Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nemohu si stěžovat, jsem v týmu farmasi a jednoznačně vede…
edit adminom-odkaz
Ahoj, jaké máte ohlasy? konkretne vonavka CARPIS od Farmasy. prip i něco jiného. diky.
@martina.se Vyzkoušel jsem za svůj život Avon, Oriflame, Nuskin, Mary Kay a nedá se to to s Farmasi srovnat. Je to suprová kosmetika i vhodná pro lidi se sklonem k akně, atopiky atd..Hlavně to neobsahuje silikony, parabeny atd!!!
edit adminem - umazána reklama
@Halamka Vy tu nadáváte na MLM, ale uvědomte si jednu věc- že když chodíte do práce, tak vždy pracujete na někoho, na cízí sen jinýho a za almužno. Tady aspoň můžete být svým pánem, rozvíjet se a vydělat si dobré peníze. Jste nezávislá. A hlavně u Farmasi máte skvělé, prvotřídní produkty za peníze, které jsou přístupné všem. Ne jako třeba Nuskin a Mary kay
![]()
@Vera.451988 píše:
@Halamka Vy tu nadáváte na MLM, ale uvědomte si jednu věc- že když chodíte do práce, tak vždy pracujete na někoho, na cízí sen jinýho a za almužno. Tady aspoň můžete být svým pánem, rozvíjet se a vydělat si dobré peníze. Jste nezávislá. A hlavně u Farmasi máte skvělé, prvotřídní produkty za peníze, které jsou přístupné všem. Ne jako třeba Nuskin a Mary kay![]()
Jo, a kvůli těmhle kydům sis tu založila fejkprofil? A prodávat jednu značku a mluvit o nezávislosti může jen člověk s mentální poruchou.
@Vera.451988 Jakým způsobem se za takový prodej odvádí daně? Jedna se pouze o dan z příjmu nebo i DPH?
@azve píše:
@Vera.451988 Jakým způsobem se za takový prodej odvádí daně? Jedna se pouze o dan z příjmu nebo i DPH?
Je to normální podnikání, takže pokud se staneš plátcem, tak vyúčtováváš i DPH.
@Zumpa Ja si sem tu fotku klidne dam 🤗a fejkovy profil nemam! Zdroju prijmu mam vic, tudiz jsem nezavisla
Ale chapu, ze Vas to irituje ![]()
@Zumpa píše:
Jo, a kvůli těmhle kydům sis tu založila fejkprofil? A prodávat jednu značku a mluvit o nezávislosti může jen člověk s mentální poruchou.
Farmasi je kosmetika bez chemie, k Avonu ji nemůže někdo srovnávat, Avon je samá chemie, to stejný Oriflame, s Farmasi kosmetikou jsem moc spokojená a moc ji doporučuji.
@Halamka píše:
@MarkétaM24 no bodejť bys nechvalila, když to prodáváš
Za mě taky suprová kosmetika Farmasi
@mrazůvka píše:
Za mě taky suprová kosmetika Farmasi
Další tupý fakeprofil, koukám, že MLM je fakt diagnóza.
Já jsem pár vécí měla. Průměrné produkty, které neurazí. Nejlepší byla vůně na záchod bez dusivých aerosolů ![]()
@Vera.451988 Fuj, typické MLM kecy, aneb jak může každý člověk bez špetky talentu přijít k větším penězům nemorální cestou. Ne děkuji… Raději si zvolím složitější cestu k cíli, na kterou pak budu moct být hrdá nebo se minimálně nebudu muset stydět.
Dobrý den.Je tady někdo kdo pracuje u Farmasi? Ja jsem se tam zaregistrovala mynuli tyden a zjistila jsem ze toneni nic moc abych mela vyplatu 200-300 kc 3% coz je nejnizsi musim obednat zbozi za 6.600 kc ale to jsem zjistila bohuzel az po obednani 2 balicku pre 700 kc. Jinak by jsem si tam nikdy nic neobednala. A jeste ten balicek uvitaci za 499 kc.Nic pro mne ale prijde mi smesne ze musite obednat zbozi za 6600 kc aby jste meli,,vyplatu,,300 kc. Jenom se chci podelit o skusenosti a zeptat se na nazor. Protoze moje sponzorka mi rekla ze mela udelala nakup za 140.000 kc coz mi ted uz prijde vtipne. Nejdriv mate body a pak az vyplatu nejedna se mi o nic jenom chci vedet jestli to ma cenu v tom pokracovat vubec nebo to je nesmysl? Dekuji za vase skusenosti a rady.😉