Kryolipolýza - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
2.12.11 12:31

no… tak to popravdě nevim jestli stači 1… taky to budu teprv testovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.12.11 12:33

jo a pozor, jak to budeš kupovat, tak vesměs to je cena za 1 nasátí… takže když chceš třeba stehna, tak potřebuješ 2 nasátí, každou nohu že.. .. to jsem se taky u toho nachytala :) záleží samo, jak to maj formulováno.. :) jen upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.12.11 21:34

camel a taky máš z toho takové modřiny? 8o

• Citovat
  • Upravit
1362
2.12.11 21:54

ja na tom popravdě ještě nebyla, ale slyšela jsem.. modřiny až hruza prej.. je to pravda? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
3.12.11 08:05
Camelie píše:
ja na tom popravdě ještě nebyla, ale slyšela jsem.. modřiny až hruza prej.. je to pravda? :/

jo modřiny jak bejk 8o

• Citovat
  • Upravit
1362
3.12.11 09:01

ufff a stojí ty modřiny zato? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
3.12.11 10:52
Camelie píše:
ufff a stojí ty modřiny zato? :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak už tady bylo řečeno ,ten kdo má malej špíčáneček a chce jen něco poupravit,doladit, tak něco vidí ,ale ten kdo má na sobě uloženo víc ,tak nevim jak by dlouho musel chodit a zadara to neni žejo .. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14367
3.12.11 11:03

Holky nevím,nevím :nevim: Taky jsem o kryolipolýze uvažovala,ale pak na tom byla sousedka a říkala,že to jsou jen vyhozený peníze,efekt žádný.Tak jsem si radši místo toho nakoupila vouchery na kosmetiku,masáž a kadeřnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.12.11 16:02
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verenka
6.1.12 13:27

Děvčata, já jdu zítra na kryo. Jsem také zvědavá, potřebuji břicho a shodit tak 4kg. To by mi stačilo. Jestli tak dám vědět :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sphnx
8.1.12 17:05

tak jak???

• Citovat
  • Upravit
Verenka
8.1.12 17:28

Tak už mám dvě modřinky na břiše. :cert: Jinak mi bylo řečeno,že bych to měla po 6týdnech opakovat. Hlavně mám moc pít. :P

• Citovat
  • Upravit
1362
8.1.12 17:45

jo jo až do smrti ne? aby meli staly přijem :) no tak doufam, že to pomuže, pak každopadne dej vedět, o kolik velikosti jsi šla dlou :) a pit prej až 5litru denne.. ja do sebe dostanu s bidou 2…ou ou ou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sphnx
8.1.12 21:22

a výsledek krom modřinek? :-) Bolelo to?

• Citovat
  • Upravit
Verenka
9.1.12 14:45

Vůbec to nebolelo ani to nebylo nepříjemné. Jenže jsem si zapomněla vzít brýle a nemohla jsem si číst. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo