Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
20.12.23 15:12
@Divná Bára píše:
Jaké sankce si měla?
Domníváš se, že ti na ventilacích byl kompars? Kdybys to zažila osobně, neplácala bys tady takové nesmysly.

Ty jsi tehdy zila nekde na Marsu? Ze nevis, co vsechno neockovani nemohli a co si kolikrat museli vyslechnout?
Ja jsem dezolat a antivax a stejne me ty kecy v jednu chvili nahlodaly… Nikdo nechce ohrozovat starousky, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
20.12.23 18:20

https://www.echo24.cz/…iliardy-euro
Vyřazené vakciny. A není jich málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
22.12.23 17:28

Tak už ho mám zase. Ležím s horečkou a stav fakt nic moc. No… letos nebude vánočka na Štědrý den, ale až později, protože to zítra nedám. :,(
Naštěstí jsme koupili aspoň pannetone :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24758
22.12.23 17:34
@cecetka píše:
Tak už ho mám zase. Ležím s horečkou a stav fakt nic moc. No… letos nebude vánočka na Štědrý den, ale až později, protože to zítra nedám. :,(
Naštěstí jsme koupili aspoň pannetone :lol:

Kolik máš v sobě vakcín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
22.12.23 17:44

@stock Jen ty první dvě, posilující byl covid vloni v únoru.
Jen vůbec netuším, kde a jak jsem k tomu přišla, protože doma i v práci nikomu nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
22.12.23 18:01

@cecetka Já zase měla poslední dobou kolem sebe dost covidu i různých viróz a zatím se držím, nechytila jsem nic…jsem fakt překvapená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.12.23 18:20
@Lucie_Sx píše:
Ty jsi tehdy zila nekde na Marsu? Ze nevis, co vsechno neockovani nemohli a co si kolikrat museli vyslechnout?
Ja jsem dezolat a antivax a stejne me ty kecy v jednu chvili nahlodaly… Nikdo nechce ohrozovat starousky, ze jo.

Hlavně, ze jsi vydrzela. :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
22.12.23 18:22
@stock píše:
Kolik máš v sobě vakcín?

Co ma ockovani společné s tím, kolikrát kdo chytne covida? Neni očkovani proto, aby covid neměl tězký průbeh?

• Citovat
  • Upravit
26872
22.12.23 18:26
@Uslava píše:
Co ma ockovani společné s tím, kolikrát kdo chytne covida? Neni očkovani proto, aby covid neměl tězký průbeh?

Třeba @stock zajímalo, jestli nemám čerstvě posilující dávku.
Očko z roku 21 je už passé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.12.23 18:38
@cecetka píše:
Třeba @stock zajímalo, jestli nemám čerstvě posilující dávku.
Očko z roku 21 je už passé.

A neni pravda, ze kazdy dalši covid prináší ma urcitou dobu protilatky?

• Citovat
  • Upravit
66816
22.12.23 21:21

U nas od utery covidovy chlop (zabrousil o predeslem vikendu mezi mladez), jedem rezim distanc. Nechci to zakriknout. A uvazuji nad ockovanim spolecne s chripkou jak to maji 80leti tchani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24758
22.12.23 23:39
@Uslava píše:

Proto se ptám. Říká, že je ji dost blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
24.12.23 07:30

Přeji vám pohodový Štědrý den. 🎄 jsem včera celá zpocená zvládla nazdobit (oni to chlapi zkrátka neumí tak dobře jako já :jazyk: ) a dokonce jsem zjistila, že se bez vánočky obejdeme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24758
24.12.23 07:57

Omikronová varianta JN.1 přebírá od omikronových variant, které jsou v oběhu.

- JN.1 snaze nakazi lidi v imunitní situaci, ve které se právě nacházíme, říká Magnus Gisslén, státní epidemiolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24758
28.12.23 08:26

Vakcíny musí být schopny chránit proti veškeré chřipce – po dobu deseti let.
V současné době probíhají studie na lidech na novou vakcínu proti chřipce, říká laureát Nobelovy ceny a imunolog Drew Weissman pro Vetenskapsradion. Vakcína musí být schopna pokrýt všechny varianty viru chřipky. Navíc musí poskytovat ochranu před nemocemi po dobu deseti let.

Nová vakcína je založena na technologii mRNA, která byla také použita pro vakcíny covid.

Výzkumný tým zahrnul do vakcíny většinu ze všech 20 variant chřipky, takže každou sezónu nemusíte hádat, které virové kmeny budou dominantní. Dosavadní výsledky projektu byly dobré./Omni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA