Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Baba píše:
Jo. Ročně třeba jen v Itálii tak 20, 30 000 mrtvých. Žádnou hysterii kolem chřipky sem nikdy nechytla.
Jo a mmch, našla sem doporučení ohledně domácí karantény naší hygienické stanice - omezit kontakt s ostatními lidmi. Takže klidně ven
Babo zalez. Chřipku už jsme tady probrali X-krát. I ten rozdíl v zahlceni zdravotnictví pacienty potrebujici nemocniční péči. ![]()
@jahuhudka píše:
No že už víš, že nedostanou
A kde je vezmou? v okamžiku kdy bude v ČR 3000 nakažených zdravotnictví zkolabuje
@Baba píše:
Taky nechápu. Ani to strašení se úmrtími. Ročně v Itošce umřou desítky tisíc lidí na chřipku. A hysterii kolem ní nevidím.
Zase souvislost s chřipkou? Jde o něco jiného, to vážně nechápeš?
Akce Korona, vtip roku. Chci vidět, kolik lidí s teplotou chytí.
@vbarav píše:
My tu máme okresní město, nic velkyho a prázdný regaly byly a do teď není vše doplněny, většinou nejvic závaží velký města bych řekla.. To samy něco je v akci je toho min a k nám už se to ani nedostane ani kousek 😁
My velký město nejsme a doplněno bylo celou dobu ![]()
@lachtanice86 píše:
Hmm tak už to mame i u nas v HK. Do teď jsem to neresila, tak se chci zeptat. Když je někdo nakazeny od kdy už to přenáší dál?
Nakažený může být úplně bez příznaků a virus přenášet. Od kdy, to nevím, každopádně čím déle, tím je nakazlivejsi, když tak mě ostatní opravte.
@vbarav píše:
Já vám dám hodne dobrou radu, k TV většinou bejva i ovladač a tím se dá ta telka přepínat, takže nemusíte celý dny koukat jen na ČT 24, chápu to by mi taky lezlo na nervy.. Děkovat nemusíte![]()
stejně děkuji za radu
,ale já na to nekoukám, akorát mám nastavený seznam a tam nějak často vidim online, tiskovka a včera jsme mluvili s tetou, která bydlí ve Vídni, koukají tam na čt24,tak se ptala, proč to tak máme, že u nich akorát ve zprávách oznámí situaci a tohle se tam neděje, aby půl vlády několikrát denně takhle informovalo o každým nakaženým
@lachtanice86 píše:
Hmm tak už to mame i u nas v HK. Do teď jsem to neresila, tak se chci zeptat. Když je někdo nakazeny od kdy už to přenáší dál?
Ale copak? Jinde si psala, že je to zbytečná hysterie a že se nebojíš. Ale už se tě to týká, tak se bojíme? ![]()
@Baba píše:
Jo. Ročně třeba jen v Itálii tak 20, 30 000 mrtvých. Žádnou hysterii kolem chřipky sem nikdy nechytla.
Jo a mmch, našla sem doporučení ohledně domácí karantény naší hygienické stanice - omezit kontakt s ostatními lidmi. Takže klidně ven
Takže epidemiologové, včetně WHO jsou mimo, karanténní opatření nejsou nutná? ![]()
@renap no dnes jde čistě o to, aby se vychválili, jak moc pracují. A chtějí po novinářích, aby nepsali o margináliích (asi tím myslí vyhrožování europoslancům, neoprávněným dotacím atd.)
@renap píše:
stejně děkuji za radu,ale já na to nekoukám, akorát mám nastavený seznam a tam nějak často vidim online, tiskovka a včera jsme mluvili s tetou, která bydlí ve Vídni, koukají tam na čt24,tak se ptala, proč to tak máme, že u nich akorát ve zprávách oznámí situaci a tohle se tam neděje, aby půl vlády několikrát denně takhle informovalo o každým nakaženým
Vzdyt ano, normalne informuji 1 x za den, zadne 10 zprav za par hodin, online zpravodajstvi, co minutu kazdy prd co kde, ale v cesku, to je ulet ty media..hrozne to prizivuji, i zpravy typu co si koupit za zasoby apod..
@Hanney píše:
Zase souvislost s chřipkou? Jde o něco jiného, to vážně nechápeš?
Nejde. Oboje jsou závažná onemocnění. Jen kvůli chřipce se takhle nehysterčí.
Ani kvůli spalničkám. Schválně si najdi, kolik procent dětí se spalničkama potřebuje hospitalizaci.
@luon píše:
Takže epidemiologové, včetně WHO jsou mimo, karanténní opatření nejsou nutná?
Opatreni ano, ta hysterie kolem ne