Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, dnes jsem 40+1, včera jsem byla na kontrole v porodnici a vše v pořádku, ale od včerejšího vyšetření mi neustále teče krev, je to spíše špinění, takové hnědé, ale místo toho aby to zeslabovalo, tak mám pocit že to spíše sílí. Bolesti nemám, tvrdnutí tak jednou za dvě hodiny, pohyby normáln. Myslíte že bych měla jet na kontrolu, nebo si tam aspon zavolat? Nebo e to normální? Děkuji za rady, jsem prvorodička a tak trochu nervozní. ![]()
Mě taky takhle začínal porod,je to tím otevíráním
.Takže hodně štěstí ![]()
No nechci právě moc plašit, když nemám ani žádné bolesti. A za jak dlouho jste potom porodili?
Já bych jela. Nezdržuj se na webu a jeď se tam ukázat. Držím ![]()
Určitě jeď mě taky takhle začínal porod. Krvácela jsem sice i 3 krát v těhotenství, ale když to bylo k porodu myslela jsem že ze mě vytekla plodovka a byla to krev. I kdyby si měla jet zbytečně, tak je to lepší než pozdě. Držím palce
![]()
při krvácení ihned do porodnice, může to znamenat i odlučování placenty a to že se miminko dusí, ale to je jen ten nejhorší případ tak rychle do porodnice ![]()
@Anee píše:
No nechci právě moc plašit, když nemám ani žádné bolesti. A za jak dlouho jste potom porodili?
No vzhledem k tomu, že asi rodíš, tak bych jela
držím pěsti, aby vše dobře dopadlo ![]()
@Anee píše:
Mamka za 2h (byl to její první porod), já za 5h (byl to můj druhý porod). Já jela doprodnice až po dalších 2h a to jen proto, že jsem necítila pohyby (což bylo i ty 2h dost neobvyklé). Kontrakce byly, ale naprosto v pohodě, čekala jsem, že mě pošlou zpátky
. Tak ať to máš brzy zdárně za sebou
.
@Anee píše:
Já teda rychle, za hodinu a půl
Ale já už jsem při tom krvácení měla bolesti dvě hodiny..
Taky bych jela,držím palce
Já začala krvácet a malý byl za hodinu venku,teda bolesti jsem měla kruté,ale porod trval od první kontrakce 2 h ![]()