Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Mysticlipstick píše:
Nechava me to ledove klidnou. Vsak je to furt dokola, hlavne vyvolat v lidech paniku. Ebola, ptaci chripka, spanelska chripka, praseci chripka. Hlavne ze je o cem psat. V Cine se toto deje bezne, ze nejaky vir zmutuje, vyrobi protilatku a jede se dal. Bodet by ne v tom mnozstvi lidi. A nejvic me bavi ty konspiracni teorie
Jsme bohužel s našimy názory v menšině.
@aiwwa píše:
Jsme bohužel s našimy názory v menšině.
Fakt?
Ja nedocitala a ani nehodlam. To magori lidi i tady, jo?
@Ketris píše:
No potes..druhá lékárna, která tohle hlásí, lidi opravdu začnou bláznit a vykupovat VŠE. I obchody
To je děs.
a my jsme zrovna doma vyžraný ![]()
@Mysticlipstick píše:
Fakt?Ja nedocitala a ani nehodlam. To magori lidi i tady, jo?
Ono tolik těch hysteriků nebude. Jen se Dík netu zvládají scházet na jednom místě ![]()
@Mysticlipstick co teda vím na Sars treba není vakcína do ted a vůbec netuším k čemu by jim bylo v lidech vyvolávat paniku, kdyby jste si lépe všimala naopak se snaží lidi stále upokojovat řečma „bude to dobrý“.. zadnej stát teda paniku podle me nechce to se jim nikdy nehodí, protože by to mohlo vést až k treba k rabovani apod.
A jeste by me hypoteticky zajímalo kolik z tech co se tu asi popadaj z te situace za bricho a placaj se do hrudi jak je to v pohdoe, by nakonec v panice behalo po kramech, právě pro tu ne připravenost, já nepanikarim, právě proto že se připravujeme, ale myslím, že ti co právě takle delaj ramena a jsou nepripraveni nakonec panikari nejvic prave proto, že maj doma s prominutim houbelec 😂.. A pokud to nevypukne tím líp, ale rozhodně nebudu litovat, že jsem případně byli aspon částečně připraveni, ale ten kdo se nepripravi a vypukne to litovat určitě bude.. Nicméně se modleme at se celá situace zvládne dobře
Hi hi byla jsem si v lékárně pro šampon a hádejte co se tam řešilo
ne fakt si nepřijdu jako exot ![]()
@Mysticlipstick píše:
Fakt?Ja nedocitala a ani nehodlam. To magori lidi i tady, jo?
Jojo, ale bacha, ať se o sobě nedozvíš, že jsi omezená.
![]()
@Bubla Bůčková píše:
Hi hi byla jsem si v lékárně pro šampon a hádejte co se tam řešilone fakt si nepřijdu jako exot
@DanielaD píše:
Okolo Vánoc u nás byla podivná chřipková epidemie. Mnoho lidí leželo, školky zavřené.
Dodnes se s tím mnoho lidí léčí. Udivuje mě, že o tomto nikde nebyla žádná zmínka.
Ale jo, o chřipce jsem četla. My ten podivný virus o Vánocích měli celá rodina. Děti 40C horečky, mě zase šíleně bolely ledviny a hlava. A k tomu ten kašel. CRP i moč negativní, takže nám zbývalo to jen vyležet. U ségry to v lednu chytly děti, věk v pubertě, taky 40C horečky. Lehly i paní učitelky, kuchařky, prostě všichni. Museli uzavřít školu.
@Bubla Bůčková a u nás v DM drogerii vyprodané desinfekční mýdla Sanytol
a ty já kupuju normálně, tak mě to docela naštvalo ![]()
@Mysticlipstick To si taky říkám, že reportéři mají rádi senzace. Tak všechno nafukují a dramatizují
@vbarav píše:
@Mysticlipstick co teda vím na Sars treba není vakcína do ted a vůbec netuším k čemu by jim bylo v lidech vyvolávat paniku, kdyby jste si lépe všimala naopak se snaží lidi stále upokojovat řečma „bude to dobrý“.. zadnej stát teda paniku podle me nechce to se jim nikdy nehodí, protože by to mohlo vést až k treba k rabovani apod.
A jeste by me hypoteticky zajímalo kolik z tech co se tu asi popadaj z te situace za bricho a placaj se do hrudi jak je to v pohdoe, by nakonec v panice behalo po kramech, právě pro tu ne připravenost, já nepanikarim, právě proto že se připravujeme, ale myslím, že ti co právě takle delaj ramena a jsou nepripraveni nakonec panikari nejvic prave proto, že maj doma s prominutim houbelec 😂.. A pokud to nevypukne tím líp, ale rozhodně nebudu litovat, že jsem případně byli aspon částečně připraveni, ale ten kdo se nepripravi a vypukne to litovat určitě bude.. Nicméně se modleme at se celá situace zvládne dobře
Tak zatím největší paniku dělají uživatelé emimina. A jinak tohle je zrovna situace, na které se jasně ukazuje, jak jsou lidi jednoduše zmanipulovatelný médii. Kdyby řekli na Nově, že na Koronavirus zabírá černé uhlí, tak věřím, že někteří si ho poběží koupit. To připravení spočívá v čem? že si nakoupíte respirátory, které jsou stejně k ničemu? Rozhodně bude připravenější člověk, který si zachová zdravý rozum a nervy a bude v klidu v době, kdy se u nás nic neděje.
@Bubla Bůčková píše:
Hi hi byla jsem si v lékárně pro šampon a hádejte co se tam řešilone fakt si nepřijdu jako exot
Buď ráda, že nebyl vyprodaný ![]()