Kryolipolýza - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
28.8.12 18:16

@stankovaberuska @tatranka1 holky, nespletly jste si trochu diskusi? tohle je diskuse o kryolipolýze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.8.12 19:17
@tatranka1 píše:
já jen odpověděla, nějak jsem berusku nechtěla upozorňovat

jasně, jsem jen znovu a znovu koukala na název diskuse, jestli nejsem mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.8.12 22:07

Taky koukám, že trochu dotaz mimo mísu :-)))

Jo trochu mě dneska to břicho v oblasti nasáti na dotek bolí jako bych tam měla modráka, ale nemám :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
30.8.12 16:18

Dneska pátej den po a trochu mě bolí břicho :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
8.10.12 20:11

Ahojky, taky se chystám na kryolipolýzu a zajímá mě jak to u vás dopadlo :) mám 3 kupony na 2 partie, bříško ani nepotřebuju, jsem štíhlá, jen mám silnější stehna a boky a je to takový ten tuk kterého se nezbavim ani když zhubnu, mohlo by to fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
8.10.12 20:29

Holky, já Vám něco řeknu, přestaňte vymýšlet blbosti a jen zdravě jeste a cvičte, sestřenice se tímto živý a sama řákala, že je to jen vymývání mozků… že ji je občas dost trapně jak přesvědčuje ženský o tom, že o 3cm v pase ubere a pak vysvětluje proč to nezabralo… v těle Vás to jen vyčistí, ale to hubnutí je prý strašná blbost, napijete se vody a cm jsou zpět… Vás to jen na chvilku scvrkne. Tak za to přestaňte utrácet a kupte si raději něco na sebe.

• Citovat
  • Upravit
1222
9.10.12 07:33

Jsem měsíc po kůře dneska jdu na další měla jsem kupóny dva. Já zdravě jím a cvičím a jen jsem to chtěla podpořit. Já jsem shodila, ale určo né díky kryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.10.12 04:09

Mě nešlo ani cvičením a dietou dát dolů stehna a po kryolipolyze mám o číslo menší kalhoty z 38 na 36. Jsem ráda že jsem na to šla a chystám se znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.10.12 04:12

Co tady píše eevcca - je blbost. Poprvé jsem to poznala ani ne po týdnu na stehnech bez měření a po druhé 6 cm na každé noze. Jsem blázen a kontroluji se každý den v zrcadle. Je důležité dodržovat pitný režim i mojí kamarádce se zmenšilo bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
simca23
25.10.12 11:38

33nove: a kde jsi byla? :)

• Citovat
  • Upravit
56
26.10.12 01:32

Jezdím do Brna www.proline-body.cz to jsem byla na destičkách a teď se chystám na nasátí. Tam kde jsem byla poprvé pán už stroj nemá :( prý se mu polámal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vespes
21.4.13 20:09

Samozřejmě je tojen tahák na peníze. Ale zas tak úplně nelžou. Ono totiž když denně budete pít tak 5-7 litrůvody taknakonec samozřejmě zhubnete-i bez kryo nebo kavi. Protože si tak zaplníte žaludek, že se do vás už nic nevejde, nevíc se propláchnete, což je nakonec taky zdravé…

• Citovat
  • Upravit
1053
21.4.13 20:11

Byla jsem 2× a udělalo mi to propadlinku v břiše, nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Solmia
22.5.13 17:06

Hlavně to chce nevypít těch 7 litrů během chvilky, to by byla zaručená smrt. Ale zase už by nebyla potřeba krylipolýza…

• Citovat
  • Upravit
1053
23.5.13 21:28
@Solmia píše:
Hlavně to chce nevypít těch 7 litrů během chvilky, to by byla zaručená smrt. Ale zase už by nebyla potřeba krylipolýza…
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup