Krmení nedonošeňátka

Kamikadze
6.4.15 20:24

Krmeni nedonosenatka

Ahoj prosim o radu. Mimi je narozene 35+3, a jsem od porodnice zvykla ji krmit v trihodinovych intervalech. Ted vazi 2380g. Krmim Nutrilonem, a odsavam mleko (mam malo) a prikladam kdyz je cila. Zajima me zda v noci musim ty intervaly porad dodrzovat, nebo zda muzu zacit cekat az si o jidlo rekne (stejne vetsinou u krmeni spi(5 z 8). Ale zase si rikam, ze asi nez bude mit tri kila asi je lepsi krmit pravidelne…aby pribirala. Prosim poradne. Take se bojim, ze nocni krmeni pak bude vyzadovat i jako starsi, a nerada bych aby to trvalo rok(y). Proste netusim co a jak je nejlepsi.

Diky mov

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4153
6.4.15 20:27

Ahoj, měla jsem dceru narozenou 34+5 a budila jsem po 3 hodinách minimálně do těch 3kg. Ale měla žloutenku a sama se moc nebudila. Jednou jsem zkusila to v noci natahovat a začala ztrácet energii a přestávala pít, tak jsem se zas vrátila k 3 hodinám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
6.4.15 20:30

@Kamikadze
Moje byla 35+1, do těch 3kg bych to dodržovala a budila, pak jak budeš mít jistotu, že hezky nabírá, tak už ne, pak už bych čekala jak se vzbudí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.4.15 20:30

A kdyz jste dosahli tech 3kg?

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
6.4.15 20:31

Doufam, ze nabira. Vahu doma nemam, jdeme k doktorce na prevazeni ve ctvrtek. Papa statecne a i v plinach je to videt:-)

• Citovat
  • Upravit
11700
6.4.15 20:32

@Kamikadze
My přesně v měsíci, porodní váha 2.25kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
6.4.15 20:36

Já jsem rodila 34+4, jelikož byl malej víc jak 3 týdny ještě v nemocnici na JIPce, tak tam bylo krmení po 3 hodinách automaticky, ještě já když jsem tam s ním potom byla jsem krmila po 3 hodinách, domů jsme šli s váhou 3130g a doma už jsem po 3 hodinách nebudila, ale „řekl“ si stejně sám, budí se furt po těch 2 - 4 hodinách, jak kdy. Ale teda Nutrilon jsme museli vyměnit :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.4.15 20:37

@Kamikadze Syn 35+1 por. váha 2600g, z porodky jsme šli s 2300g se budil co tři hoďky sám a když ne, tak jsem měla nastavený budík :) Jinak cca od tří měsíců spí celou noc, takže vydrž, přijde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.4.15 20:38

Proc Nutrilon vymenit?

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
6.4.15 20:39

Terino: diky:-))

• Citovat
  • Upravit
4774
6.4.15 20:39

Do 3 kg krmit nejdýl po 3,5hod a pak jak si v noci řekne, aspon tak mi to řekly u dvojčat, tak jsem to dodržovala. Do 2kg jsem musela krmit co 3hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.4.15 20:40

Jo a kdyz cast prospi tak pak urcite casy po krmeni je aktivni a nejlepe pravidelne mezi 3-5 rano :-DDD aaach jo :-(

• Citovat
  • Upravit
5358
6.4.15 20:40

@Kamikadze malej po něm byl zabetonovanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.4.15 20:41

Diky vsem moc o rady. Budu jiste psat casem zase az se vyskytnou dalsi neznalosti a strasti mě jako prvorodicky:-D

• Citovat
  • Upravit
1526
6.4.15 20:42

Ahoj, já jsem šla z nemocnice s malou, která vážila cca 2 kg. Narodila se nám ve 32tt a měsíc byla v nemocnici, kde jsme 3 hodinky dodržovali. Ale doma už ne. V noci, když se neprobudila, tak jsem ji nechala spát až 6 hodin. Jídlo dohnala přes den. Nejlepší bude, když to probereš s pediatrem. Moje přibírala dobře a tak nám dr. tento režim posvětila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová