Omlouvam se za anonym…ale mela jste nektera v prvnim trimestru to, ze by vam slo z pochvy neco jako sopl z nosu? Je to opravdu jako detsky sliz…natahne se to pomerne hodne.mam obavy. V prvnim tehu sme o mimco prisli a normalne mi odesla hlenova zatka(i kdyz vsude ctu ze to neni pravdepodobny),zadny krvaceni nic a byl konec.ted mam strach zda to zase nemohou byt kousky te zatky a muj lekar je tam po vikendu…nic me nesvedi ani neboli.diky
Kusy hlenu z pochvy v 1. trimestru
Ano přesně toto jsem měla celé téhotenstvi. Z ničeho nic to přešlo
pak zase se to objevilo. Vše bylo ok…
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym…ale mela jste nektera v prvnim trimestru to, ze by vam slo z pochvy neco jako sopl z nosu? Je to opravdu jako detsky sliz…natahne se to pomerne hodne.mam obavy. V prvnim tehu sme o mimco prisli a normalne mi odesla hlenova zatka(i kdyz vsude ctu ze to neni pravdepodobny),zadny krvaceni nic a byl konec.ted mam strach zda to zase nemohou byt kousky te zatky a muj lekar je tam po vikendu…nic me nesvedi ani neboli.diky
Jakýsi hlen jsem měla také v 1. Trimestru.
@Sofie92 píše:
Ano přesně toto jsem měla celé téhotenstvi. Z ničeho nic to přešlo pak zase se to objevilo. Vše bylo ok…
Ale neni to ciry. Spis zluty. I to si mela?
@Janli píše:
Může se jednat o zánět. Pokud panikaříš, zajdi v pondělí k lékaři a nech si udělat stěry.
Tam urcite pujdu. Jen se bojim,aby prave nebylo pozde. Jenze jit na
pohotovost znamena byt zase zbytecne za hysterku coz mozna ted trochu sem
Radši bych byla za hysterku a věděla, že je to OK. Stěry a testy ti sice na pohotovosti neudělají, ale aspoň zkontrolovat by tě mohli. Klidně se vymluv i na křeče, když se pak budeš cítit líp. A zbytek pak pořeš u svého gynekologa.
@Anonymní píše:
Ale neni to ciry. Spis zluty. I to si mela?
Ano taky to mám průběžně po celé těhotenství. Tak jak píše @Sofie92
Někdy je to nažloutlý, někdy mi přijde že je to žlutozelený jako sopel
Někdy je too víc, jindy míň, někdy to není
vůbec… Vlastně kvůli tomu po celé těhotenství používám intimky. Když
to nezapáchá a nic tě nesvědí ani nebolí, nebála bych se.
@lorelai947 tak to bych netvrdila… Já měla nezapáchající a nesvědící výtok, přes to se jednalo o zánět a já kvůli tomu porodila předčasně.
Dosla sem k doktoru…odmitli me vysetrit,ze orej by me stejnr nicim nelecili. Mezitim to zaclo palit dost tak sem koupila boraxovy globule a doufam,ze to bude ok
Ono je problem se tam dostat hlavne pres sestru. On by me asi i vzal ald ona
me k nemu proste ani nepustila.Uprimne u nas na malem meste najit normalniho
gynekologa je celkem nemozne,dost premyslim jestli jako tehule dam jezdit do
nejakyho vetsiho mesta kvuli tomu…
Anonymní - tak jako pozor! Jestli tě to pálí, tak to už není sranda!
V ordinaci bych sestře udělala vítr a pokud by mě i přes to odmítla
pustit k doktorovi, zajela bych si na pohotovost.
A panu doktorovi bych si pak při další návštěvě na sestru hezky
postěžovala - zvlášť pokud bych měla z pohotovosti v ruce výsledky
vyšetření a opravdu tam byl nějaký nález.
Mi to přijde jako mykóza. Vůbec nechápu sestru jak si může dovolit dělat jakoukoli diagnózu. V těhu můžeš ty boraxové globule pomalu až do porodu. Pak je ale potřeba řádně přeléčit aby to prcek nechytil při průchodu porodními cestami.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.