Kryolipolýza - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lolla3
7.2.12 23:40

Dobrý večer, chtěla bych také podstoupit kryolipolýzu, tak scháním informace. Chystám se na kliniku Yes Visage v Brně, tak bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost konkrétně tam, kolik návštěv je nutné, a kolik vás to stálo. Chtěla bych asi jen břicho. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1
7.2.12 23:55

ahoj holky, mám dotaz :lol: Příští týden jdu na první kryolipolýzu, po jaké době můžu absolvovat další ?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra 0/
8.2.12 07:05

Ahoj Lolo, jájsem spokojená, výsledky jsou. Návštěva mi stačila 1 a stálo mě to 10.000 Kč. Záleží jak velké bříško máš, ale většinou se to pohybuje od 9.500 Kč nahoru. Bohužel je to dost drahé,ale zbavila jsem se pupíku se kterým jsem bojovala hodně dlouho :-). A Julie, většinou se doporučuje druhé ošetření až tak cca po 2 měsících, ale nevím jak je to u levnějších salonů mě zabralo ošetření jedno.

• Citovat
  • Upravit
Verenka
8.2.12 18:06

Mně bylo řečeno, že po 6 týdnech

• Citovat
  • Upravit
193
15.2.12 09:01

Ahoj holky, tak jsem včera absolvovala ošetření v brněnském studiu Lia. Spodní břicho, dvě nasátí. Bylo to docela v pohodě, jen je to trochu nepříjemné když se to namražuje. Tak dám potom info, jestli je nějaké zlepšení patrné, moc tomu neěřím, ale piju jak divá, tak třeba některé buňky odplavou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
15.2.12 14:32

ja teda musim řict, že jsem se neměřila, ale mam cca 3 tydny po absolvovany vnitřnich stehen.. a najednou se vlezu do svejch jeansu před otěhotněnim.. a to podotykam, že po porodu jsem se dostala asi tak po kolena.. :/ tak to přikladam te kryo.. pač že bych nejak přestala jist, nebo hubla to teda extra ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.2.12 22:34

Ahoj, ozývám se téměř po dvou měsících po krio a výsledek - nulový :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verenka
26.2.12 16:32

:jazyk: Já byla začátkem ledna a výsledek rovněž nulový :cert:

• Citovat
  • Upravit
freezie
6.3.12 12:02

Ahojky, chtěla jsem se zeptat v jakém salonu jsi byla na kryolipolýze a jestli náhodou nevíš jakým to bylo přístrojem. Děkuji za odpověď :D

• Citovat
  • Upravit
Verenka
6.3.12 13:28

Freezie, byla jsem tak naivní,že ani nevím přístroj. Bylo to ale ve Zlíně. Já jim tak věřila a těšila se na úspěch. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Verenka
6.3.12 13:33

Bubu, ani se mi tomu nechce věřit. Nevíš jestli na zhubnutí může i věk? Já jsem už důchodkyně,ale chci vypadat hezky a také jsem v poslední době přibrala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Verenka
6.3.12 13:48

Já měřím 169cm a vážím 74kg. Chtěla bych 5kg shodit. :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Verenka
6.3.12 14:16

Bubu, děkuji Ahoj :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Terezian
13.3.12 10:29

kryoslim

Chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost s přístrojem kryoslim??? byl nějaký viditelný efekt???

• Citovat
  • Upravit
Maja76
17.3.12 13:17

Dotaz

Ahoj, podle tvého příspěvku se tedy domnívám, že jsi byla v salónu, kde pracuje zdravotnický personál a krypto. ti prováděl lékař. Pokud ne tak nechápu tvou spokojenost na nepatentovaném přístroji???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo