Krvácení a menstruace po šestinedělí
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak po šestinedělí klidně můžeš MS dostat, to není nic divného. Zdaleka ne každá, která kojí má od MS pokoj. Ale na kojení to vliv nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsem to stejně, po šestinedělí šup a hned menstruace a od té doby pravidelná až do dalšího otěhotnění, kojila jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem MS dostala když byly malé 3 měsíce a byla plně kojena, žádný vliv to nemělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
MS mi přišla hned po 6ti neděli. Dcera plně kojena do 10ti měsíců, nepocitila jsem, že by to nějak vnímala. Po 6ti neděli jsem nasadila ant při kojení a další MS jsem dostala až jsem přestala kojit. Je to běžné, není na tom nic divného, nijak se to s dalším kojením nevylučuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já měl první ovulaci už během šestinedělí a hned na to menzes. Kojila jsem plně, částečně až do dvou a půl. Celou dobu jsem měla pravidelnou menstruaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zpoždění menstruace
- Problémy po menstruaci - pálení a bodavá bolest
- Antikoncepce krvácení po sedmidenní pauze?
- Zpoždění menstruace a boule na levé straně podbřišku
- Nepravidelná menstruace a snažení
- Hnědý výtok bez menstruace
- Menstruace po šestinedělí i když kojím
- Stěry po šestinedělí
Ahojky. Prosim mate nektera zkusenost s krvacenim po skonceni sestinedeli? Uz jsem tak dva tri tydny byla cista i nastrih se zahojil, najednou dnes zase krev. Je to slabe a jasne cervene. Napadla me menstruace? No a kdyby, nezmeni to nejak kojeni? Plne kojim a tak me to prekvapilo. A docela me to trapi, protoze maly je na kojeni zavisly hodne, u prsu usina takze odber je opravdu velky, prsa porad vyrabi tak to nechapu
na 6t kontrole mel 5.4 kg takze mu hodne
chutna