Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
27.1.20 18:44
@mroe píše:
Ja se nesmeju nicemu, ale vzhledem k tomu, ze jsme na kazde odd. Dnes vyfasovali asi 2 ks a je nas vsude tak trikrat tolik, ma to moje rodina, nas dum a nase ctvrt spocitane.

Jako do zdravotnic. zarizeni? To už snad i ti Číňané to mají lepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
27.1.20 18:45

Koronavirus máte strach?

Ne, nemam strach.
Ale kulim oci 8o 8o 8o jak tady nektere bezduvodne propadaji panice 8o 8o 8o Ockujete se kazdy rok proti chripce? Protoze u te je vyssi sance, ze se ji nakazite :nevim:

Berte to tak. Co ma prijit, prijde. Co se ma stat, se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.1.20 18:47

@Kristynka22
Nejsem odborník, ale viděla jsem dost respirátorů bez ventilku (třeba ty Respilon RespiPro, co se o víkendu vyprodaly na Alze, vypadají úplně designově :) ).
Narazila jsem i na FFP3 bez ventilu - ale tipuji, že v těch se asi hůř dýchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116087
27.1.20 18:49
@magion píše:
Jako do zdravotnic. zarizeni? To už snad i ti Číňané to mají lepší. :think:

Jestli to nebude tím, že to lidi v panice vykoupili. Sice je to k ničemu, ale v TV říkali, že se zvýšil zájem o roušky, tak honem honem objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116087
27.1.20 18:50

A kdy plánujete nasadit respirátory do akce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
27.1.20 18:53
@cecetka píše:
Ne, nemam strach.
Ale kulim oci 8o 8o 8o jak tady nektere bezduvodne propadaji panice 8o 8o 8o Ockujete se kazdy rok proti chripce? Protoze u te je vyssi sance, ze se ji nakazite :nevim:Berte to tak. Co ma prijit, prijde. Co se ma stat, se stane.

To vis, s uherakem ve spajzce a s endiaronem v kapse se to zvlada lepe :lol: Ze ja se jeste necemu divim, delala jsem s lidma, tak vim co dokazou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
27.1.20 19:02

Já si myslím, že kdyby to byla velká hrozba, tak by snad uzavřeli ty hranice a udělali nějaký mega opatření, no ne? :nevim: teď mám zaplý zprávy a nestačím se divit..oni nás vlastně jen informují o tom, jaká je to hrůůza, a kolik je mrtvých a kolik nemocných..ale nikdo teda nic nedělá :mrgreen: to je jak telenovela..všichni jen koukaj a čekaj jak to dopadne a kam to až dorazí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.1.20 19:03
@Mysticlipstick píše:
Mast na hemeroidy, prej to pomaha, ale musis si to namazat na chleba…

jsi třeskutě vtipná, až se smíchy za břicho popadám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.20 19:03
@aiwwa píše:
Jestli to nebude tím, že to lidi v panice vykoupili. Sice je to k ničemu, ale v TV říkali, že se zvýšil zájem o roušky, tak honem honem objednat.

Prosím pěkně, pokud zdravotnictví nemá pripravene vlastní zásoby a dodavatele, tak je to dost blbě. Nemyslím si, že se spoléhají na dodávky z Alzy ;)

Dost teď ze zahraničí kupuje Čína, včetně od některých českých dodavatelů, vlastní výroba a zásoby jim již teď nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
27.1.20 19:06
@magion píše:
Prosím pěkně, pokud zdravotnictví nemá pripravene vlastní zásoby a dodavatele, tak je to dost blbě. Nemyslím si, že se spoléhají na dodávky z Alzy ;)Dost teď ze zahraničí kupuje Čína, včetně od některých českých dodavatelů, vlastní výroba a zásoby jim již teď nestačí.

Tak v Číně to potřebujou o dost víc než tady. Tady se jen lidi pomátli a syslí je do zásoby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.1.20 19:07
@MrsNorris píše:
@Kristynka22
Nejsem odborník, ale viděla jsem dost respirátorů bez ventilku (třeba ty Respilon RespiPro, co se o víkendu vyprodaly na Alze, vypadají úplně designově :) ).
Narazila jsem i na FFP3 bez ventilu - ale tipuji, že v těch se asi hůř dýchá

nejde o hůř dýchá, ale ten dech to bez ventilu zvlhčí, namočí ten respirátor, tím snižuje jeho trvanlivost a prý i účinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.1.20 19:18

@Šáruší
jj, díky za doplnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.1.20 19:24

No tak nám tu po Kroměříži skoro 2 týdny pobíhal chlapík, co se před 14 dny vrátil z Číny a dnes lehl s horečkou a kašlem. Z Kroměřížské nemocnice, kde by ho stejně jen dodělali, byl transportovaný do Uh. Hradiště na infekční oddělení a zítra budou výsledky, jestli teda má nebo nemá koronavirus. No ale jestli ho má, tak mohl za těch 14 dní klidně nakazit půlku Kroměříže. Klidně jsem ho mohla několikrát potkat třeba v obchodě nebo v knihovně nebo já nevím kde. Takže když tak my už to máme spočítaný. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zásoby nedělám, máme 7 velkých psů, zásoby granulí, masa v mrazáku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
27.1.20 19:26

@Almondea Jakože Náčelníku, sníme psy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.1.20 19:28

@vokishka

Ano přesně tak! :mrgreen: :mrgreen: Jenom je musím dobře krmit, aby nám moc nezhubli… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA