Koupání v kojenecké vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
21.8.13 17:54
@MarkétkaU píše:
Díky bohu neznám, ale asi bych se ji vysmála do obličeje :D

Tak na to jsem já neměla „sílu“, protože ta mě tím tak uzemnila, že jsem se nezmohla ani na půl slova… Každopádně že je divná jsem věděla, ale že až takhle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
@lyrica píše:
@Seizdra hele já i věřim tomu, že se na emiminu pár takovejch lidí najde jako :nevim: :mrgreen: Akorát ty ti sem nejspíš nenapíší :mrgreen: Možná kdyby jsi založila tuhle diskuzi ještě jednou, ale v opačném smyslu :D Jakože..sakra lidi, to vážně nekoupete v kojenecké vodě? :lol: Jistě by ti někdo přišel stát za zadkem :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@Nainuva píše:
To se jí musí koupání sakra prodražit 8o

To jo. Mimo jiné i časově náročně to bude - převařit vodu a zchladit na koupací teplotu… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
21.8.13 17:55

Koupu jen v šampaňském :nevim:

A teď jdu dočíst o co jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Já myslím, že je to v pořádku, přeci jenom je ta voda hygieničtější než voda z kohoutku.

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter

@Seizdra jsi jí měla říct, že voda, která teče z vašeho kohoutku prochází filtrací, pak ještě zlatými trubkami, takže nemůže být závadná :*

• Citovat
  • Upravit
21848
@neprihlasena píše:
Naše dítě už nemá ráda vaničku dětskou ale rovnou celou velkou vanu… a dost plnou. Představa těch vod, co tam vyleju 8oJak často koupou?

Hele v září jde do školy, takže teď už možná zvládá koupání v obyčejné nekojo vodě :D Ale to nevím a abych pravdu řekla, tak jsem se ani neptala :D

@lyrica píše:
@Seizdra hele já i věřim tomu, že se na emiminu pár takovejch lidí najde jako :nevim: :mrgreen: Akorát ty ti sem nejspíš nenapíší :mrgreen: Možná kdyby jsi založila tuhle diskuzi ještě jednou, ale v opačném smyslu :D Jakože..sakra lidi, to vážně nekoupete v kojenecké vodě? :lol: Jistě by ti někdo přišel stát za zadkem :mrgreen:

Tož mohla bych :D :D :D Jenom doufám, že bys tam „nestála“ ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 17:56

Moje tchyne, partner je alergickej i na antuku :lol: a mame doma dve kočky, umíte si predstavit jak to vypadá když partner kýchne, hned dostane hysterčák že musí do nemocnice, a přitom prskne jednou za rok takže mnoho štěstí at se s ní už nikdy nepotkaš :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Já bych se chtěla koupat v Jackovi s colou :mrgreen: Akorát to by asi teď nebylo vhodné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@Seizdra já? V první řade :mrgreen: Musim si taky trošku zavlezdozadkovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

Ja se normalne koupu v cokolade nebo v dolarech, tak proc diteti nedoprat vanu kojenecke? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.8.13 17:57
@mladákarotka píše:
Moje tchyne, partner je alergickej i na antuku :lol: a mame doma dve kočky, umíte si predstavit jak to vypadá když partner kýchne, hned dostane hysterčák že musí do nemocnice, a přitom prskne jednou za rok takže mnoho štěstí at se s ní už nikdy nepotkaš :zed: :zed: :zed:

Nekoupala ho tchyně taky v kojvodě?? :D :lol: Ne, jako já už se tomu směju, ale v tu chvíli jsem (dokonce ani já) neměla slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
21.8.13 17:58

Cože? Koupani v kojenecke vodě tak to je síla 8o 8o 8o. To jsem jeste neslyšela a nikoho takoveho neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@alsem píše:
Ja se normalne koupu v cokolade nebo v dolarech, tak proc diteti nedoprat vanu kojenecke? :nevim:

Hm, a to já rač euro :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Semyaza píše:
@Seizdra jsi jí měla říct, že voda, která teče z vašeho kohoutku prochází filtrací, pak ještě zlatými trubkami, takže nemůže být závadná :*
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast