Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Maminky budem začínat s kašema, která kaše je nejlepší podle vašich zkušeností. Podotýkám, že plně kojim. Děkuji za infa.
První kaši, kterou jsem dceři dělala byla rýžová kaše míchaná do odstříkaného mateřského mléka.
Za nas Sunarka, jinou jsem nezkousela a dcera basti vsechny..
@Charlotte 29 ani
jedno dite mi je nejedlo kasicky a ze jsme jich vykouseli
Mléčná rýžová od Hami, a to jen meruňková, banánová nebo vanilková. Nic jiného. každá kaše je jinak sladká, má jinou konsiztenci a jinak se míchá. Tohle nám vyhovoalo a vyhovuje nejvíc (ačkoliv teď už kaše moc nedělám). Dávala jsem kaši po snídani jen na dokrmení (taky kojím).
Za mě žádná, když už tak domácí slazena ovocem nebo datlovym sirupem.
takové ty komerční kaše bych nedávala.
Za nas taky Sunarky:-) kupovala jsem bez pridaneho cukru.
@nonina píše:
První kaši, kterou jsem dceři dělala byla rýžová kaše míchaná do odstříkaného mateřského mléka.
Taky tak. Později jsem přidala Sunarky ochucené bezmléčné (jsou chuťově dobré, ale bez cukru, jen s ovocem nebo medem), taky dělané v MM. Ještě později, asi kolem roku, jsme přešli na kaše Nomina a ty syn baští dodnes (20m) a jíme je i my dospělí.
Holky děkuji…a co od Nestlé prej je taky neslazená…?
@Charlotte 29 jako
prvni kase je idealni nejaka rýžová/kukuricna..ja davala od nutrilonu
profutury prvni kasi ryzovo/kukuricnou docela dlouho, hlavne neni sladká, jako
treba sunarky apod.
Nam doma nejvic chutna Babylove neslazena, dceri chutna a mne vyhovuje, ze ji prodavaji v 600gram baleni, takze chvilku vydrzi
U nás frčí sunarka… zkoušeli jsme i od hami, ale ta tolik
nechutnala… a taky jsme měli od sestřenky bebivitu, ale ta tu není
k sehnání, tak jsme zůstali u sunarky
@saadet trošku se bojím tý kukuřičné, malá ještě teď trpí na koliky, ale děkuji…
@Charlotte
29 kukuricna by mela byt uplne „nejstravitelnejsi“ pokud vim lepe nez rýžová dokonce. Moje mala trpěla na
brisko skoro do 6m a tuhle kasi snasela uplne v pohode
ale jrcite dělej jak myslis