Krasobrusleni v 16ti

Anonymní
2.8.22 15:28

krasobrusleni v 16ti

Ahoj, moc se omlouvám, jestli tu zakládám novou diskuzi nebo neco špatně. Moc to tady s tím neumím. Je mi 16 let jsem celkem hubené postavy, nejsem nejak vysoká - celkově proste normalni postava a průměrná síla :) A nastal velký problem :D Uz od mala celkem sportuji, zkouším nove věci. Kolem 11ti let mě chytlo bruslení na ledě. Nějaký jsem to neřešila, ale až ted v 16ti letech v tom vidím smysl, zabavu a spoustu dalšího. Strašně moc rada bych zacala s krasobruslenim. Vim, je to složité, v takovém veku. Na bruslích umim, jsem si na nich uz téměř jistá, ale samozřejmě otocky a tyhlecty věci jeste vuubec. Má cenu s tím nejak začít? Bojim se prihlasit do nějakého klubu, budu tam nejstarší:/ nic nebudu umět. Ale opravdu po tom moc toužim, nedavno jsem skončila se sportovní gymnastikou kvůli banalnimu důvodu s trenerkou. A moc mi chybí ten adrenalin, ucit se nove kroky, zlepšovat se a tak dale.. dokázala bych trávit na stadionu klidne i hodiny, jsem dost snaživá. Omlouvám se, ze jsem se moc rozepsala, ale opravdu si nevim rady:) dekuji moc za všechny názory nebo zkusenosti :srdce: :srdce: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
2.8.22 15:37

To že máš gymnastickou průpravu ti může dost pomoci.

Prostě najdi nejbližší krasobruslařský oddíl a zavolej tam.

Stejně tak ale můžeš zkusit jiný gymnaistký oddíl žejo.

Případně zvaž capoeiru- kombinace akrobacie a bojového sportu a nebo třeba nový cirkus - taky založené na akrobacii. Jinak gymnastická průprava a drobná postava je skvělá i v horolezectví, a tam můžeš začít i teď a s vyhlídkou na olympiádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
2.8.22 15:38

Nebudu ti lhát, profesionální krasobruslařka z tebe asi už nikdy nebude, ale v tom abys tento sport dělala pro zábavu ti nic nebrání.
Kluby většinou mají i tréninky pro dospělé, zkus tam zavolat a poptat se a uvidíš. Pokud máš základ z gymnastiky, tak to ti určitě taky pomůže. Základ je nebát se a zkusit to, co ty víš, třeba je v tobě skrytý talent ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
2.8.22 16:21

No, na závodní dráhu to určitě nebude, otázkou zůstává, zda se s tebou nějaký klub bude chtít babrat. Za telefon tam ale nic nedáš. :nevim: Nejlepší v tomto jsou různé komerční projekty eventuelně organizace jako sokol ( ale nevím, zda v tomto oboru jsou), tam vemou kohokoli. Nebo prostě soukromý trenér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová