Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj prosím o zkušenosti ze strojem cryopol lt, v bodyperfect brno nebo i jinde, děkuji.
Ahoj holky, tak já jsem byla na kryo cca před půl rokem tady http://www.slimfit.cz/. Vybrala jsem si spodní partii břicha a můžu teda od srdce říct, že to bylo opravdu hodně nepříjemné. Myslím si, že vůbec nejsem nějaká citlivka, ale tohle mi dobře nedělalo, točila se mi hlava a bylo mi na omdlení asi prvních 15 minut, pak už docela dobré, ale nepříjemné. Měla jsem pak i docela slušnou modřinu, ale přes den mě nic nebolelo. V noci jsem se ale vzbudila s docela palčivou bolestí, myslím, že by se to dalo přirovnat ke slepému střevu, bolest přešla asi po 2 hodinách. Efekt kryo měla, po asi 2 měsících to bylo vidět, že mám břicho menší, ale kvůli těm stavům při a po kryo, už bych na břicho nešla. Uvažuju na špeky na bocích (pod pasem takové ty bochánky), ty prostě nejdou dolů cvičením, tam by mi snad na omdlení nebylo. ![]()
Holky nevíte jestli je císař kontraindikací pro kryo cca před 3 měsíci?
A nemáte někdo zkušenost s přístrojem Cryopol LT Brno- Venus?
Napíšu zkušenost z naší ordinace, pracuju jako sestra u obvoďáka - dorazila k nám slečna po kryo a měla omrzlinu velikosti cca 10×10 na břiše, s bulami (puchýři),podkožním hematomem (modřinou) a otokem - původně jsme si mysleli, že si na sebe vylila čaj, pak se nám přiznala ke kryo, léčilo se to cca měsíc, zhojila se, ale i tak to bylo pro ni nepříjemné. Já bych na to teda nešla.
Mate nekdo zkusenost s krypolizou v Olomouci? Nejsou to jen vyhozene penize? Ktere se daji použít jinde?
Dobrý den, zkušenost mám a to velmi nemilou, sice nic nebolelo, ale čtyři dny po jsem doma zkolabovala a odvezla mě záchranka. Poté se potvrdilo, že jsem proděla cévní mozkovou příhodu, uvolněné tukové buňky mi ucpaly cévu, přestala jsem vidět na levé oko(už je to tedy v pořádku).Za mě mohu říci, že bych to už nepodstoupila, představa o zeštíhlení je sice parádní, ale za stav, který jsem prodělala to rozhodně nestojí.
Trisko, kde jsi na tom byla? Já se teď objednala do Prahy do MEDIESTETIK, jsou tam u kryoliposukci lékaři, mají ten patentovaný přístroj ZELTIQ, tak snad to bude dobrý. ![]()
Byla jsem v Plzni, byla u toho mladá slečna, těžko říct, jestli udělala něco špatně, ale dle mého zážitku, nikdy více. Na druhou stranu je fakt, že kamarádka na tom byla taky a je v pohodě, ale nic jí to nepomohlo, prý by se měla opakovat alespoň dvakrát stená partie, aby byla výsledek patrný. Asi budu se budu muset začít opět hlídat, abych shodila, co potřebui a to e deset kilo… nemožný cíl ![]()
Ahojky, tak já na tom byla včera v Brně musím říct, že slečna byla moc milá a nebylo to ani tak strašný. Nejprve 5 min se to zahřívalo na 38 st. a pak se to střídalo -5 až -3 st. Bolestivé to nebylo jen chvilkama nepřijemné a pak si na to člověk zvykl a klidně bych u toho i vytuhla. Za měsíc jdu ještě jednou tak jsme zvědavá na výsledky, ale jelikož cvičím a pravidelně ( dietně se stravuji) tak nebudu moci říct jak moc to zabralo.
Chci se zeptat kam nosit papir na penize kdyz uz me nevyplaci v praci a mam rizikovi tehotenctvi
Příspěvek dotaz je určen pro Petra 0/