Kupujete svým dcerám vložky a tampony, vy maminky?

1
5.1.23 22:21

Kupujete svým dcerám vložky a tampony vy maminky?

Ahoj je mi 13 let a nakupování těchto potřeb si řeším už od začátku sama. Moje mamka už tyto potřeby nepotřebuje a tak se už všechna starost o toto převrhla na mě ;) doufam ze to zvladnu vse ale zatim se mi vzdy vse drailo :lol: ztovna zitra jdu do obchodu rada zkousim i jinaci znacky :srdce: a vzdy si toho kupuji vice pro jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5740
5.1.23 22:24

Kdyz jsem bydlela u rodicu, kupovala tyto potreby vzdycky mama. Maximalne jsem ji rekla, jaky typ popr. znacku bych uvitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79922
5.1.23 22:29

@Tereza421vždy mi kupovala máma, vždyť je to potřeba - stejná jako sprcháč nebo toaleťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.1.23 22:30

Jo, někdy kupuji. Už vím, které chce. První nákupy si chodila vybrat sama. Už si ustálila své oblíbené. Jak je vidím v akci v obchodě nebo v drogerii. Tak kupuji zásobu. Dneska byla na nákup s taťkou. Tak jen prostě naházela v obchodě do košíku své záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
5.1.23 22:30

Já si je od začátku kupovala sama. Mamka mi akorát dala peníze ať si koupím co potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.1.23 22:32

Já kupuji pro sebe svoje, dcera pro sebe to svoje, taky je jí 13 :mrgreen: Já jsem si to taky kupovala sama, co si pamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.1.23 22:36

Edit a sama první nákupy je myšleno, že si sama vybrala a já koupila, zaplatila. Samo jsem s ní v tom obchodě byla. Ale úplně první jela koupit s dědou. Mým otcem. Protože zrovna o jarních prázdninách to tehdy dostala u našich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
5.1.23 22:45

Nám to vždycky kupoval táta při velkém nákupu :D. Akorát se po mamce ptal, jestli nám vyhovuje :D. Bral nějaké noname, ale bez parfému a s velmi příjemným povrchem.

• Citovat
  • Upravit
641
5.1.23 22:52

Já se o tom s mamkou nikdy nebavila :-D vždy byly hygienické potřeby ve skříni a jen nějak předpokládám, že jakmile si všimla úbytku, tak začala kupovat i pro mě. Sama jsem si tampony poprvý koupila až na vysoký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
5.1.23 23:33
@EmmaFrost píše:
Já se o tom s mamkou nikdy nebavila :-D vždy byly hygienické potřeby ve skříni a jen nějak předpokládám, že jakmile si všimla úbytku, tak začala kupovat i pro mě. Sama jsem si tampony poprvý koupila až na vysoký…

Taky jsem to tak měla a když to vidím dnes, tak mě to mrzí, že to u nás doma bylo tabu. Neřešil se ani sex, žádné rady ohledně toho jsem od mamky nedostala a už vůbec ne o ochraně.
Já to mám úplně jinak s mou dcerou.
Bavíme se o všem otevřeně ikdyz se stydí trošku, ale chci aby věděla, že zamnou může přijít s čímkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.23 23:44
@Tinunka píše:
Taky jsem to tak měla a když to vidím dnes, tak mě to mrzí, že to u nás doma bylo tabu. Neřešil se ani sex, žádné rady ohledně toho jsem od mamky nedostala a už vůbec ne o ochraně.
Já to mám úplně jinak s mou dcerou.
Bavíme se o všem otevřeně ikdyz se stydí trošku, ale chci aby věděla, že zamnou může přijít s čímkoliv.

U nás se to taky moc neřešilo, ale já teda byla naopak ráda, neměla jsem potřebu toto řešit s rodičema. Vadilo mi ikdyž měl otec poznámky na mého pritele ohledně velikosti přirození, to jsem se málem propadla, ještě, že ho máma tenkrát setřela.. vložky a tampóny u nás byly v zásobě, když jsem chtěla jinou značku, tak jsem si jí hodila na nákupu do košíku, na střední jsem si občas tampóny koupila sama…

S dcerou to řeším hlavně, když někam jede, aby si nezapomněla vzít dostatek, jinak nakupuji já, je jí jen 10…

• Citovat
  • Upravit
11960
6.1.23 02:25

Zpočátku jsem brala co bylo doma…máma měla vždycky velké zásoby, hlavně vložek..nebylo mi to úplně pohodlné ale u nás v klasické vesnické samosce nebyl moc výběr… :nevim: pak jsem začala jezdit na strední do města a začala jsem si nakupovat sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 04:38

Kupovala jsem si sama, mamku jsem neměla.
U nás vše bylo tabu.
Nyní doma poskytuji servis a jsou zásoby.

• Citovat
  • Upravit
12371
6.1.23 17:25

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
6.1.23 17:33

To je zase ten troll.

• Citovat