Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@MarkétkaU píše:
Díky bohu neznám, ale asi bych se ji vysmála do obličeje
Tak na to jsem já neměla „sílu“, protože ta mě tím tak uzemnila, že jsem se nezmohla ani na půl slova… Každopádně že je divná jsem věděla, ale že až takhle… ![]()
@lyrica píše:
@Seizdra hele já i věřim tomu, že se na emiminu pár takovejch lidí najde jako![]()
Akorát ty ti sem nejspíš nenapíší
Možná kdyby jsi založila tuhle diskuzi ještě jednou, ale v opačném smyslu
Jakože..sakra lidi, to vážně nekoupete v kojenecké vodě?
Jistě by ti někdo přišel stát za zadkem
@Nainuva píše:
To se jí musí koupání sakra prodražit
To jo. Mimo jiné i časově náročně to bude - převařit vodu a zchladit na koupací teplotu…
![]()
Já myslím, že je to v pořádku, přeci jenom je ta voda hygieničtější než voda z kohoutku.
@Seizdra jsi jí měla říct, že voda, která teče z vašeho kohoutku prochází filtrací, pak ještě zlatými trubkami, takže nemůže být závadná ![]()
@neprihlasena píše:
Naše dítě už nemá ráda vaničku dětskou ale rovnou celou velkou vanu… a dost plnou. Představa těch vod, co tam vylejuJak často koupou?
Hele v září jde do školy, takže teď už možná zvládá koupání v obyčejné nekojo vodě
Ale to nevím a abych pravdu řekla, tak jsem se ani neptala ![]()
@lyrica píše:
@Seizdra hele já i věřim tomu, že se na emiminu pár takovejch lidí najde jako![]()
Akorát ty ti sem nejspíš nenapíší
Možná kdyby jsi založila tuhle diskuzi ještě jednou, ale v opačném smyslu
Jakože..sakra lidi, to vážně nekoupete v kojenecké vodě?
Jistě by ti někdo přišel stát za zadkem
Tož mohla bych
Jenom doufám, že bys tam „nestála“ ty ![]()
Moje tchyne, partner je alergickej i na antuku
a mame doma dve kočky, umíte si predstavit jak to vypadá když partner kýchne, hned dostane hysterčák že musí do nemocnice, a přitom prskne jednou za rok takže mnoho štěstí at se s ní už nikdy nepotkaš
![]()
Já bych se chtěla koupat v Jackovi s colou
Akorát to by asi teď nebylo vhodné ![]()
@Seizdra já? V první řade
Musim si taky trošku zavlezdozadkovat ![]()
Ja se normalne koupu v cokolade nebo v dolarech, tak proc diteti nedoprat vanu kojenecke? ![]()
@mladákarotka píše:
Moje tchyne, partner je alergickej i na antukua mame doma dve kočky, umíte si predstavit jak to vypadá když partner kýchne, hned dostane hysterčák že musí do nemocnice, a přitom prskne jednou za rok takže mnoho štěstí at se s ní už nikdy nepotkaš
![]()
![]()
Nekoupala ho tchyně taky v kojvodě??
Ne, jako já už se tomu směju, ale v tu chvíli jsem (dokonce ani já) neměla slov
Cože? Koupani v kojenecke vodě tak to je síla
. To jsem jeste neslyšela a nikoho takoveho neznam.
@alsem píše:
Ja se normalne koupu v cokolade nebo v dolarech, tak proc diteti nedoprat vanu kojenecke?
Hm, a to já rač euro
![]()
@Semyaza píše:
@Seizdra jsi jí měla říct, že voda, která teče z vašeho kohoutku prochází filtrací, pak ještě zlatými trubkami, takže nemůže být závadná