Krvácení v 6. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5896
9.1.18 00:34

U mě tedy krev znamenala konec, byla jsem hodinu předtím dokonce na prohlídce a MUDr. gratulovala, že jsme zvládli rizikových 12 týdnů…Ale v okolí mám MNOHO kamarádek, kterým odkrvácel jen hematom a mimi se udrželo! Držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
9.1.18 06:39

Tak doufám že to vypadá dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
9.1.18 08:03

@KacaC91 zkusenosti jsou ruzne..nekdo krvaci cely 1.trimestr a je to ok a nekdo zaspini a je to spatne, jsem ten druhy pripad ALE moc drzim pesti aby to dobre dopadlo :hug: a klidne vyuzij pohotovosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.1.18 14:48

Ahoj, děkuji všem za podporu. Byla jsem u doktora… Nemají pro mě co udělat, teraz se to buď udrží nebo neudrží… Některé ženy takové bolesti a krvácení prý mají… Dostala jsem jak kdyby menstruaci, tělo je popletené z toho, že nepoznalo, že je těhotné… Jen je ta menstruace asi stokrát horší, protože plod se snaží udržet. Snad vše bude i nadále OK a já ty bolesti zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.1.18 15:02

@KacaC91 držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.2.18 07:16

Tak to bohužel nedopadlo dobře. No co se dá dělat. Došla i první MS, budeme zkoušet znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.11.18 10:41

Ahoj holky potrebuji poradit. Jsem v 7tt. Včera ráno jsem začala spinit a potom celej den nic pak trošku večer a dneska zase nic. Spineni bylo bez bolesti. Beru utrogestan večer a ráno. Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Chci se zeptat jestli náhodou nemá někdo s tim zkušenost co by to mohlo být? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
18.11.18 10:45

@Lucifer23 hematom, potrat, zamlklé těhotenství nebo jen pouhé překrvení čípku anebo taky nic. Se vším mám zkušenost, každé těhotenství je jiné, tak budu držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.11.18 12:48

@saphire byla jsem u doktora minulý týden a říkal ze všechno je v pořádku.. asi zajedu na pohotovost at vím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
18.11.18 13:31

@Lucifer23 tak at je vse v poradku, kdybys mela hematom tak bdues akorat odpocivat, hematom se muze udelat i pres noc. Ono do toho 12tt je to proste vsecko strasne nejiste bohuzel, prosla jsem si ztratami a vim ze to neovlivnis at na sebe davas pozor sebevic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.11.18 22:00

@Lucifer23 u obou těhotenství jsem v prvním trimestru špinila. U prvního jsem i hodně krvácela a měla potom i hematom včetně vcestné placenty a i přes to jsem mimčo donosila. Při druhém těhotenství jsem to už tak neřešila a taky bylo vše ok. Ale je to vážně individuální. Skoč na kontrolu pro svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.11.18 07:36

@Danďuška @saphire Včera jsem byla v nemocnici a naštěstí je všechno v pořádku a to krvácení se prý stává tak snad to bude všechno v pořádku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.11.18 08:50

@Lucifer23 :hug: tak supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
19.11.18 10:18

@Lucifer23 to je dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 11:29

Špinění?

Zdravím,

Dnes ráno jsme po probuzení sla na WC a po utreni toal. papírem jsem měla narůžovělé Barvy, nebyla to jasná krev taková stará růžová a na intimce zatím stále nic. Nevím jestli volat k Dr nebo počkat. Mám dnes 8 den opožděnou menstruaci a stále pozitivní test.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky