Krvácení a hematom 6tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
10.11.19 21:33

@Katy Kate Ahoj, zítra budu držet pěsti, ať je na kontrole vše ok. Já se těším a zároveň bojím toho screeningu. Doufám, že bude vše v pořádku. :mavam: Dej hned vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
10.11.19 21:35

@Peave Ahoj, take Ti moc drzim pesticky. Urcite vse bude v poradku. A tesim se, ze mi aspon das vexet, co vse me ceka. Ozvi se a no stres :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.19 08:17

@Peave Krasne ranko :srdce: Tak utz mi uz delal pres pupik. Dnes jsme 11+2 a dr. odhaduje, ze mame holcicku :srdce: Tak ted jeste ten screening 27.11. A hematom se po 6 tydnech poprve konecne zmensil. Ale mame tam furt dost rizik, protoze i tak je dost velky. Tudiz, stale dale lezet :lol: A co ty? Jak probiha ten screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.11.19 09:08

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit. Ten hematom se dělá přímo v tom váčku a nebo v děloze, nebo jsou možné oba dva případy? Minulý týden jsem byla na kontrole, měla jsem být 6+6 podle MS, ale podle oplodnění spíš 6+3. Mimísek měl již srdíčko a cca 6 mm podle lékaře. Řekl mi, že tam mám menší množství „tekutiny,“ takový hematom, neřekl velikost, ani žádná doporučení, jen že se může stát, že budu krvácet a více mi k tomu neřekl. Hematom byl podle mě někde bokem, když se zaměřil na váček, v tom nic nebylo, jen žloutkový + mimi. Všude se píše jak je důležitý klid apod. mně opravdu neřekl nic, tak mám obavu, na kontrolu jdu až za 14 dní. Načetla jsem si, že jsou dobrá homeopatika, tak jsem začala brát alespoň ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.19 09:30

@Elia87 Ahojky a gratuluji k mimcu :-) Co vim ja, tak hematom je pouze v deloze. U mimca by nic byt nemelo. A co se tyka klidu, zalezi na velikosti. Mit klidovy rezim je lepsi, aby se hematom neutrh. Ale ja lezela a stejne se utrhl. Mysli pozitivne, neprepinej se. Ja ted delam bezny uklid, varim, sem tam prochajda a vse je ok. Krvacis nebo spinis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.19 09:35

@Elia87 Jo a nebrala jsem na to vubec nic. Pokud se ma udrzet, tak se udrzi a naopak. Leky nepomuzou…A pises, ze ani nebyl u vacku, tak to mas v pohode. Horsi je, kdyz je u nej. A jinak stari tehu s 3 dennim rozdilem na utz je uplne v poradku a velikost mimca take. Bud hlavne psychicky v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.11.19 09:40

@Katy Kate Právě že vůbec, žádné jiné potíže, ani kapka krve od začátku těhotenství. Můj doktor tomu nijak právě nevěnoval pozornost, až jsem si říkala proč. Když se zaměril na váček, tak jsem jsem opravdu nic neviděla, zajet potom s UTZ někam bokem a tam mi cosi ukazoval, ale já stejně prd poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.19 09:50

@Elia87 Tak to mas v pohode. Krev se v deloze nekdy vytvori, jak se usazuje vajicko a praskne treba cevka. Je to bezne. Nevenuj tomu pozornost. Pripadne i male spineni je ok. Jen pokud by jsi krvacela, tak utikej k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.11.19 10:57

@Katy Kate Děkuji moc, beru ty homeopatika a snažím se být v klidu, ale do práce chodit musím. Kontrolu mám až koncem příštího týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.19 20:56

@Elia87 Tak se Tim vubec neznepokojuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.11.19 21:14

@Katy Kate Ahoj, screening byl úžasný, krásný a bezvadný. Přivítal nás Mudr, u kterého jsme na IVF před 7 lety začínali. Asi před 4 lety přešel sem. Přivítal nás se slovy, vítám vás…, no konečně!!! Byl skvělý. Manžela usadil do sedačky před velkou TV, manžel prohlásil, že to je jak v kině a Mudr na to, že popcorn nemá. Já lehla na lehátko, ultrazvuk se dělá přes břicho. udr mě upozornil, že bude trochu tlačit. A pak začala pohádka. Mudr projel miminko od hlavičky až po zadeček. Změřil délku, zkontroloval velikost hlavičky, mozek, obličej, oči, nosní kůstky, pusinku, šíjové projasnění, páteř, obratle, srdíčko, průtok krve přes komory, křížení tepen, srdíčko pustil i nahlas a natočil křivku. Zkontroloval vyvíjející se bránici, žaludek, močový měchýř, uzavření břišní dutiny. Miminko se v průběhu vyšetření probudilo a pěkně sebou mrskalo. Mudr zkontroloval placentu, průtok krve pupečníkem a množství plodové vody. Taky měřil nějakou křivku okysličení. Dostali jsme 2× fotku 2D a 1× fotku 3D. Na pohlaví jsme se neptali. Zítra si budu volat na výsledky krve, kterou mi brali. Miminko se jeví jako zdravé, nic nenasvědčuje nějakým vývojovým vadám. :mavam: Dík že na nás myslíš…opatruj se!!! Jsem ráda, že hematom se dal konečně na ústup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.19 21:42

@Peave Tak to mam velikou radost, ze se nam dari. Jen tak dal. A zase se ozvi. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 14:30

Ahoj, jsem v 6tt a v pondělí jsem začala krvacet jela jsem na pohotovost a tam mi doktor řekl ze mám hematom 12×14mm napsal mi utrogestan 1-0-1 a ascorutin 2-2-2 včera jsem zacla znova krvacet a hematom se zvětšil na 40×50mm mám strašný strach ze o to prijdu na kontrole ještě neslo ani vidět srdíčko :( :( mám myšlenky úplně jinde :,(

• Citovat
  • Upravit
1436
15.1.20 15:50
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 6tt a v pondělí jsem začala krvacet jela jsem na pohotovost a tam mi doktor řekl ze mám hematom 12×14mm napsal mi utrogestan 1-0-1 a ascorutin 2-2-2 včera jsem zacla znova krvacet a hematom se zvětšil na 40×50mm mám strašný strach ze o to prijdu na kontrole ještě neslo ani vidět srdíčko :( :( mám myšlenky úplně jinde :,(

To mi je moc líto!!! Drž se! Držím pěsti, ať vše dobře dopadne… Nenechali té v nemocnici? Mě tam nechali, když jsem krvácela s hematom byl větší než 4cm, ale už jsem byla v 15tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 16:57
@Peave píše:
To mi je moc líto!!! Drž se! Držím pěsti, ať vše dobře dopadne… Nenechali té v nemocnici? Mě tam nechali, když jsem krvácela s hematom byl větší než 4cm, ale už jsem byla v 15tt…

Prave ze ne, říkali mi ze jsem moc na začátku a ze by mi dali stejnou léčbu co teď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky