Koupací plenky na první plavání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Raději bych volila plavky. Ty plenky se nacucají a dítě má na zadku těžkou guli. Moč nezachytí nic, na stolici stačí plavky, ale děti stejně v bazénu kadí málokdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Babylove jsou normální plavací plíny. cenově dostupné, normálně fungující. Ale taky jsem zastánce normálních kojeneckých plavek. Důležitá je síťka zevnitř na zachycení stolice, dobré těsnění kolem nožiček a ideálně rozepínání na boku, aby se nemusely případně pokakané stahovat přes nožičky. mám ráda třeba Bamboolika. Ale pokud se rozhodneš pro jednoráz, Babylove je v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji, malé je půl roku a koupací plenky jsou na kurzu podmínkou.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Mischae Opravdu? Pochopila jsi lektorkou dobře? Nechce prostě kojenecké plavky, jak popisuje @ugluk? Ony totiž ty koupací plenky nejsou žádné terno ani pro dítě, ani pro bazén.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mischae píše:
Děkuji, malé je půl roku a koupací plenky jsou na kurzu podmínkou.
Měli jsme Babylove i jiné a nevidím rozdíl. Pak jsem kupovala už jen Babylove, poměr cena/výkon dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mischae podmínkou musí být něco, co a žádných okolností nepustí případné kakání do vody, ověřila bych. Vím, že některé bazény ty koupací plenky nerady, že se z toho může uvolnit cosi, co jim rasí čerpadla či co… O zákazu kojeneckých plavek jsem teda ještě neslyšela, čímž netvrdím, že neexistuje, ale byl by totálně na hlavu. V těch plavečkách jsou děti pohyblivější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk píše:
@Mischae podmínkou musí být něco, co a žádných okolností nepustí případné kakání do vody, ověřila bych. Vím, že některé bazény ty koupací plenky nerady, že se z toho může uvolnit cosi, co jim rasí čerpadla či co… O zákazu kojeneckých plavek jsem teda ještě neslyšela, čímž netvrdím, že neexistuje, ale byl by totálně na hlavu. V těch plavečkách jsou děti pohyblivější.
Oni tam budou mít napsané, že chtějí plenky, ale důvodem podle mě je, že nechtějí, aby jim tam děti chodily nahé. Plavky pro miminka budou určitě také ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mockrát děkuji a poradíte prosím, kde bych narychlo koupací plavečky
sehnala?
Koukala jsem třeba na tyto z Lindexu, jsou prosím vhodné? :
https://www.lindex.com/…y-skralickem?…
Příspěvek upraven 30.12.21 v 22:30
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Mischae narychlo je dokdy? Třeba ten Bamboolik (nebo i jiné eshopy) by to měly mít skladem a do druhého dne odeslat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk potřebuji do
příštího týdne…
Koukala jsem i na tyto z lindexu, myslíte, že jsou vhodné? Ty mají přímo
na prodejně…
https://www.lindex.com/…y-skralickem?…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Mischae já bych ty plenky ale nedémonizovala, syn je měl asi do 2.5 let a nevadily mu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mischae já bych do těchhle nešla. Od pohledu nemají právě tu síťku zevnitř. A navíc jsou jen stahovací, nikoliv na patentky na boku, takže jsou hůř dolů. Jako ony je děti pokakají fakt výjimečně, ale když už, tak to stahovat přes nohy až dolů nic moc. V tom už zas mají výhodu ty jednorázové, ty pak můžeš jednoduše roztrhnout a sundat. Jinak když teď objednáš, zítra odešlou, po-út je máš doma. Ale jestli se ti s tím nechce crcat a DM máš za rohem… no uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky chodíme na plavání a též tam mají vysloveně podmínku koupací
jednorázové plenky Koupila jsem v Tetě Huggies, 12 kusů 150,–
a za mě dobrý. Krásně sedí, malá (8m,8kg
) ani neví, že je má. Dobře se nandavaji
i svlékají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- První příznaky těhu
- Kurz první pomoci: kojenec - doporučení
- Rosacea (růžovka) - první fáze?
- První HA- zastavila mi krvácení
- Syn a vedoucí na plavání
- První den od potratu
- Těhotná na první pokus?
- První dávka mmr v 11ti letech
Maminky, doporučíte prosím koupací plenky a hlavně kde je koupit? Já je našla jen v drogerii tu jejich privátní značku Babylove. Jsou fajn? Kde ještě případně koupit i jiné?
Děkuji