Koupit už Pampers Active Baby č. 4?

1322
26.7.11 09:25

Koupit už Pampers Active baby č. 4?

Dobré ráno, používáte někdo pampers active baby velikost 4? Malý má cca 7 kg a nevím, zda už kupovat velikost 4 (7-18 kg), aby to neměl veliké a neprotíkalo kolem nožiček? Č. 3 má tak tak… Nedokážu si představit, jak jsou veliké, když je tam 7-18 kg, to se mi zdá divné. Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
26.7.11 09:28

Rozhodně bych koupila větší, nestalo se mi, že by protekly z tohoto důvodu. Přeci ho nenecháš škrtit, okolo nožiček je to docela důležité a o tolik větší nejsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
26.7.11 09:45

Ahoj-já na ně přesedlala před týdnem a jsou pohodlně akorát. Nikde nic neodstává a neprotéká. To Huggies v této velikostní kategorii jsou větší-ale také krásně sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
26.7.11 09:45

ahoj, tak náš má 7 měsíců, 9 kg a jsou mu č. 3 stále dobré. Už když měl asi 8 kg jsem začala řešit, že potřebujeme 4ky, a střídali jsme je, dobré mu byly oboje. Teď už zapínám ty menší až skoro úplně v krajích, aby ho to neškrtilo přes bříško, ale gumičky na nožkách má ještě dobré. Chce to vyzkoušet, a pokud budou ještě velké, prcek doroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.7.11 10:06

Náš prďola má něco k 8,5kg a pořád dáváme č.3, ale sem tam dám i č.4, ale ty se mi na něj zdají být pořád velké. Třeba Huggies nebo DM jsou ve trojkách o něco větší než Pampersky. Musíš zkusit, záleží na velikosti bříška a tloušťky stehýnek. Náš je drobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
26.7.11 10:30

Ahojky tak já č.4 dávám a proti č.3 mi příjdou tak maximálně vyšší o 1,5-2cm zas tak velký rozdíl v tom nevidím ale asi budou o něco volnější u nožiček,když je to větší vel. ale nikdy nám neprotekla žádná velikost.Já být tebou zkusila bych jeden balík koupit a můžeš je když tak střídat s vel.3 ale určitě pro mimi budou pohodlnější 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
26.7.11 10:32

ahojík xxpetko :mavam: já mám zatím 3, ale mám Huggies premium a jsou docela dost velký, rozhodně větší, než pampersky. malej má taky 7 kilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.7.11 10:34

tak náš cvalda má 9,3kg a do těch 9kg jsme dávali trojky. DOkonce ještě zbytek máme u babičky a pořád mu jsou. Nechápu, jak mu můžou být v 7kg těsný. :nevim: Čtyřky jsou nám celkem věliký ještě teď (obzvláště tesco a dm plenky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
26.7.11 11:02

Ahoj, určitě bych velikost č. 4 koupila, pokud jsou dítěti trojky tak tak. Čtyřky mu budou dobře. Taky používáme Pampersky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.7.11 11:14

Zkus to, uvidíš. Ono to rozpětí kil na čtyřkách je docela velké, naší Lindě, teď má asi něco přes osm, jsou pořád velké. Snese je, ale má je až někde na žebrech a mezi nohama pytel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.7.11 11:22

Ono každé mimi je jiné - takže pokud má 3 jen tak tak, tak bych se 4kama neváhala :wink: Některé dítko bude mít ve stejné váze jako má tvůj malý nožky jak sirky a některé dítko zas bude mít stehýnka pěkně obalená (třeba jako ty moje děti :mrgreen: ). Nedá se asi nějak univerzálně poradit, musíš to vyzkoušet a posoudit sama. A když koupíš 4ky a budou veliké, tak co, schováš do skříně a koupíš zas 3ky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.7.11 11:29

Případsně zkusit trojky, ale jinou značku. Pampers jsou docela malé, některé jiné značky stejná velikost bývají větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.7.11 11:49
hofka píše:
Zkus to, uvidíš. Ono to rozpětí kil na čtyřkách je docela velké, naší Lindě, teď má asi něco přes osm, jsou pořád velké. Snese je, ale má je až někde na žebrech a mezi nohama pytel:-)

Přesně, plína až pod prsama a pytel až u kolen :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí