Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@mroe píše:
Ja se nesmeju nicemu, ale vzhledem k tomu, ze jsme na kazde odd. Dnes vyfasovali asi 2 ks a je nas vsude tak trikrat tolik, ma to moje rodina, nas dum a nase ctvrt spocitane.
Jako do zdravotnic. zarizeni? To už snad i ti Číňané to mají lepší. ![]()
Ne, nemam strach.
Ale kulim oci
jak tady nektere bezduvodne propadaji panice
Ockujete se kazdy rok proti chripce? Protoze u te je vyssi sance, ze se ji nakazite ![]()
Berte to tak. Co ma prijit, prijde. Co se ma stat, se stane.
@Kristynka22
Nejsem odborník, ale viděla jsem dost respirátorů bez ventilku (třeba ty Respilon RespiPro, co se o víkendu vyprodaly na Alze, vypadají úplně designově
).
Narazila jsem i na FFP3 bez ventilu - ale tipuji, že v těch se asi hůř dýchá
@magion píše:
Jako do zdravotnic. zarizeni? To už snad i ti Číňané to mají lepší.
Jestli to nebude tím, že to lidi v panice vykoupili. Sice je to k ničemu, ale v TV říkali, že se zvýšil zájem o roušky, tak honem honem objednat.
@cecetka píše:
Ne, nemam strach.
Ale kulim oci![]()
![]()
jak tady nektere bezduvodne propadaji panice
![]()
![]()
Ockujete se kazdy rok proti chripce? Protoze u te je vyssi sance, ze se ji nakazite
Berte to tak. Co ma prijit, prijde. Co se ma stat, se stane.
To vis, s uherakem ve spajzce a s endiaronem v kapse se to zvlada lepe
Ze ja se jeste necemu divim, delala jsem s lidma, tak vim co dokazou ![]()
Já si myslím, že kdyby to byla velká hrozba, tak by snad uzavřeli ty hranice a udělali nějaký mega opatření, no ne?
teď mám zaplý zprávy a nestačím se divit..oni nás vlastně jen informují o tom, jaká je to hrůůza, a kolik je mrtvých a kolik nemocných..ale nikdo teda nic nedělá
to je jak telenovela..všichni jen koukaj a čekaj jak to dopadne a kam to až dorazí ![]()
@Mysticlipstick píše:
Mast na hemeroidy, prej to pomaha, ale musis si to namazat na chleba…
jsi třeskutě vtipná, až se smíchy za břicho popadám ![]()
@aiwwa píše:
Jestli to nebude tím, že to lidi v panice vykoupili. Sice je to k ničemu, ale v TV říkali, že se zvýšil zájem o roušky, tak honem honem objednat.
Prosím pěkně, pokud zdravotnictví nemá pripravene vlastní zásoby a dodavatele, tak je to dost blbě. Nemyslím si, že se spoléhají na dodávky z Alzy ![]()
Dost teď ze zahraničí kupuje Čína, včetně od některých českých dodavatelů, vlastní výroba a zásoby jim již teď nestačí.
@magion píše:
Prosím pěkně, pokud zdravotnictví nemá pripravene vlastní zásoby a dodavatele, tak je to dost blbě. Nemyslím si, že se spoléhají na dodávky z AlzyDost teď ze zahraničí kupuje Čína, včetně od některých českých dodavatelů, vlastní výroba a zásoby jim již teď nestačí.
Tak v Číně to potřebujou o dost víc než tady. Tady se jen lidi pomátli a syslí je do zásoby ![]()
@MrsNorris píše:
@Kristynka22
Nejsem odborník, ale viděla jsem dost respirátorů bez ventilku (třeba ty Respilon RespiPro, co se o víkendu vyprodaly na Alze, vypadají úplně designově).
Narazila jsem i na FFP3 bez ventilu - ale tipuji, že v těch se asi hůř dýchá
nejde o hůř dýchá, ale ten dech to bez ventilu zvlhčí, namočí ten respirátor, tím snižuje jeho trvanlivost a prý i účinnost.
No tak nám tu po Kroměříži skoro 2 týdny pobíhal chlapík, co se před 14 dny vrátil z Číny a dnes lehl s horečkou a kašlem. Z Kroměřížské nemocnice, kde by ho stejně jen dodělali, byl transportovaný do Uh. Hradiště na infekční oddělení a zítra budou výsledky, jestli teda má nebo nemá koronavirus. No ale jestli ho má, tak mohl za těch 14 dní klidně nakazit půlku Kroměříže. Klidně jsem ho mohla několikrát potkat třeba v obchodě nebo v knihovně nebo já nevím kde. Takže když tak my už to máme spočítaný.
![]()
Zásoby nedělám, máme 7 velkých psů, zásoby granulí, masa v mrazáku…
![]()
Ano přesně tak!
Jenom je musím dobře krmit, aby nám moc nezhubli…
![]()