Kosmetika Revuéle z Notino

Anonymní
14.12.24 10:15

Kosmetika Revuéle z Notino

Ahojte,

zajímají mě zkušenosti s touto kosmetikou, narazila jsem na ni na Notino a je šíleně levná 8o používáte ji někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21602
14.12.24 11:30

Je fakt levná. Pokud ji chceš pro sebe a jsi smířená s tím, že to nebude vyhovovat a vyhodíš to, tak asi ok. Ona musí splňovat základní atesty. Osobně bych to nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 11:38

Já se dívala na složení a je teda fakt, že nemám chemickou školu, ani nejsme vyloženě fanda nontoxic, ale já asi nenašla markantní rozdíly mezi třeba revuele a vichy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21602
14.12.24 11:41
@Anonymní píše: Více

Ono to není o výčtu ingrediencí, ale o tom, v jakém množství tam jsou, v jakém poměru mezi sebou, aby to jako celek fungovalo. Jo, klidně mohou napsat, že se jedná o krém s výtažky kaviáru a toho kaviáru je tam tisícina mikrogramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.24 12:12

Moje známá používá kosmetiku Revuéle a je s ní spokojená. Vždy mají produkty skladem, doručení je rychlé a vše je v pohodě. Takže asi taky vyzkouším, když je tak dobře hodnocená a dostupná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.24 12:15
@Karolina0898 píše: Více

Děkuji za názor :palec:

• Citovat
  • Upravit
17.12.24 15:52
@Anonymní píše: Více

Ale myslím, že na notinu najdeš určo i další kosmetiku za dobrou cenu, tak uvidíš jaký budeš mít ohlasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.3.25 13:30

Ahoj, já jsem jí taky zkoušela a za mě ok. Ale jak píše Karolina, mají na eshopu i spostu jiné kosmetiky, ale za tu cenu, můžeš vyzkoušet a uvidíš, jestli ti bude vyhovovat - třeba 1 produkt. Mají rychlý doručení, tak se potom můžeš i rychle rozhodnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
2.7.25 20:25

Má někdo tipy na osvědčené Revuele produkty? Já už přes měsíc užívám Revuele Ceramide krém na problematickou pleť s SPF 50 a jsem teda strašně spokojená. Za málo peněz hooooooooodně muziky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 15:17

@Asta135 já používám krém argain oil denní a noční, miluji jeho vůni, pak mám ještě věci ProBio, krém na pleť a sérum, taky super a jejich čistící pěnu No Problem, taky max spokojenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml