme, tak proctu diskuzi, když mám co rict, něco napisu…myslim ze o tom je diskuzní forum ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17210
2.1.20 17:19
@Zelnicka píše:
Pokud víc penez není, tak to prostě jinak nejde…

To dokážete pochopit jen ten kdo opravdu ty peníze nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.1.20 17:21

@kornelije je v tom jidlo a drogerie do domácnosti…
Na jidlo si občas zajdeme, ale není to pravidlem… jen proste nekoukam jestli je něco co máme radi v akci nebo ne…když mám chut na hroznové vino, který stoji cca 100kc/ kg tak si ho koupim… mám kávová od Nespresso a měsíčně to kafe cca 2tisice spolkne… Jak jsem psala už několikrát, chtela jsem tu načerpat nějakou inspiraci, jak se da usetrit a pokud z toho bude něco pro mě přijatelné tak to vyzkouset… ale zřejmě tu působím jen jako ruzovy element

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59470
2.1.20 17:22

@kornelije nenavýšila jsi celkem dost rozpočet? kde je doba 5000 pro 5 osob? těch 10 000 je celkem reálných i když já utratím ještě o dost víc :oops: Ale chci si letos co ušetřím rozdělit na dvě části a tu druhou část dávat ještě do extra krabičky a uvidíme kolik tam bude za rok :mrgreen: Vím že jak je na co šetřit šetří se mnohem rychleji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35505
2.1.20 17:23
@zrcadlo píše:
Představ si, že jsou lidi, kteří si raději koupí sirup, který obsahuje ovoce 8o! Glukózo-fruktózový sirup navoněný aromaty je neuspokojí, ani když je v akci :nevim:

My kupujeme stavu asi za 79 Kc( nebo za 89?0) A obcas i jinou za stovku. A tu a tam z Lidla. Nic, kde je mene nez 30% ovocne stavy mi domu nesmi. A to mi jeste vadi, ze se nic lepsiho snad ani sehnat neda, doma si ji delat nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17210
2.1.20 17:26
@lamicina píše:
@kornelije
já vývar „zavařím“ do sklenice na víčko, ani nemusí jít do mrazáku. Jen v tom teď nemám systém a někdy ani přehled. Co se týče třídění oblečení nedělám nic jiného, se mi zdá :lol:, ale chybí mi disciplína, co vytřídím je brzy zpátky - koupím, dostanu. Věčný koloběh, u sebe se mi s oblečením daří lépe - mám jen základ, co jsem nenosila jsem naházela na vinted a prodala. A držím se zásady, jeden kousek do domu, jeden kousek z domu, ale u dětského se mi nedaří. Můžu klidně třídit znova a to to dělám pravidelně ob dva měsíce. Zas si nepotrpím na dekorace, každý má tu slabůstku jinde.

Máš menší děti? Jestli ještě rostou tak to je problém s oblečením, taký si vzpomínám že jsem měla i hodně věcí třeba až dorostou atd.. teď už si víceméně starší třídí oblečení sama, už neroste.. :D na dekorace si docela potrpim, ráda si udělám radost a už se těším na jarní nákup všech možných kyticek, květináčů apod.. mám ráda maličkosti ale třeba neinvestují moc do drahých kousků nábytku, vesmes máme vše IKEA a jsem moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13280
2.1.20 17:26
@lucynka25 píše:
@Lentilka1989 mě neprovokujes ;)
Je nás tu hodně matek na řidičáku, ono brát 7000,– není žádná výhra, a přesně jak píše @Samina007 luxusní oblečení s detmi nejde moc dohromady :lol:

No však proto píšu, že v bezdětném období si klidně koupíš tričko za 1500,– ( já teda ne :oops:,nebylo na to),ale s dětma už si to rozmyslíš. Ono spousta těch slizů, některé modelíny atd rádi barví, že :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17210
2.1.20 17:28

@lamicina a zapomněla jsem se zeptat jak zavarujes ty polévky? Jenom horké do sklenic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
2.1.20 17:30
@Lentilka1989 píše:
@kornelije je v tom jidlo a drogerie do domácnosti…
Na jidlo si občas zajdeme, ale není to pravidlem… jen proste nekoukam jestli je něco co máme radi v akci nebo ne…když mám chut na hroznové vino, který stoji cca 100kc/ kg tak si ho koupim… mám kávová od Nespresso a měsíčně to kafe cca 2tisice spolkne… Jak jsem psala už několikrát, chtela jsem tu načerpat nějakou inspiraci, jak se da usetrit a pokud z toho bude něco pro mě přijatelné tak to vyzkouset… ale zřejmě tu působím jen jako ruzovy element
ale prosim te.ja sem chodim taky a mam hezke prijmy. neres to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17210
2.1.20 17:32
@malákráličice píše:
@kornelije Kdyz si prectes slozeni tech sirupu, zjistis, ze kupujes jen predrazeny cukr… ehm teda glukozofruktozovy sirup a ecka. Navstevam delam dzbanek s citronem nebo pomerancem a matou. I salatova okurka je super. Nebo delam ledovy caj.
Vonave zavesy do zachodu se mi strasne eklujou, takze usetrim. :oops:

Tak v domácím sirupu je taký cukr, kyselina citrónová.. jak jsem psala u nás nejraději čaj, voda…a také jak píšeš v létě ledový čaj, o limonádě z okurky jsem slyšela, ale ještě nezkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35505
2.1.20 17:33
@kornelije píše:
Máš to vymakane s tou výměnou oblečení :palec: já ty hezčí a zachovalé kousky prodávám po pár korunách kamarádkám, co zůstane posílám do azylového domů, kde berou všechno i s flekama, dirkama.. což je fajn, že i ne úplně top oblečení se využije dál..

Ja sice nevymenuju na netu, ale taky menim ve skrini kus za kus. A nejvic nakupuju v sekaci, ovsem jsem si jista, ze byste to na nasi rodine nepoznali. To je zas moje radost, na jidle setrit nechci a nebudu, dokud nebudu muset. Co uz nepotrebujeme, nebo se nenosi, taky posilam na prodej znamym nebo na charitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
2.1.20 17:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17210
2.1.20 17:35
@malákráličice píše:
@kornelije Kdyz si prectes slozeni tech sirupu, zjistis, ze kupujes jen predrazeny cukr… ehm teda glukozofruktozovy sirup a ecka. Navstevam delam dzbanek s citronem nebo pomerancem a matou. I salatova okurka je super. Nebo delam ledovy caj.
Vonave zavesy do zachodu se mi strasne eklujou, takze usetrim. :oops:

Ale jak to děláš aby jsi měla pořád na wc voňavo? My máme tři wc ale ani u jednoho není okýnko, což mě hodně štve :cert:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35505
2.1.20 17:37
@jkra píše:
Sirup doporucuji tento
https://stavy.heureka.cz/…-ml/recenze/#…

Tak to je ten, co obcas koupim, myslim, ze za stovku. 50% ovocne stavy. Maji pomerancovy a mandarinkovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.1.20 17:38

@jkra diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie