Kosmetika HappyMary zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kosmetika HappyMary zkušenosti
Máte zkušenosti s touto kosmetikou? Narazila jsem na to v Budějovicích u kadeřnice a co jsem si jen tak z rychlíku přečetla složení tak se mi to docela líbilo, měla by být jenom přírodní, a já už fakt potřebuju něco co mě na obličeji nebude vadit takže by se mi nejvíce hodil názor někoho kdo má citlivou pleť a tohle používá pokud tady někdo takový je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Neznám je, ale složení nemají špatné. Vyloženě mě zaujala ta jejich čistící emulze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak tuhle značku vůbec neznám, ale odložím si sem komentář, taky bych
potřebovala nějaký krém a nevím co vybrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jinak teda snadno dostupný krém na supercitlivou až hysterickou pleť je mandlový od weledy - mají ho třeba v DM drogerii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já od Happymary mám ten růžový krém a za mě je super, já mám hodně citlivou pleť, občas se mi na ní objeví i ekzém a tohle to teda úplně nevyléčí ale vždycky to přestane být tak suchý a červený. Mám ráda ten jejich kosmetický minimalismus, že mám prostě jenom jeden krém, který můžu používat kdykoliv, ne jenom ráno nebo jenom večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zajicsim1 Aha tak super, dík, tak já to zkusím a uvidím, hrozně se mi líbila ta vůně když jsem si to v tom kadeřnictví očuchávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem od téhle značky zatím vyzkoušela jenom krém na ruce, ale začíná mě i lákat to odličovadlo, micka už mi moc nevyhovuje, přijde mi že mi to tu pleť vysušuje… ale jinak ten krém na je konečně nějaký krém na ruce co funguje a dá se fungovat i hned po namazání a nenechávám za sebou mastný fleky jak šnek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dragomir a smyvas ji jeste pak?
S touto kosmetikou zkusenost nemam, pripichla jsem se zde ze zvedavosti na
zkusenosti ostatnich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jojo smývám, ale stejně mám tu pleť potom takovou suchou. Už jsem objednala to jejich odličovadlo, tam uvidím, třeba to bude lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele já tu čistící emulzi používám už celkem dlouho a je dobrá, když máš nějaký večerní makeup tak musíš trošku zabrat, ale jinak odličuje dobře, a na pleť je moc příjemná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Trampolína v zemi zkušenosti
- Zkušenosti s MUDr. Eva Stará (Kuchaříková)
- SPP CZ, a.s. - dodávky energií - zkušenosti
- VOŠ pedagogická zkušenosti
- Vaše zkušenosti s plastikou nosu
- Plenky Huggies Ultra Comfort, zkušenosti 2021
- Rovnátka v dospělosti - vaše zkušenosti