Koronavirus - stejné příznaky, pozitivní jen jeden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koronavirus - stejné příznaky, pozitivní jen jeden
Setkal se někdo s takovou situací? Dcera 11 (neočkovaná) má od soboty
suchý kašel, horečky, rýmu - v pondělí pozitivní PCR test. Já
(očkovaná) od neděle naprosto stejné příznaky, řekla bych ještě
s horším průběhem - včera PCR test negativní. Jsem z toho dost
otrávená, protože je mi fakt blbě a „nic z toho nebude“. Čekám teda ještě na žádánku z hygieny
pro starší dceru a objednámi ji i sebe na PCR test ještě koncem týdne,
ale pochybuju, že z toho něco vyleze.
Měl nekdo z vás pozitivní PCR test až při opakování odběru později?
Když třeba příznaky už odezněly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Kamarád, 2× pcr negativní, příznaky, bylo mu zle a že měl covid se
ukázalo až z rtg plic, kam ho nakonec poslali přes známé. Takže asi být
může, jde i o to, jak dobře ten test udělají.
Můj syn pozitivní, manžel příznaky, bylo mu hrozně zle a pcr negativní.
Povhybuju, že by už neměl, když jsme to měli doma…
Podle mne nejsou ani pcr testy 100% a záleží i na tom, kdy a jak je
provedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Virgina123 vypadá to tak. Jsem naštvaná, protože jsem měla jít na 3.dávku očkování a teď fakt nevím. Pokud jsem to chytla, můžu mít vysoké protilátky a očkování se mnou pěkně zamává. A když na něj nepůjdu, budu brzo namydlená, protože mi uplyne lhůta těch 9 měsíců od druhé dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lapagerie No to je
pitomý. Prase aby se v tom vyznalo. Asi bych pak Teda nechala změřit tu
hodnotu protilátek a podle toho do očkování šla. My teda 3 dávku stihli,
mne nebylo týden po nic, žádný příznaky a chlap měl po očkování asi
4 dny a chytil to v plný parádě. Ale pcr negativní. Takže cert vi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo, stalo se mi to loni. PCR při ukázkových příznacích a pozitivním členem domácnosti s identickými příznaky negativní. Naštěstí po pár dnech zopakovaný už pozitivní. Chápu tě. Člověk to nechce dostat, ale když už dostane, tak ať na to ten štempl má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lapagerie píše:
Setkal se někdo s takovou situací? Dcera 11 (neočkovaná) má od soboty suchý kašel, horečky, rýmu - v pondělí pozitivní PCR test. Já (očkovaná) od neděle naprosto stejné příznaky, řekla bych ještě s horším průběhem - včera PCR test negativní. Jsem z toho dost otrávená, protože je mi fakt blbě a „nic z toho nebude“.Čekám teda ještě na žádánku z hygieny pro starší dceru a objednámi ji i sebe na PCR test ještě koncem týdne, ale pochybuju, že z toho něco vyleze.
Měl nekdo z vás pozitivní PCR test až při opakování odběru později? Když třeba příznaky už odezněly?
Ano, je to bezne. Moje a ted dcerina zkusenost. Je to vir, blbe se to nabira, zadny test neni stoprocentni. Ani PCR. Ale zalezi hlavne na odberu, sla bych tam, kde to delaji poradne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lapagerie píše:
@Virgina123 vypadá to tak. Jsem naštvaná, protože jsem měla jít na 3.dávku očkování a teď fakt nevím. Pokud jsem to chytla, můžu mít vysoké protilátky a očkování se mnou pěkně zamává. A když na něj nepůjdu, budu brzo namydlená, protože mi uplyne lhůta těch 9 měsíců od druhé dávky.
Nech si udelat PCR znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi je to bezne. S manzelem jsme meli od ctvrtka priznaky - bolest hlavy, ryma, kasel, teploty… V sobotu jsem mela test negativni, on pozitivni, prestoze jsme meli priznaky stejne dlouhou dobu. V utery uz jsem mela test pozitivni i ja.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lapagerie píše:
Tak si nech udelat test na protilatky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@astoret píše:
Tak si nech udelat test na protilatky
A k cemu? V nicem ji to nepomuze. Potrebuje pozitivni test
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mroe píše:
A k cemu? V nicem ji to nepomuze. Potrebuje pozitivni test
Protoze resi 3. davku, pokud ma vysoke protilatky, nemusi spechat a bat se, ze to s ni zamava, pokud by covid prodelala. Pokud je nema, tak ho asi neprodelala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@astoret píše:
Protoze resi 3. davku, pokud ma vysoke protilatky, nemusi spechat a bat se, ze to s ni zamava, pokud by covid prodelala. Pokud je nema, tak ho asi neprodelala…
Ale ona ji ma povinne, jit na ni musi a protilatky nikoho nezajimaji. Ona potrebuje pozitivni test. Jestli to ma dite a ona ma oriznaky, je to jasne, neni nad cim dumat. Sla bych na test i opakovane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lapagerie já měla
dítě, které mělo totožné příznaky jako otec, dítě dle testů
negativní.. ale i tam mi řekli, že ho mám brát jako pozitivního a
přijít za 3 dny.. na to jsem kašlala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lapagerie píše:
Setkal se někdo s takovou situací? Dcera 11 (neočkovaná) má od soboty suchý kašel, horečky, rýmu - v pondělí pozitivní PCR test. Já (očkovaná) od neděle naprosto stejné příznaky, řekla bych ještě s horším průběhem - včera PCR test negativní. Jsem z toho dost otrávená, protože je mi fakt blbě a „nic z toho nebude“.Čekám teda ještě na žádánku z hygieny pro starší dceru a objednámi ji i sebe na PCR test ještě koncem týdne, ale pochybuju, že z toho něco vyleze.
Měl nekdo z vás pozitivní PCR test až při opakování odběru později? Když třeba příznaky už odezněly?
Nám se to stalo při podzimní vlně. Měli jsme s mužem oba příznaky,
tak jsme si udělali antigenní test. Ten nám vyšel pozitivní a PCR dělaný
za dva dny negativní. Pak jsme ztratili čich, tak jsme se objednali na PCR
znovu a ten už nám vyšel pozitivní. První PCR test byl z krku, druhý jsme
šli na stěr z nosu. Takže jestli můžu doporučit, běž raději na test
z nosohltanu.
Jinak od prvního pozitivního antigenu jsme byli na tom druhém PCR testu až
šestý den.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- TT pozitivní
- Jsem pozitivní a máme se stěhovat
- 18. týden bez příznaků
- Těhotenství pozitivní test
- Může tohle být falešně pozitivní test?
- Několik pozitivních a několik negativních testů
- Jí pořád stejná jídla
- PMS vs Těhotenství příznaky - pochva