Koronavirus a porod teď!
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koronavirus a porod teď!
Ahoj, mam rodit každým dnem a vůbec nevim co bude. Chci se zeptat kdo ted
porodil a jak to bylo? Plus koho to ted aktuálně taky čeká? Plus jestli se
jedná o porodnici u Apolinaře. Nevíte jak to tam ted je? Děkuji za
odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Moje zena mela pri porodu a po nem uplne jine starosti nez cucet na net a psat recenze na porod, ale lidi jsou ruzne cakli, treba se nekdo najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@MKF píše:
Ahoj, mam rodit každým dnem a vůbec nevim co bude. Chci se zeptat kdo ted porodil a jak to bylo? Plus koho to ted aktuálně taky čeká? Plus jestli se jedná o porodnici u Apolinaře. Nevíte jak to tam ted je? Děkuji za odpovědi
Ahoj zakladatelko, ja mam termin 2.4. Takze taky ocekavam, ze to muze prijit
kazdym dnem… jsem zvedava na reakce. Taky se hrozne bojíme a hlavne jsem
z toho dost vystresovana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@MKF Porodis normálně více se dezinfikuje a bude to bez návštěv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zrovna vcera jsemsi rikala ze bych nechtela mit ted termin porodu Posilam hodne sil at se vyhnes stresum
U nas je v porodnici zakazan doprovod
k porodu, nevim jak je to jinde.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já mám teda termín až za měsíc, tak doufám, že už to bude
klidnější. Ale kdyby ne, když jsou zakázané návštěvy, myslíte že je
zakázaný i doprovod k porodu? Ať vím jestli se připravit na to, že tam
budu sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U Apolinare mas pokoje a chodbu se stoly zvlast. Pak jsou teprv dvere na chodbu pro navstevy - a ty jsou zakázané. Desinfikuje se tam vsechno a furt i pred nejakym virem, stejne ti nic jinyho nezbyde. Co chces teda resit?
Jinak psali, ze doprovod u porodu byt muze, asi samozrejme za urcitych podminek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám TP 1./4.4., ale z důvodu slabé jizvy po předchozí SC zřejmě budu rodit o něco dřív zase CS (dozvím se zítra). Ač povahou optimista, ten mediální tlak na mne taky doléhá. Rodím v Královských Vinohradech. Zákaz návštěv je. A u porodu taky nemůže doprovod být (aspoň u SC). Doufáme, že ho aspoň v den porodu pustí na chodbu. I když, kdo ví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podívej se na stránky dané porodnice, někde doprovod umožňují a někde ne.. A tatínka snad na návštěvu pustí, jinak to asi bude omezené, což třeba já osobně vítám, protože po mém prvním porodu jsem byla na pokoji s paní, která tam měla návštěvy od rána do večera, se tam vystřídali snad všechny teticky a stryckove, a soukromí žádné, takže raději bez návštěv něž takto..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky teď rodím a u nás jsou návštěvy i doprovod zakázané. Ale to je
poslední, co mě v této situaci trápí, spíš se bojím, jak bude porodnice
vůbec fungovat. Zdravotníci jsou vytížení, spousta z nich je na OČR
s dítětem, pracují kvůli tomu přescasy navíc… Asi nejhorší doba na
porod, ale co se dá dělat Taky předpokládám, že časem se zavedou
ambulantní porody, pokud se nebude stíhat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:U vas je kde prosim?
Zrovna vcera jsemsi rikala ze bych nechtela mit ted termin poroduPosilam hodne sil at se vyhnes stresum
U nas je v porodnici zakazan doprovod k porodu, nevim jak je to jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
JESENIK- otec u porodu povolen, návštěvy zakázany. To stejný Kolín. Každá nemocnice má informace na stránkách, pokud ne, doporučuji napsat email.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Termín porodu mám 2.4. a u nás (Opava) jsou zakázány návštěvy, výjimkou je otec, doprovod u porodu je zatím taky povolený. Nicméně u nás ve městě zatím není žádný potvrzený výskyt koronaviru. Čekám, že se podmínky v porodnici každým dnem změní, a počítám s tím, že tam manžel nakonec nebude. Každý den přemlouvám miminko, aby už se narodilo. Už bych chtěla mít všechno za sebou a být s ním v klidu doma.
Hlavou mi vrtají i prohlídky s novorozencem u pediatričky, protože se mi ho vůbec nechce tahat do města a k lékařce takto maličkého. Mám doma 3 děti, z toho 2 mají astma sice v lehké formě, ale mají. Bydlíme na malé vesnici a manžel už téměř 14 dní dělá jen home office, chodíme jen na zahradu a vídáme se jen s nejbližší rodinou.
Zítra bych měla jet do města ke gynekoložce a vůbec se mi nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Předčasný porod 8mesic
- Rozšířená pánev po porodu - rady, jak vše vrátit do normálu?
- Druhý porod bývá opravdu snazší?
- Stejné datum porodu 18.2.2021
- Růžový výtok před MS po porodu?
- Oblečení po porodu
- Jak si poradit s vnitřními hemoroidy před porodem
- Nákupy teď v Polsku