Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, bohužel také nemám dobrou zkušenost… s mamkou jsme si objednávaly kryt na mobil, jí přišel přesně po měsíci, je teda krásný, vypadá dobre a je s nim spokojená… já čekám už dva měsíce, prý mám čekat, stal asi 100 Kč, zrovna měli 50% slevy, ale snad se ho jednou dockam
.
Objednávají z Asie, upřímně i z alixpressu přijde zboží rychleji… ![]()
A bolo to skladom? Oni to objednavaju z Ciny, ale az po Vasej objednavke. Vsimla som si to az po precitani recenzii. Bolo to na zaciatku krize, tak som im psala ze nemam za tychto podminek zajem o objednani zbozi z Ciny. Pak ma este 2 nesiace urgovali aby som zaplatila. Tak som znovu trvala na odstupeni od smlouvy. Takze nezbyva nez cakat. Z ciny to trva cca 2 mesiace
Objednávají z Číny.. nic nemají skladem, jen když jim něco někdo asi vrátí… Kup přímo např na Aliexpresu apod…
Ja jsem objednavala dvakrat, myslim, ze i nekdo z rodiny… me prisly celkem rychle, u nich to trvalo dyl, ale vsechno ok… jednou se mi tedy stalo, ze obal nebyl skladem, tak jsem si mela vybrat jiny a rozdil v cene mi vratili na ucet… klidne bych objednala znovu
Takže pro info, kryt přišel po mesici a sluchátka po třech, kryt vypadá pěkně, ale sluchátka teda moc nehrajou ![]()
Komunikace příšerná, přišla pouze část zboží, další část nedorazila a vůbec nekomunikovali, po několika urgencích emailem, telefonem se nakonec zadařilo a peníze po půl roce vratili
@Anonymní píše:
Objednala jsem si s manželem krásná pouzdra na mobilní telefon, bylo to v květnu 2020, do dnešního dne žádná komunikace, peníze v čudu. Máte někdo prosím zkušenost s tímto eshopem www.krytoland.cz ? Díky. Objevili jsme taky nějaké podvedené lidi: https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/Jak postupovat dál?
vezměte objednávku, maily s nimi a zajděte na policii. mi moc pomohli a najednou se to pohlo a vrátili mi z krytoland peníze. Najednou mou platbu našli. po půl roce dopisování s tímto eshopem jsem měla do měsíce peníze na účtu zpět
Dobry den
Co mužu řict o Krytolandu. tenhle podvodny eshop jeste funguje??to neni normalni. Objednal jsem zboži za 581kč Nemam ani penize ani zboži! Včera jsem volal čislo nedostupne!!Proste nereaguji na nic
Jeto des. ![]()
KRYTODEMENT 50% objednávky došlo něco jiného a na jiné modely telefonů… Pozor neobjednavat budete hodně sklamaní.
Já jsem tam asi dvakrát objednávala kryty na mobily a vždy bez problémů. ![]()
Objednala jsem si s manželem krásná pouzdra na mobilní telefon, bylo to v květnu 2020, do dnešního dne žádná komunikace, peníze v čudu. Máte někdo prosím zkušenost s tímto eshopem www.krytoland.cz ? Díky. Objevili jsme taky nějaké podvedené lidi: https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Jak postupovat dál?