květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
29.1.08 11:19

Leni - gratuluju k holčičce. teď se nám ten poměr sil vyvážil :lol: …až to Eviška napíše do seznámku.

Amazonko - jsi moc statečná, obdivuju tě, žes to zvládla. Teď už musí být všechno dobrý!!!!!

Přijel pošťák a přivezl mi přebalovák do koupelny, tak jdu vybalovat :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.1.08 11:26

Leni, moc gratuluju k holčičce, tak teď už jen to jméno.. Máte už nějaké favority? :D

Perulko.. závidím, taky bych chtěla něco vybalovat! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.1.08 11:36

Holky…tak jsem si dnes na nákupu udělala radost a koupila si dvě bodýčka na holčičku a k tomu krásnou růžovou letní čepičku. My totiž máme v rodině samé kluky po ktreých budeme děděit, takže na holku si holt budeme muset dokoupit, ale mám radost. :lol:

Co se tedy týče jmen tak nemáme žádné žhavé, jelikož jsme vlastně doteď nevěděli co to bude tak jsme to neřešili, ale už ode dneška začneme něco vybírat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.08 11:43

No jo je to fifty fifty mezi klukama a holkama. Tak jsem zvědavá na ta překvapení na závěr:-) protože, to málo, co jsem já nakoupila, roozhodně ppro holčičku není:-)

Leno, těším se na fotky, jsem zvědavá na rozdíl ve 3D a normálním UTZ a gratuluju.

Eviško, my taky bydeme budovat až tak v květnu:-) Ale kam dá Honza hokejový věci, když je v tom pokoji měl i přes léto, nevím. Úložné prostory to nemáme moc doobře vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.1.08 11:44

Děkuji moc za gratulace, tak nějak podvědomě jsme si tu holčičku totiž přáli, jak jsem už psala, máme v rodině samé kluky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.1.08 11:53

Tak vybaleno, ale je to rozmontované, tak s tím radši počkám na manžílka. A taky volali z nábytku, že dneska přivezou ty komody do pokojíku. No to se všechno musí semlet v době, kdy su sama doma, ach jo. Ale aspoň ty věci už budu mít kam dávat.

Ali - k tomu jsou nejlepší sklepy. My máme částečně podsklepený barák a sklep už je plnej. Ale naše okolí si dělá srandu, že místo sklepa máme soukromý bazén. Protože domek stojí necelé 4 roky a už jsme ho měli 3× plný vody. Holt udělali blbě izolaci a navíc máme okolo hodně podzemních vod… No ale už je to snad spravené (nebo jen dlouho nepršelo :cry: ).

Evi - tak si taky něco objednej přes internet :lol: . V obchodě je to fajn, ale když takhle občas přijde nějaký balíček, tak mám hned radost jak dítě u vánočního stromku. Taky mě strašně baví to rozbalovat a dělat u toho jééééé :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.1.08 11:57

Leni, my máme v rodině (teda hlavně u Roberta) samé kluky, takže podvědomě spíš taky počítám s chlapečkem.. Strejda říkal Robertovi, že jestli se nám narodí holka, tak bude slavnej! :lol: :lol: :lol:

Alčo.. my chceme začít tak v březnu, ale musí se udělat komplet vše.. od podlahy, přes omítky, strop atd. atd.. Jediné, co v té místnosti je, je radiátor..

Perulko, copak o to, já bych objednávala o sto šest.. ale čekám, až zas budou nějaký penízky.. Kupovali jsme ten kočárek a museli jsme koupit dvě nový gumy na auto, protože se nám na jedné udělala obří boule, pak jsme museli vyměnit v autě nějaký čidlo a za 14 dní nás čeká oprava brzd.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.1.08 11:58

Ale musím se pochlubit, tohle je výsledek toho sobotního přehrabování :D :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.1.08 12:21

Evi.....tak snad se taky dočkáte holčičky, já bych to čekání tedy nevydržela, to tě obdivuju. Jinak my ty kluky máme taky ze strany manžela, tam není prostě žádná holka, takže jsme vlastě všem udělali radost, protože už si tu holku všichni přáli. :wink:

A ty věcičky jsou fakt kouzelný, už se taky těším až je dostanem a já si je budu moct v klídku přebrat a vyprat a prostě přiravit. :)

Horší to holt budeme mít taky s místem, bohužel skříně máme plné, takže musím vyprázdnit nějaké komody abych ty věcičky na mimčo měla kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.08 12:54

Jé Eviško, to je pěkný:-) My máme pokoj obyvatelný i loni vymalovaný. Až bude čas, dáme něco na zeď, komodu, postýlku a bude. Právě i kvůli těm penězům. Dost peněz bude stát ta vestavěná skříň. Asi dodělává foťák. No.

Než se narodil Vítek, tak jsme ještě na starém automatu chtěli dofotit film, abysme mohli založit nový a povedlo se nám ho upustit na zem. Tak na první týdny Vítka a v porodnici jsme měli foťák půjčený. A bylo super, že kamarádka v něm měla film a řekla, ať ho dofotíme.Až když jsme dali nafocený film vyvolat, zjistili jsme, že byl černobílý. Nejdřív jsme byli trochu naštvaný. Ale nakonec ty fotky byly úžasný a všichni si myslleli, že to je schválně v porodnici focelné černoobíle.
a teď nám dosluhuje digitální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.1.08 12:58

Evi - my právě ten kočárek ještě nemáme, tak jsou penízky na ostatní blbosti, ale už je potřeba začít šetřit. Na pokojík padnou korunky z jedné mé větší zakázky, a co zbyde je rezerva na horší časy a na školné. Ale tak trochu spoléhám na to, že kočárek platí babička s dědou :lol: .
Ale vybralas moc hezky! Já si až říkám, kde to ti lidi berou, že bych sama nevybrala nové hezčí. To po kamarádce je fakt nádhera, akorát samá růžová :lol: .
No nic, musím se jít zkulturnit. Jdu na finančák, mám toho dneska dost, dvě přiznání k silničce, jedno k nemovitosti, které ještě nemám ani vypsané, protože zase nevím loňský stav…dělá se jen dílčí. Tak nejdřív musím s bonboškou poprosit paní, ať mi udělají kopii. A odpoledne jdu cvičit!!! Hurááá, už se těším!
Tak zatím pa:-)
Jo a Evi - u manžela v rodině jsou taky samí kluci :lol: …a čekáme holčičku :lol: …teda prý…aspoň teda doufám, že to tak bude… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.1.08 13:26

Tak předně zdravím amazonku , to je moc fajn, že už jsi doma, bylo už to nějaké dlouhé, ačkoli přesnější přehled jsem neměla. Docela by mě zajímalo, jestli v těch špitálech drží stejně prvo a vícerodičky, které se potřebují postarat o drobotinu… ale snad měli dobrý důvod, proč si tě nechali. S předčasným porodem oni tak straší a potom už je maminka nervózní jak sáňky v létě, že furt nic :lol: , tak ať už se tam do porodu nevrátíš :wink: .

Morgano - tak vidím, že jsme včera měly podobný den. Taky jsem vyzvedávala potvrzení kvůli dani, ještě jsem měla nějaké další pochůzky a jak jsem tak polítala to cetrum (ještě jsem, trubka, spěchala - v rámci možností ovšem - na tramvaj), fajně jsem si rozhasila kyčle. Ono se to nezdá, ale jak se ty vazy začnou roztahovat, plus ta hmotnost navíc (k tomu mi se poslední dobou hůř dýchá, jak prcek roste nahoru - ono to zas přejde, až začne klesat, teda doufám 8O ), dostanou ty klouby parádně zabrat :? .

LenoV - gratuluju k holčičce. Jestli si ji navíc přálo příbuzenstvo, tak ti ji samou láskou umačkají :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.1.08 14:12

Alčo.. novej foťák bude potřeba! Manžel zas uvažuje o kameře.. Ale nevím, kde na to vezmeme.. :?

Leni, Perulko.. jééé, to by bylo bezva, kdyby u nás vyšla taky holka.. natruc všem těm chlapům.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.08 15:08

holky, spekulace pěkný. Ale kolik je chlapů v rodině - už to vím, nerozhoduje. U Honzy v rodině maj jen kluky a budeme pokračovat................................ do třetího potomka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.1.08 16:42

Tak holky ja uz to vim taky. Cekame holcinu Klárku. Vcera jsem bala na tom 3Da tam to bylo hezky videt a dneska jsem byla u noveho gyndy v Moste a ten mi to nezavisle potvrdil taky. Jinak holcina je taky u Dvoraku ocekavana, protoze tu maj jen jednu holku a 5 kluku. Nepotesila jsem ale lidi co sazeli na kluka- bylo jich celych 90%.
Ted uz manzel na nas vola: podte moje holky ke me at vas muzu obejmout. Je videt, ze ma moc velkou radost a ja taky.
Jinak s tim uklizenim jsem zacala vcera. Mame v loznici velkou skrin a komodu. Nejprve jsem udelala misto ve velke skrini a pak me napadlo, ze bych komodu mohla otocit o 90°a mohla bych tam mit veci pro miminko hned u ruky a vedle postylky. No nechci ani pomyslet kolikrat jsem lezla na zidli, protoze jsem se veci snazila davat, tak abych se v nich vyznala a zaroven, aby se tam vsechny vesli. Nokonec se mi tam par veci neveslo, tak jsem to dala do postele. Jinak do obyvaku taky planuji stenu na miru, ale nejak mi to nejde zkloubyt ty rozmery a vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí