Krém po depilaci

6532
21.6.12 17:15

Krém po depilaci

Ráda bych se zeptala žen, které depilují, tedy odstraňují chlupy i s kořínky na nohách, jaký používají krém po depilaci. Nelíbí se mi, že mám na kůži vidět červené ďupky. Jsou tam v podstatě do doby, než je třeba znovu depilovat.

Máte některá zkušenost s krémem, po kterém zčervenání zmizí?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31386
21.6.12 17:27

Já od začátku používám Balea z DM, příjemně chladí…a červený ťupky mám tak hodinu…myslím ale že je to spíš individuální záležitost, že za to nemůže krém. Tuhle jsem spěchala, tak jsem nenamazala nohy ničím a byla jsem na tom stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
21.6.12 17:31

Vypadá to, že tvoje nohy líp na depilaci reagujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
21.6.12 17:40

Já žádný krém nepoužívám, červené ťupky mám max. 15 minut po depilaci a jen v oblasti kolen a vnitřní strany lýtek. Ale má sestra používá obyčejnou niveu (jen tedy nevím, jestli kvůli těm ťupkám :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
30.7.15 13:09

Já jsem začala používat po depilaci tělový olej a je to daleko lepší než krémy. Kápnu do toho ještě trošku levandulového éterického oleje, který desinfikuje a to je úplně nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viky.beckham
6.8.15 14:22

Vyzkousejte i kokosovy olej :) dela nohy jeste hladsi a krasne hydratuje-jsou vsude v lekarne i drogerii

• Citovat
  • Upravit
6532
7.8.15 15:49
@viky.beckham píše:
Vyzkousejte i kokosovy olej :) dela nohy jeste hladsi a krasne hydratuje-jsou vsude v lekarne i drogerii

Joo, hurá, už ho chvíli používám a je parádní :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast