květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
25.1.08 12:02

ahoooj

Ahojda, já mám také termín květen, pomalu už se na to začínám těšit :) Po 2 letech se mi konečně podařilo otěhotnět. jsem moc šťastná, ale 9 měsíců je 9 měsíců :? Už aby byl začátek června, já věděla, že je vše v poho a mohla si užívat prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.1.08 13:09

Ahoj holky!

Tak máme nový přírůstek? kdopak jsi? Více info prosím!

Ali, gratuluji ke zkoušce, jsi šikula. Motivuješ mě k tomu školu nepřerušovat. třeba to taky zvládnu i s prckem.

Lentilko - děkuji moc za info, stejně tě ještě budu zpovídat postupně s tím, jak se budu sama ochytřovat :lol: . Jo a ty papírovky sehnala kamarádka v II.jakosti a prej fakt dobrý. No tak uvidíme… Jinak jsem myslela taky tu celulózu, ale kdesi tomu někdo říkal separační papír, tak jsem si to takhle blbě zapamatovala :lol: .

Dneska su tu jen na skok mrknout, co je novýho. Za chvíli jedem do té Prahy, už se moc těším. Vypadá to, že nám přeje i počasí. Musím se ještě najíst, zkulturnit a dobalit. Tak pa a všem přeji hezký víkend!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
25.1.08 15:01

Vítám mezi námi novou dušičku! Jakpak se ti v těhulkovství daří!!! Něco nám o sobě napiš!

Jinak hlásím, že mám setřeno, utřený prach, umytý záchod, uklizenou koupelnu a upečenou buchtu a jsem mrtvá! :lol:
Koupila jsem si novou Betynku, tak sebou asi plácnu do křesla, dám si jogurt a budu si číst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
25.1.08 16:02

ahoj holky,
zdravím novou těhulku Nevímku. jj, napiš nám o sobě něco víc??
Já dneska byla na gynekologii, tak jsem vyfasovala prášky na vysoký tlak a v pondělí zase nástup na krev........ Snad se to spraví. Neměl jste někdo taky problém s vysokým tlakem? Ten spodní mám 95, což už je prý v těhotenství hodně. Trochu mě dr. postrašila 8O Ale jinak snad dobrý, ještě nějakou dobu vydržíme pohromadě 3v1 :D :D :D
Aladino, přeji brzké uzdravení…čajíček a postel to spraví!
Perulko, ty si to dneska hezky užij a zítra nám napiš, jak se ti to líbilo......
A já jdu vařit květákovou polívku, tu bych teď mohla pořád a vůbec všechny polévky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
25.1.08 16:05

Ještě jsem zapomněla poklonu Evišce, teda ty jsi ale šikulka. To já už nedělám skoro vůbec nic, jsem ráda, že si něco uklohnim k jídlu a tim to končí :D Taky to tady podle toho vypadá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.1.08 16:24

Ahoj, tak jsem se trochu vyspala a pomastíme do lékárny.

Morgi- ty snad ani nic dělat nemůžeš. To je jasný. Já bych mohla a jen se k nám přijď podívat:-) A na polívku myslím celý den, ale nemám energii si něco uvařit. Jím pečivo.

Eviško- ty jsi teda šikovná holka, ještě aby ti zbyla energie na návštěvu:-)

Perulko- pořádně si to tam užijte. Vy zas motivujete mě:-) I když si zatím myslím, že příští rok budu přerušovat. Mamka bude na chatě, babička s ní, tak asi nebudu mít hlídání. Uvidíme. Ale obrovská podpora je Honza, strašně to prožívá, nutí mě učit. Baví ho to a učí se se mnou. nebo spíš mě.

A co nováček? Jak se má a co dělá?

A co Amazonka? Škoda, že nedá vědět třeba přítel. Už tu fakt dlouho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.1.08 15:59

čauky

No ahoooj, koukám, že tady to žije :) A taky koukám, že jsme na tom všichni stejně, co? Když vám teď napíšu (a fakt je to pravda), že jsem uklidila celý barák, tak se hned ozve dalších deset, že tuhle pakárnu dělá taky, co? Prcka v břichu to asi baví,protože když uklízím, tak spí a když chci spát já, tak se probouzí on:-)
Jinak - jak tak koukám, budu mezi vámi suverénně nejstarší- jedno dítě už mám z předchozího vztahu, na druhém (s mým současným manželem) jsme více jak 2 roky usilovně makali :) V červnu minulého roku jsem podstoupila i inseminaci-neúspěšně, no a když už jsme se začali smiřovat s tím, že mimčo asi nebude, odjeli jsme na dovču do Chorvatska a já po návratu zjistila, že jsem těhotná :) Vzhledem k tomu, že manželovo to bude 1.dítě téměř v 38 letech, dovedete si asi představit, že to bude nejrozmazlenější dítě na světě:-)
Tolik něco málo o mě, budu ráda, když se tu rozepíšete i vy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.1.08 17:00

No já na úklid rozhodně prdím Nevímko:-), koukám, že další paní od rány:-)
A potomek mě v noci nebudí. Pravda, že ho pořád cítím a když se rozhodnu odkrýt břicho a podívat se a nebo chudák taťka položí ruku, aby něco cítil, v tu ránu potomek stávkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
27.1.08 10:39

Ahoj Nevimko, ja vim, ze precist 100 stranek je docela slozite, ale hodne je toho na prvnich strankach o nas. Ja se taky pridala az pozdeji a taky jsem uz necetla uplne vsechno. Mozna, ze nekoho napadne lepsi vec, nebo treba vyhledat pres CTRL F jmena nas co jsou napsane v seznamu co pise Eviska skoro kazdy den. Nezkousela jsem to, ale mozna, ze to bude fungovat. Ale melo by to hledat od zacatku.
Jinak jsem si byla objednat ten kocarek v Praze a pak me malem trefil slak, kdyz pani u pokladny na me vybalila cenu 29 860 Kc. Porad si rikam, zda jsem udelala dobre i kdyz to bude platit tatka. Kocarek by mel dorazit do Prahy nekdy za mesic a pul, tak pak poslu foto. No kdyz si predstavim, ze jsem sem prisla s kocarkem za 8 tisic.
Amazonce vubec nazavidim, ale myslim, ze je snad vsechno v poradku a ze je pod dohledem tech nejlepsich doktoru. Manzelova maminka byla celekem asi 6 mesicu v nemocnici, protoze porad krvacela, ale manzel se narodil zdravej a v terminu.
No a zitra vam sem konecne snad nahlasim co to vlastne cekam a poslu nejake foto 3D mimca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
27.1.08 10:53

Tak to s ctrl f nefunguje, tak nevim, snad poradi nekdo jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.1.08 11:01

Lucko, nelituj. Myslím, že je to výborný kočárek a jen tak někdo ho mít nebude:-) A jakou budete mít barvu? A ať Vám to zítra dobře dopadne a dítko se pěkně předvede a dej vědět, jaké to bylo. Abych věděla, jestli do toho máme taky jít:-)

My jsme sehnali náhodou bezadaptérovou verzi Jané se vším všudy za 13tis po jednom dítěti a dnesk se na něj jedeme kouknout. Tak třeba dnes večer vožím fotku.

Kluci dneska spolu vaří oběd, byla jsem vyhnána odpočívat. To je paráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.1.08 11:22

Ahoj,

tak Lucko.....na zítra držím palce, ať se nám na ultrazvuku konečně ukážou naši potomci v celé své kráse, taky už chci vědět co čekáme. A můžu se zeptat kam tady jdeš na ten 3D ???

Jinak zdravím novou těhulku, zatím nám o sobě moc nenapsala, ale snad se víc rozepíše a taky co vlastně čekáš? :)

Evi…ty jsi teda pěkně makala, mě to občas taky chytne a všechno uklidím, ale chci se už trochu šetřit, takže se zapojuje i manžel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.1.08 12:44

lucko - není zač, určitě jsem hodně stránek zapomněla, to jen tak na počáteční orientaci.
Hlavně máte, holky, můj obdiv - zajímat se o látkovky a šátky ještě před porodem. U nás se šátek zavrhl rovnou při představě dvou oběšenců a plínky jsem myslela že sfouknu nějak těmi čtverci a igelitovými gaťkami, no když jsem to balení zkoušela prvně, byla jsem trémou zpocená až na dupě a fakt mi to Š. pročůral ještě dřív, než jsem ho stihla umotat :D . Takže jsem si řekla, že tudy cesta nevede, ale jelikož jsem pro látku už byla rozhodnutá, informace jsem holt nějak nasbírat musela. Ze začátku jsme ale opravdu jeli jen na těch čtvercích, ona je to i dost ekonomická varianta :wink: .
Látkařky taky používaly cosi jako „tričkoplíny“ z nastříhaných starých odevů, je to levné, je to měkké a dobře to těsní. Zuzajda (psala jsem o ní, má chlapečka, který měl být dubnový a je lednový) na to téma psala na BC článek, vlastně bych si ho měla pohledat.

Nevímko - a jen tak pro představu: starší dítě už maturovalo 8) ?

Aladino - a jó, já jsem zapomněla, že rehabilitace tvoje povolání i hobby :lol: . Snad to tu nebudeme nikdo potřebovat, ale kdyby, spoléhám na tebe, budu otravovat :wink: .

A co - už máte bříška, nebo stále bez a trapasím tu jako velryba sama :roll: ?

Zapomněla jsem ještě: Přeju krásné zážitky z UZ těm, koho teď nějaký čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.1.08 14:12

Lentilko - ty jsi diplomat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.1.08 14:16
Aladina píše: