Zdravím maminky, už druhý den pozoruji po utření toaletního papíru
trošičku krve z močáku. mám to okolo červené, nateklé a trošku to
pálí. Co to může být, zánět?
Jinak to začalo na druhý den po sexu. Nejprve jsem myslela, že je to menses,
ale ono to vychází z jinama. Jít s tím na gyndu? Nebo se dá něco na to
koupit v lékárně?
Krev na toalením papíře, při močení
@Anonymní píše:
Zdravím maminky, už druhý den pozoruji po utření toaletního papíru trošičku krve z močáku. mám to okolo červené, nateklé a trošku to pálí. Co to může být, zánět?
Jinak to začalo na druhý den po sexu. Nejprve jsem myslela, že je to menses, ale ono to vychází z jinama. Jít s tím na gyndu? Nebo se dá něco na to koupit v lékárně?
Ano, může to být zánět atd. A není to žádná sranda. Tohle by se nemělo zanedbat. Pak to bývá jen horší. Běž s tím k praktikovi, který tě třeba pošle dál, nebo rovnou na urologii.
@Anonymní píše:
Zdravím maminky, už druhý den pozoruji po utření toaletního papíru trošičku krve z močáku. mám to okolo červené, nateklé a trošku to pálí. Co to může být, zánět?
Jinak to začalo na druhý den po sexu. Nejprve jsem myslela, že je to menses, ale ono to vychází z jinama. Jít s tím na gyndu? Nebo se dá něco na to koupit v lékárně?
Dr je jistota. Nenakazil Te Tvuj mily?
Nutí tě to na malou a jen ucuravas? Zašla bych k obvodnímu s močí. Hned zítra. Hodně pij a buď v teple. Pokud je to zánět močáku a rozjede se ti, tak nezávidím. Já vždycky trpěla jako pes.
@Anonymní píše:
@Amelie30 Na malou mě to nenutí a ani neucrbávám.
Aha. No, tak to nevím. Každopádně bych si s tou močí zašla k obvodnímu. A uvidíš.
Pokud je na toaletním papíře a není to vidět v moči, tak to spíš tipuji na něco venku - nejspíše nějaké poranění, ragáda na vnějším ústí močové trubice, zánět v této oblasti, který trhlinu způsobil…
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.