Křečové žíly, co vám pomohlo?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
AHoj,
já teda (zatím) problém s křečáky nemám, ale taťka na to moc trpí.
On si moc pochvaluje tuto mast http://pece-o-nohy.heureka.cz/…zily-200-ml/
Vyzkoušel už všechno možné, ale tohle mu zabírá nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, my máme křečáky v rodině a nejlepší je brát každý den Detralex, je dražší než ostatní medikamenty, ale zabírá. Hodně pij, nohy nahoře. Jinak jsem slyšela, že laserem je to nejšetrnější, ale netuším kolik stojí zákrok.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Taky se hlásím za Detralex,nohy v pohodě,křečáky nepostupují a
nemusím tedˇnosit ani punčochy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já zase opak - známá byla na laseru a říkala, že nemohla bolestí
vydržet, tak nevím
alama píše:
Ahoj, my máme křečáky v rodině a nejlepší je brát každý den Detralex, je dražší než ostatní medikamenty, ale zabírá. Hodně pij, nohy nahoře. Jinak jsem slyšela, že laserem je to nejšetrnější, ale netuším kolik stojí zákrok.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
my je máme také v rodině, babička má šílené, máma měla leta, byla několikrát na operaci, pak to nějak dělali již laser, tak to nebylo tak strašné a dnes už je nemá. Já měla jednu žílu v těhotenství a pomohlo mi pohanka, která obsahuje rutin, ale nesmí se dlouho vařit, jen fakt chvilku, aby se nezničil, ten zpevňuje cévy. Jinak na duchovní úrovni je to kritika partnera nebo někoho v blízkosti..takže doporučuji i na toto se zaměřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
celestad píše:
my je máme také v rodině, babička má šílené, máma měla leta, byla několikrát na operaci, pak to nějak dělali již laser, tak to nebylo tak strašné a dnes už je nemá. Já měla jednu žílu v těhotenství a pomohlo mi pohanka, která obsahuje rutin, ale nesmí se dlouho vařit, jen fakt chvilku, aby se nezničil, ten zpevňuje cévy. Jinak na duchovní úrovni je to kritika partnera nebo někoho v blízkosti..takže doporučuji i na toto se zaměřit.
Mám jednu žílu už asi 15 let ale s tou duchovní úrovní mne to zaujalo. Je
to myšleno tak, že mne někdo kritizuje, nebo já někoho kritizuji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky hlasuju za Detralex. Akorat ho moje MUDra nedoporucuje v prvnim trimestru - jak jste na tom byly vy? Braly jste ho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
krokodylka píše:
Taky hlasuju za Detralex. Akorat ho moje MUDra nedoporucuje v prvnim trimestru - jak jste na tom byly vy? Braly jste ho?
Njn, ale to je na předpis, že? To vám píše obvoďák, nebo chodíte na cévní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
ahoj, me se krecove zily udelaly v poslednim tehotenstvi, ale mame je
i v rodine, takze se jich nejspis hned tak nezbavim.. jinak co pomahalo: urcite detralex, cviky primo
na krecove zily, nohy nahore, stridani teple a studene sprchy…masti z lekarny
mi teda nepomohly vubec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Gina108 píše:krokodylka píše:Njn, ale to je na předpis, že? To vám píše obvoďák, nebo chodíte na cévní?
Pise obvodacka
Na cevnim jsem byla jen jednou, na ultrazvuku, jestli mam v poradku ty
hluboky zily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
alisee píše:
ahoj, me se krecove zily udelaly v poslednim tehotenstvi, ale mame je i v rodine, takze se jich nejspis hned tak nezbavim..jinak co pomahalo: urcite detralex, cviky primo na krecove zily, nohy nahore, stridani teple a studene sprchy…masti z lekarny mi teda nepomohly vubec
Ali, jaky cviky? Jsou nekde na netu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
krokodylka píše:alisee píše:Ali, jaky cviky? Jsou nekde na netu?
ahoj, me se krecove zily udelaly v poslednim tehotenstvi, ale mame je i v rodine, takze se jich nejspis hned tak nezbavim..jinak co pomahalo: urcite detralex, cviky primo na krecove zily, nohy nahore, stridani teple a studene sprchy…masti z lekarny mi teda nepomohly vubec
ja jsem dostala od Dr. takovy letacek s temi cviky, ale kouknu jeste na net,
jestli tam neco podobneho nenajdu
Příspěvek upraven 18.11.11 v 11:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
tak jsem nasla tohle http://www.krecove-zily.cz/gymnastika
je to hodne podobne tomu, co je v tom letaku jeste jsem uplne zapomela - na konci tehotenstvi
jsem nosila podpurne puncochy, myslim, ze taky celkem pomohly, kupovala jsem je
ve zdravotnickych potrebach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zdravím holky.Tak dneska jsme byli s našim prckem na prochjdě skočárkem
a co čert nechtěl šlápla jsem na zasněženej led a spadla jsem. Spadla jsem
přímo na kolna.To by mi až tak nevadilo, ale na pravým koleně mám
křečák a jak sem spadla tak ho mám pěkně nateklej bolí to no spíš takovej tlak.No je fakt, že
se mi to nestalo poprvé. Namazala jsem to LIOTONEM a od paty nahoru stahla
stahovacím obvazem. A ptám se myslítě, že bych s tím měla zítra zajít
k dr.?A nemůže se mi nic stát? Trochu se bojím
Moc děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přijde vám to normální? Covid situace
- Co vám pomáhá na menstruační bolesti?
- Nevolnost, křeče návaly na zvracení
- Kdy se vam placenta posunula nahoru(nizko ulozena)
- Jaké jména se vám líbí?
- Je normální, že vám jizva po císaři ve 2. těhu ztmavne?
- Co vám vzal příchod potomka
- Nepřijde vám to slabé? Co si myslíte?
Před lety jsem byla na vytahávání a mám je znova, daleko horší:( Vím, rodinná indispozice a další věci beru v potaz, přestala jsem kouřit:)) Měli jste křečáky také a co vám pomohlo, které roční období je nejlepší to řešit a kolik vás to stálo? Děkuji za info.