Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zakládám oddychové téma, a sice která z místních uživatelek je u vás nejoblíbenější? Která, když něco komentuje, tak máte stejný názor a neřekly byste to sami lépe?
Za sebe zmíním Anna776, cítím z ní něco hrozně milého a lidského.
Kdo je váš favorit?
@Burj Chalifa píše:
Taková diskuse tu už byla
Ale v opačném gardu. jestli myslíš tuhle, byť uzavřenou..?
@Burj Chalifa píše:
Taková diskuse tu už byla
Tak to se omlouvám, já ji nezaregistrovala.
Klopotkova
Je uprimna, sva, originalni a na nic si nehraje…vidi veci z vicero uhlu, nema jednostranne mysleni…to se mi libi.
Tak pár jich tu mám, ale nejvíce určitě @Královna Kosmíru, řekla bych, že bude o dost let starší, ale přesto, její rady a názory se mi nejvíce zapsaly do paměti.
@Klopotkova - ta, pokud si nedělá srandu a není troll je také velice zajímavá osoba a líbí se mi její upřímnost.
@JancaS84, které si myslím, že je dost uživatelek eMimina vc. mě vděčná, že vždy poradí co se týče účetnictví, atd…
@Premek_Orac Oblíbenec pro jeho empatii. Je fajn vědět i názor nestranného chlapa.
Liberalissima. Nevim, jak se to presne pise, snad ji nekdo oznaci.
Mam rada Cimada a Babrdl, tu jsem ale dlouho nevidela. Rada ctu pani Bovaryovou.
Mam rada Annu 776, je velmi materska a zenska, libi se mi to.
@Beckyttine5 Těch mám víc, zmíním Anna776,Klopotkova, Královna Kosmiru…
Nicky z hlavy nedam, ale vim, ze je emimi plne lidi, kteri dokazi odborne a citlive poradit. A nebo jen „vyslechnout“.
Je jich moc, Tichoslapek, Unudena, ugluk, Kralovna Kosmiru, Stinga, Anna776,Klopotkova, JancaS84,lucypaja.