Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@stankovaberuska @tatranka1 holky, nespletly jste si trochu diskusi? tohle je diskuse o kryolipolýze…
@tatranka1 píše:
já jen odpověděla, nějak jsem berusku nechtěla upozorňovat
jasně, jsem jen znovu a znovu koukala na název diskuse, jestli nejsem mimo ![]()
Taky koukám, že trochu dotaz mimo mísu ![]()
Jo trochu mě dneska to břicho v oblasti nasáti na dotek bolí jako bych tam měla modráka, ale nemám ![]()
Ahojky, taky se chystám na kryolipolýzu a zajímá mě jak to u vás dopadlo
mám 3 kupony na 2 partie, bříško ani nepotřebuju, jsem štíhlá, jen mám silnější stehna a boky a je to takový ten tuk kterého se nezbavim ani když zhubnu, mohlo by to fungovat?
Holky, já Vám něco řeknu, přestaňte vymýšlet blbosti a jen zdravě jeste a cvičte, sestřenice se tímto živý a sama řákala, že je to jen vymývání mozků… že ji je občas dost trapně jak přesvědčuje ženský o tom, že o 3cm v pase ubere a pak vysvětluje proč to nezabralo… v těle Vás to jen vyčistí, ale to hubnutí je prý strašná blbost, napijete se vody a cm jsou zpět… Vás to jen na chvilku scvrkne. Tak za to přestaňte utrácet a kupte si raději něco na sebe.
Jsem měsíc po kůře dneska jdu na další měla jsem kupóny dva. Já zdravě jím a cvičím a jen jsem to chtěla podpořit. Já jsem shodila, ale určo né díky kryo.
Mě nešlo ani cvičením a dietou dát dolů stehna a po kryolipolyze mám o číslo menší kalhoty z 38 na 36. Jsem ráda že jsem na to šla a chystám se znovu.
Co tady píše eevcca - je blbost. Poprvé jsem to poznala ani ne po týdnu na stehnech bez měření a po druhé 6 cm na každé noze. Jsem blázen a kontroluji se každý den v zrcadle. Je důležité dodržovat pitný režim i mojí kamarádce se zmenšilo bříško.
Jezdím do Brna www.proline-body.cz to jsem byla na destičkách a teď se chystám na nasátí. Tam kde jsem byla poprvé pán už stroj nemá
prý se mu polámal.
Samozřejmě je tojen tahák na peníze. Ale zas tak úplně nelžou. Ono totiž když denně budete pít tak 5-7 litrůvody taknakonec samozřejmě zhubnete-i bez kryo nebo kavi. Protože si tak zaplníte žaludek, že se do vás už nic nevejde, nevíc se propláchnete, což je nakonec taky zdravé…
Hlavně to chce nevypít těch 7 litrů během chvilky, to by byla zaručená smrt. Ale zase už by nebyla potřeba krylipolýza…
@Solmia píše:
Hlavně to chce nevypít těch 7 litrů během chvilky, to by byla zaručená smrt. Ale zase už by nebyla potřeba krylipolýza…