Krém na namáhané ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
24.5.15 18:50
@Uju píše:
@peta81 No, teď je všude jen od Reginy s tím zkušenost nemám. Bohužel už doma nemám ani na ruce ani nohy abych mrkla co to bylo za značku :?

jo, od reginy jsem taky videla, ale nekoupila, tak nevim. ten bajecny byl pro me tenhle, ale proste uz ho nesezenu. http://www.dinarin.cz/…em-60ml.html
no nic, tak at si kazda z nas najde ten svuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
24.5.15 18:55

Mně seděl nejvíc tenhle http://pece-o-ruce-a-nehty.heureka.cz/…ream-100-ml/ a právě jsem zjistila, že už se asi nedělá 8o :cert:
Udělal mi film na kůži a dlouho mi nepraskaly ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.5.15 19:16

Já nedám dopustit na modrou indulonu nebo niveu, tu v tmavě modrém plechovém kelímku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.5.15 21:32

@yweta ani nevím že nějaké jednorázovky existují :) díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.5.15 21:33

@Ainy indulonu jsem nezkoušela, jsem se rovnou dívala po těch dražších výrobcích. a možná právě někdy spíš zaberou ty obyčejné krémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.5.15 21:34

@Run fajné že se to může používat i v těhotenství, i dokonce na mimčo… a zrovna dneska jsem pro mimčo koupila velké balení bepantenu :mrgreen: ale to se i tak spotřebuje všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.5.15 21:35

@peta81 Excipial repair si píšu. Nevíš jestli se může v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.5.15 22:15
@tapinka123 píše:
@peta81 Excipial repair si píšu. Nevíš jestli se může v těhotenství?

jo, bez problemu, muzes mazat :palec:
co se tyka indulony a nivey, také mam rada tuhle klasiku (a navíc ta vune u obou :srdce: ), ale na takhle zrizene ruce je proste kratka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
24.5.15 22:29

@tapinka123 jsou v lékárně…balení po 100 kusech…jsou to nesterilní rukavice pro zdravotníky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.5.15 09:09

Kalciovka je super, já mám teď praskliny na kloubech a mažu Infadolanem, který jsem koupila pro syna. Mám vyzkoušenou modrou Indulonu, Excipial repair, teď mám doma Excipial mastný krém, Cutilan, měla jsem měsíčkovou vazelínu z dm a tak dále, a tak dále. Důležité je mazat často a ideální na noc namazat silnější vrstvou a vzít si rukavice. Já si kupuju nítěné v lékárně, stojí pár korun (cca 15 Kč za jeden pár).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.5.15 09:12

Excipial repaire z lékárny cca 120 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.5.15 15:40

Děkuji všem za rady. budu tedy používat ty jednorázové rukavice, koupím si ten excipial repaire nebo tu kalciovku. A bude to v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.5.15 18:52
@tapinka123 píše:
Děkuji všem za rady. budu tedy používat ty jednorázové rukavice, koupím si ten excipial repaire nebo tu kalciovku. A bude to v klidu.

Já třeba jednorázovky na ekzém nemůžu, potí se v nich ruce. Nechceš zkusit třeba tyhle? http://shop.vileda.cz/…sensation-m/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.5.15 20:49

@Raduš.ka44 díky za tip. podívám se nich. ale na ekzémy netrpím tak snad mi budou stačit jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.5.15 20:02
@peta81 píše:
jo, od reginy jsem taky videla, ale nekoupila, tak nevim. ten bajecny byl pro me tenhle, ale proste uz ho nesezenu. http://www.dinarin.cz/…em-60ml.html
no nic, tak at si kazda z nas najde ten svuj :D

Ano, ano, to je ten co jsem měla, ten byl prostě super, super nejlepší :palec: Oni už ho nedělaj :-( Já nedávno, přemýšlela, že bych se po něm měla juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí