Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s tímto krémem u již vytvořených jizviček. Mažu se od začátku těhotenství a cca od 32 týdne se začaly objevovat a vždy když ráno vstanu, tak najdu nové. Mám je už na celém zadku a rozhodly se pokračovat přes boky až na břicho. Vím, že je to v těhu normální kor když jsem přibrala 20 kg, ale jsem rozhodnuta udělat cokoliv abych je aspon co nejvíce zmírnila. Budu ráda za vaše osobní zkušenosti a třeba i foto před a po. Přemýšlím nad odstraněním laserem, ale krém je přece jen cenově přijatelnější.
Cenove prijatelnejsi, ale zcela neucinny, takze se celkem prodrazi Nepozorovala jsem zadnou zmenu. Strie casem
vybledly, takze nejsou videt, ale jsou tam. Ted to neres, pockej par mesicu po
porodu a uvidis, jak to bude vypadat…
Asi je to jen otazka casu kdy se s tim clovek proste potrebuje smirit a hlavne aby to vybledlo protoze takto fialove me to doopravdy desi. Rekla bych, ze me by to bylo i jedno. Hlavene aby se prcek narpdil v poradku a zdravi, ale pritel me svymi narazkami vyhecoval k brouzdani po internetu a hledani zazracnych kremu. Kazdopadne jaem videla fotky pred a pouziti kremu, ale znam taky moc dobre photoshop a ten strie odstarni behem par minutek takze jsem doufala, ze me tu nekdo posle sve osobni fota a tim me trosku uklidni, ale jak rikam hlavne at je maly uz na svete pak mi to asi bude jedno a casem se s tim snaf vyrovnam uplne. Do mazani jsem za cele rehotenstvi vrazila nemale penize a mazala jsem dvakrat denne a vidim jen jaky je to byznis. Dle meho kdybych se bebamazala ani jednou jsem na tom uplne stejne.
@veronika.f já jsem
teď ve druhém těhotenství taky mazala poctivě a dobrý, přes mazání se
jich udělalo jen pár na bocích. Ovšem nemazala jsem stehna a udělaly se mi
tam! To jsem fakt nečekala. No ale zatím
neřeším, koupat se teď stejně nemůžu, tak doufám, že to zase
„zmizí“. Přítele kopni někam
Ahojky, chtěla bych se zeptat, neví někdo něco o Trilastinu v Česku?
Jestli vážně funguje? Děkuji, byla bych ráda i za fotky
Ahoj, já kupuju z eshopu zbavsestrii.cz. Mazala jsem se už víckrát (po
obou dětech, při hubnutí a tak) a vždy mi pomohl. Za mě jediné, co
pomůže, aby strie byly daleko méně viditelné. Mám teda tenké až
polotlusté bílé linky - když je mažu, za pár
týdnů jakoby splynou s okolní kůží, ale třeba po roce, kdy trilastin
nepoužívám, se zas začínají objevovat, takže si ho pak zas koupím, a tak
furt dokola