Které plenky opravdu neprotečou (při kakání)?

1272
21.9.11 21:11

Které plenky opravdu neprotečou (při kakání)??

Ahoj maminy, řeším bojovku s plenkama - nevím jak to malý dělá, ale vždycky nám někudyma protečou při kakání (má 3 měsíce a plně kojíme).. Nejdřív jsem používala Pampers a ty vždy na zádech (zvlášť po ránu to bylo parádní :poblion: ), teď jsme zkusili Huggies (premium) a ty jsou na zádech vyšší a mají gumičku, takže fajn, ale… pro změnu protíkají (prosakují) bokama, kolem stehýnek, přes ty gumičky… :think: Nejhorší je, že se musí vždy koupit celé balení a když zjistím, že teda zase nee, tak co s tím, že… :zed: Nemáte někdo prosím podobný problém (a řešení), že bych to nemusela zkoušet stylem pokus-omyl? :nevim: Při čurání problém není, i když ty Huggies se mi zdají trochu vlhké, ale to je možná jen zdání, opruzený není… Díky moc!

Příspěvek upraven 26.09.11 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
21.9.11 21:14

A jako máš velikost? Mému synovi to protýkalo u špatné velkosti, i když kilama by tam odpovídal, ale vešel se kilama i do menší a pak to bylo OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.9.11 21:14

Látkové. Neprotekly mi nikdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
21.9.11 21:18

U syna jsem měla to samé, protékal hlavně na záda. Pomohly ty Huggies premium. Kolem nožiček to neprotékalo, ale děsně smrděly.
U dcery jsem to vyřešila bezplenkovou, kadí do nočníku nebo umyvadla po kojení a mám pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
21.9.11 21:18

Malý má teď necelých 6kg, takže u Pampers to byly 2 (i když už mu byly menší, měl obtisklý gumičky na zadku, ale větší jsem nekupovala, jen dobrala tohle balení) a teď u těch Huggies to jsou 3 (5-9kg). U Pampersek mi to začalo dělat už i u 1, jsou prostě nízké na zádech a nepřiléhají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.9.11 21:19

Mě protekly asi všecky značky co jsem zkoušela. A to bylo co balík, to jiný plíny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
21.9.11 21:22
LuciLu píše:
Malý má teď necelých 6kg, takže u Pampers to byly 2 (i když už mu byly menší, měl obtisklý gumičky na zadku, ale větší jsem nekupovala, jen dobrala tohle balení) a teď u těch Huggies to jsou 3 (5-9kg). U Pampersek mi to začalo dělat už i u 1, jsou prostě nízké na zádech a nepřiléhají… :nevim:

:think: To je blbý. A zkoušela jsi Babylove s DMka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.9.11 21:23

Používám Pampers, vyzkoušela jsem Tesco a neprotekly ani jedny nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
21.9.11 21:24
Veruš1 píše:
LuciLu píše:
Malý má teď necelých 6kg, takže u Pampers to byly 2 (i když už mu byly menší, měl obtisklý gumičky na zadku, ale větší jsem nekupovala, jen dobrala tohle balení) a teď u těch Huggies to jsou 3 (5-9kg). U Pampersek mi to začalo dělat už i u 1, jsou prostě nízké na zádech a nepřiléhají… :nevim:
:think: To je blbý. A zkoušela jsi Babylove s DMka?

J8 u syna zkoušela Bella Happy, Pampers premium, Huggies premium, Pampers Sleep a Play, Babylove. Ze všeho nelíp dopadly ty Huggies díky té gumě vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 21:25

mně protékají plínky vždycky když začínají být malé.
používám premium care a active baby pampers, DMbabylove.

jinak u staršího jsem s tímhle bojovala neustále. proteklo vždycky všechno. pampers, háppy, babylove. huggies, všechno. zlom nastal s příkrmem. i když stále konal tak 6× denně (za kojení i 10×), už neprotékaly, pokud nebyly malé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.9.11 21:27

S papírovek nám neprotekly nikdy od Babylove. Ale jinak hlasuju za látku, ta neproteče ani při megatýdenní náloži :palec:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
21.9.11 21:27

No tak to znám :roll: .
My jsme spokojený - plenky od DM Babylove :wink:
Ještě mi nikdy neprotekly , ale taky to možná je tím , že se začalo přikrmovat a stolice už byla hustší :-) .
Ale cenově a kvalitou se na ně žádné jiné plenky nehrabou :wink:

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
21.9.11 21:29

U mně se problém vyřešil až plínama clever z billy, nikdy bych je nekoupila, ale poradila mi to kamarádka, co měla stejný problém na zádech :lol: Jsou vysoké a jsem s nima maximálně spokojená, jinak jsem zkoušela pampers, huggies snad všechny druhy, tesco plíny, z dm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.9.11 21:29

Pro nás jsou nejlepší ty co jsou z Albertu. Jsou i prodišný a na omak příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
21.9.11 21:31

A jake ty Pampers si zkousela? My meli od mala Premium care a protekly jen fakt parkrat - kdyz mela prujem. Pak jsme meli Huggies premium, nebo jak se jmenujou - a ty protekly pokazdy - jak pises kolem nozicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí