Poradna duly
Jana Čurdová
Agi- těch odrážedel je velká spousta. Já jsem trochu litivala, že jsme ho nekoupili Vítkovi. V obchodě loni nás přemluvili rovnou na kolo s kolečkama. Ale bála jsem se, že nebude chtít sundat kolečka. Docela dlouho jsme bojovali. No a letos kolečka ani nevytáhl a rovnou jezdí na kole.
Já bych do toho odrážedla šla - pro Agi určo dobrý už teď. Ale bacha na váhu. Fakt jich je spouta a různý velikosti a ta cena mi přijde docela vysoká. Loni nabízeli v akci v Droxi- Sleckeru dobrý a lehký za 700,–
Hani- tady se nikdo nehroutí. Sem zdravý český maso.
S bakalářkou se tento víkend po ránech
docela hnulo, tak snad. Ale zjistila jsem, že nemám jednu dost podstatnou věc.Zapomněla jsem zažádat o jednu mapu. Jsem myslela, že jí nebudu potřebovat. No, snad se to stihne.
Zaneth- odjedete, odjedete. Teda odletíte.
Neštovice- věděly jste, že můžou být i v dutině ústní? Na patře a na rtech? Já už to vím.
Nejíme, nepijeme, nespíme, brečíme. V noci jsme opět vzbudili i sousedy.
Peru- Eviška leda chodí do uzavřené diskuse o červňátkách. Ale možná ani to ne. Dřív chodila do jedné, kam už teď taky nepíše. Amazonka chodí do Brněnský diskuse - chodila. Jak teď nevím. A Lentilka chodí do diskuse bez žvatlání a těhotná byla - nekontroluju jí, ale asi je.
Ale asi chodí míň a míń. Má asi dost práce s webem. dřív tady diskutovala ve všem. ![]()
Ahoj holky!
Tak cesta do Brna dneska úplně zbytečná, vyřešili jsme velký h…
. Na gyndě bylo dneska lidí jak po 2 letech prázdnin, ordinovala doktorka, nikdo neřekl ani slovo, ona byla vysmátá jako nikdy, takže jsem radši ani nikomu nekondolovala. Prej všechno v pořádku, mimi je už hlavou dolů
, tak prej už můžu rodit - fakt vtipný
. Jo a na jejich váze jsem měla 80kg, takže i podle jejich váhy jsem za poslední 3 týdny zhubla..což nechápu. Ani jak je to možný, ani jak by se mi to podařilo. jsem z toho byla lehce nervózní, sestřička říkala, že ve 3.trimestru je to poněkud neobvyklé, ale doktorka říkala, že to vůbec nevadí. Mimi prý odpovídá - i když teda za těch 30 vteřin na ultrazvuku to podle mě nemohla zjistit. Měřila jen hlavu.
Zaneth - a když se to máte letět?Neboj, tentokrát to určitě klapne! Musí!
Hani - ty mě lákáš…já chci taky do aquaparku! My máme nejblíž Olomouc, je to tam ani ne rok otevřený. Tak to teda taky zkusíme
.
Agi - taky jsem na to odrážedlo koukala, ale odložili jsme to za rok. Má ho kamarádka, koupila ho taky synovi k 2.narozkám a je to fakt na větší děti - rychlé, vysoko těžiště, ze sedátka se špatně dosahuje na zem a přijde mi to ještě pro takové prcky nebezpečné. Je to fakt asi až od těch 3 let. pro Agi určitě dobrý. A využije to dlouho. Bratránek má 5letého syna, jinak strašně šikovného, ale ten jim na normálním kole nechce jezdit, ani s postranníma kolečkama. Ale na tomhle jezdí jak drak a baví ho to pořád. Každopádně dobrá věc. A cena si myslím odpovídá - je to pevná konstrukce a gumová kola, žádné chrastítko jak ostatní plastová odrážedla.
Ali - jak to zvládáš ještě sledovat, kde kdo co píše? A co má Lentilka za práci s webem? Jakým? Když už jsme u těch drbů
… Jsem si už kolikrát vzpomněla a trochu mě zamrzelo, že holky, co psaly hodně a často, tak se pak najednou přestaly úplně ozývat. Jsem to tu už brala jako jednu velkou rodinu. Ale nakonec máme novou a taky suprovou, žeeeee
Hani, Zaneth, Marky, Draky
? Ještě Kutaska se nám nějak vytratila. No a Marťanka samozřejmě.
Jo a plánovaná oslava narozenin - nakonec bude na 2×. Má to za týden v pondělí, takže to bude taková rodinná pohodička jen s dortem, kafíčkem, chlebíčkama - přijdou naši, tchánovci, ségra a neteře. No a až bude venku hezky a teplo, tak bude druhá akce, kam přijdou všichni ti, co mají malé děti
. Děcka se vylítají na zahradě, nebudu mít doma binec, hodíme něco na gril…myslím, že takhle to bude lepší pro všechny - pro mě fyzicky snesitelnější, pro Eminku taky, užije si 2 oslavy, stihnem aspoň se všema pokecat - což jako hostilka oslavy kde je 30 lidí fakt nestíhám, a naši aspo%n nebudou na nervy z těch ostatních neukázněných dětí. Krtka budu mít dort a krááásnej (doufám), jinak ubrousky a tácky už neřeším
. Když je to pro míň lidí, tak budou stačit talíře. A nafukovcí balonky jsště doma nějaké mám. Dárek mám kočárek na panenku - aby měla Eminka svůj a nekradla mi velkej s Julinkou, od ségry tam dostane panenku - miminko, naši a tchánovci nám zaplatí napůl ty druhé náušnice. Podle mě ideální stav
! Ach jo, já su zase jaksi ukecaná
.
Tak a je to v pytli. Odpoledne měl zase 38.2
. Z nosu už mu skoro neteče, což nevím jestli je dobře nebo špatně.
Ale jestli v sobotu odletíme, tak to je ve hvězdách. Naštěstí můžeme let odsunout až do pátka odpoledne.
KOukám jako blázen, že Emi má za 6 dnů 2 narozeniny. ![]()
Perulko vy jste takový slavící, tak ať to nepřeženeš.
Peru, já to samozřejmě nehlídám.
Evišku jsem znala z jiné diskuse, než jsme vůbec otěhotněly.Náhodně. Lentilka - tu jsem potkávala všude, kde mě něco zajímalo.Teď už mě tu nic moc nezajímá, ale ona určo moc nechodí.Má internetový obchod s šátkama, plenama a tak. Jednou jsem prostě zahlídla, že oznámila třetí těhotenství.
Amazonka- psala i do dubna i do června i do Brna. Tak bude asi v těch uzavřených a v tom Brně.
Já mám totiž paměť jako slon. Teda pokud to můj mozek zaznamená, tak já si takový důležitý koniny pamatuju, to zas jo. Ale na druhou stranu třeba učivo - tak na to se tato má vlastnost nevztahuje. ![]()
Ahoj holky!!!
Zaneth - držím palce, ať odletíte!!!
Ali - já mám taky paměť jako slon, ale spíš na nepodstatný věci, ty podstatný mi nějak unikají, no holt se tam nevejde všechno
.
Peru - fajn, že je Juli už otočená
.
Včera malej asi zkoušel, co vydržím a byl totál na zabití
. Když jsme se vraceli z prochajdy - já už úplně vyřízená, šla za námi paní s dvojčátkama - klukama a ty byli taky v ráži a ona evidentně taky na zhroucení… tak jsem jí v duchu politovala a uznala jsem, že to není tak strašný, když je jeden
. Vložím pár fotek, ty z bázu jsou ale mázlý, je fakt těžký ho zachytit v klidu.
![]()
Jonáš krmí Cindinku - můj blbej nápad, málem ho sežrala i s tou miskou
![]()
Hani- ten je úžasnej. A pejska ste znali? Lízátko dobrý. Měl dostat červený a sehrát na babi krvavou scénu. ![]()
Ahoj maminy!
Zaneth - držím pěsti, ale ještě je čas. To určitě klapne!!!!
Hani - fotky bomba! Ten bazén vypadá nádherně, Jonášek je dost podobnej na taťku, ne? A ten kokrhel je super, zvlášť v kombinaci s tím dudlíkem
.
Před chvílí jsem měla málem infarkt…šla jsem po 20 minutách zkontrolova nahoru Eminku, jestli spí a ona nebyla v posteli, ani v pokojíčku, nikde nahoře jsem ji nenašla, ale schody jsem měla zavřené zábranou a ta byla nedotčená… a pak na mě cosi baflo z mé postele. Jsem ji málem přetrhla, takhle mě děsit. Tak jsem lehla pak k ní a usnula jsem dřív než ona. No ale spí, to je hlavní
. Dneska opět další pokus o bazén, taťka jde znovu na rentgen s tou pohrudnicí, protože ho tam zas začlo píchat. Ale su domluvená se ségrou, že pojede s náma. Já budu odborný dozor na břehu a ona s ní půjde do vody.
Jinak dneska jsme teda byli na to „výletě autobusem“. Ona je fakt po Lubošovi, protože z ničeho není víc nadšená, než z aut a autobusu. Jeli jsme 2 okruhy městskou a bavila celej autobus
. Furt „mamiiiii, autobus juuuva juuuva juuuva! mami žlutej autobus!, autobus brrrrrrrrrrm, juuuva! Furt tam výskala, jak kdyby objevila Ameriku. Jak málo stačí ke štěstí
! Pak celou cestu domů slibovala, že "Emi je hodná, Emi bude hodná! zítra zas autobus.“
Páni, mě tak bolí záda!