Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Tak tenhle týden fakt nestíhám, ještě že je už neděle a je pěkně hnusně, protože jsme konečně doma. Celý týden bylo počasí nádherný, tak jsme byly pořád s Nelinkou venku a od pátku už makáme s Flipem na naší nové zahrádce, ale dneska fakt nemůžu hnout rukama, ale koupili jsme si ovocný stromečky a zasadili je a taky jsme museli uprvit trávu na celém pozemku, říkal nám soused, že prý na to 40 let nikdo ani nesáhnul. ![]()
Jo EMINCE přejeme dodatečně vše nejlepší k svátečku. ![]()
Holky, neštvěte mě s těma dovolenkama, my teď budeme makat na zahrádce a vybíráme pořád nějakou chatičku, ještě v tom nemáme úplně jasno co tam bude stát. Ale pokud se pak něco naskytne v září, tak zase někam odletíme, Hani, taky bych brala tu Mallorku nebo Turecko, tak pak uvidíme co budou němci nabízet. ![]()
Ad Velikonoce, tak neuschneme, Filip nás vyšlehal, dostal od nás vajíčka co jsme s Nelinkou obrvily a pak jsme se všichni nacpali beránkem kterého jsem upekla, takže byla pohodička a jiný koledníci u nás nejsou. ![]()
Perulko, krásný fotečky, konečne jsi nám ukázala Julinky bydleníčko. ![]()
Hani, Jonášek taky suprovej a Agi, nočník na hlavě, taky paráda. ![]()
Tak zase po delsi dobe … ja vzdy nakouknu a pak o me pul roku neslysite
jsem ostuda … az budu chodit do prace tak bude snad vic casu ![]()
Agatha: moc hezke auticko mate … taky se mi libilo, ale je dost drahe takze jsem sla do nissan serena a timto vyvracim tve tvrzeni ze vetsi je jen nakladak … to me ma jeste o jedno misto k sezeni vic
a fotka Tobika je skvela … ale ten zazitek … to je na panaka … jak mu je ? porad ok ? My byli vloni se Zuzi v nemocnici s ekzemem a v pokoji byla holcina prave taky na pozorovani a klucinovi ani na RTG nic nevideli a ona nevidela ten pad, …takze to nemuselo byt nic strasnyho a stejne si je tam nechali … asi pro jistotu po padu … a mas doma zdravotni sestru tak kdyby neco tak si bude vedet rady … teda ono neco urco nebude … napis jak je … a kdyz bude s mamkou tak bych na svatbu sla …
Perulko: ja takhle schrupla na rehabilitaci kdyz mi davali banky … pustila k tomu hudbu a ja nevyspala byla jasna
ona by si mala prisla kdyby si hodila pisek do oci, horsi s tema kamenama … no ale vzdyt jsou to jen veci, hlavne jestli mala nemela kam spadnout apod. tak je to v klidu si myslim …
zaneth: teda jeste ze to jde takhle posunout …
Aladina: co ze to studujes ? a kam ze to jedete na dovcu ? schanim inspiraci …
eleanora: fuj dalsi pad … snad je vse ok … a dovcu zavidim … musim taky neco pohledat … ale jeste nevim co bude v lete ![]()
LenaV: tak na ty ruce zabira jen klid … mam vyzkouseno …
ale zas to budete mit hezoucke …
no nic … jdu zas neco delat … prijdu mrknout jak je Tobikovi … chuderka malej …
čau vespolek,
uf tak jsem Vás dočetla a už musím letět. Ale aspoň ve spěchu:
Agi, Moni - to je teda mazec. Tady z těch pádů mám děsnej strach. Držím pěsti, ať je všechno ok. Agi - Tobík půjde ještě na jede rentgen? Jako jestli je to fakt prasklý? Jak je na tom?
Leni - hele, tys byla v lednu na superromantické dovče, takže si nemáš co stěžovat. Huš! ![]()
Auta - koukám holky, že podle velikosti plánujete minimálně 3 děti
! My máme toho Nissana patrola, a už teď si říkám, že bude tak maximálně na 2děti. I když míst je tam pro 7 - ale autosedačky se na ty zadní 2 nevlezou a na prostřední sezení tak leda s odřenejma ušima (bokama).
Ali - tak co paní skoro bc, budoucí ing.
? Vyhráli jste nad wordem? Co máš za operační systém? Já s tím bojovala i u Windows XP, ale co mám tu pitomou Vistu (na radu „kamaráda“), tak s tím bojuju vždycky neskutečně. Tam prostě nic nefunguje normálně!
Maki - hele, když si zařadíš emimino do každodenního plánu, tak se chvilka na pravidelnou návštěvu vždycky najde
. věř mi!
Jo Agi - nočník na hlavě je skvělej! Hlavně žes to stihla vyfotit! no nic, my frčíme k našim. Luboš chce zkontrolovat nějakej posudek. Tak kdyžtak čau večer!
Holky - zítra má EMinka 2 roky - já su z toho nějaká vykolejená. Nakonec bude fakt jen malá oslava, ale prostě ten pocit, že už má fakt dva!!!! To prostě ani není možný…
perulko: tak v tom bude ten zakopany pes … ja totiz nemam zadny denni plan … a na co dela manza posudky ? ja nejsem uplne ve vobraze … holt sem moc nechodim …
budu se snazit polepsit … ** a odr gratulace Emicce …** za chvili tu budou jedny narozeniny za druhejma
budes patlat nejaky dort ?
autem jezdim nejcasteji i se segry detma a tak potrebuju 4 autosedacky ..... ona je bez chlapa a tak kdyz nekam jedem jedem obe a mama … takze je to auto akorat … a kdyz se slozi autosedacky muzu zas narvat do kufru i neslozeny kocar a spoustu kramu .. to zas kdyz jezdime na vikend vsici ke tchyni nebo s nim dost vozim material na stavbu … takze se vyuzije … ale s 3. ditetem nestras … ja mam co delat zvladnout tyhle dve cacory …
Ahoj holky!!!
Jenom v rychlosti, než začne večerní program
.
Agi - chudinka Tobísek!!! Snad je o.k., písni! Jsou děsný šoky
.
Moni - taky tak! Já si pamamtuju, jak jsi byla smutná, že dovča letos asi né a vidíš
. Pak napiš, co jsi našla.
Peru - letí to děsně, ty děti tak stárnou
. Tak tedy už zítra má Emča velký den! A to naše autí moc velký nebude, takový akorát.
Maki - ahoj
.
Letím!
Ahoj holky,
tak jenom krátce zdravím, jsem totálně hotová, jdu si brzy lehnout.
Tobík je naštěstí už v pořádku, snad, žádné známky něčeho špatného nejeví, boule už se skoro ztratila, zato se parádně vybarvila. Chuděrka můj malej. Fakt stačí chvilinka a průšvih je tu.
My nakonec byli na tý svatbě a vrátili se v půl 6 ráno! Spali jsme do oběda a pak vyrazili k mamce na oběd. No co vám budu povídat. Pařilo se fakt až do 4 do rána, měli tam 2 kapely, jedna (nějaká dechovka nebo spíš tři na tři) hrála do půl 9, pak nastoupili kamarádi s kapelou a pak byla diskotéka. Jídlo, pití, všeho dost a výborný. Dostali jsme obrovskou výslužku, to budeme jíst ještě celej tejden.
Moc jsme si to užili.
Draky, no nevím, s tím odrážedlem. Už jsem ho objednala, bude na něm jezdit Agi, protože na kole jí to moc nejde s kolečkama nebo bez. Potřebuje se naučit trochu udržet rovnováhu. A Tobík na tom bude jezdit na podzim nebo příští rok. Má teď 86 cm, takže nám do idelání výšky pro odrážedlo chybí 4 cm. To by už možná na podzim bylo akorát.
Jo a ta dovolená - my spíš počítáme s tím odlehčeným all-incl. Plná penze a pití k tomu. Něco ke svačině si vždycky někde kdyžtak dokoupíme, ovoce, přesnídy vezmu s sebou…taky se nemusí furt cpát opičátka, ne
?
Maki - jj, je třeba si dát emimi do denního plánu
Ne fakt, na druhou stranu, je to hrozná závislost. Ale pro mě i odreagování. Manža je sice super, ale jsou věci, který ho prostě moc nezajímaji a o kterých si s ním prostě nepokecám
.
Peru - tak zítra! Moc si zítřek užijte, oslava se určitě vydaří: Letí to letí až neuvěřitelně. Já jsem z takových situací taky vždycky naměko. ![]()
Zbytek zítra holky, jdu spinkat, jsem fakt hotová. ![]()
Ahoj holky,
jdu jenom na skok. Koukáme na masters ![]()
Adamovi se dneska spustila rýma, jinak rošťačí, jak je nevybitej a teplotu nemá.
U nás bylo dneska hnusně a pršelo, tak mi nebylo líto, že musíme sedět doma. Zítra v poledne si jdeme pro ty výsledky, tak jsem zvědavá.
Posílám Tobíkovi a Eli velký foukance a určitě to bude v pohodě.
Perulko hodně sil na zítřek a koukej taky myslet na Julču a odpočívat.
ahoj všem. ![]()
Tak mě Agi předběhla
, to je super, že sis užila tu svatbu a hlavně, že je Tobík v pohodě.
Taky můžem založit boulogalerii, Míša od Draky měl taky parádní kousek.
Zaneth - taky jsem koukala na masters
Luky u toho vytuh
.
Dobrou všem.....
Ahoj holky,
začnu příjemným - Emiminem, nezáživné až pak. Teda ještě se mezitím půjdu vysprchčit, stihla jsem uklidit koupelnu, možná bych mohla i žehlit - oddalování a oddalování. ![]()
Peru- 100pro jsme nad Wordem nevyhráli. Ale celkově se bakalářka chýlí ke konci, tak jsem dnes v noci po dlouhé době i klidně spala. Bylo už to na hraně, protože včera už se mi chtělo od únavy zvracet. Ale mám nějaký úžasný děti nebo co. Vítek spal u babičky a Jonáš - v životě se nám nic takového nestalo - spal do 9:45 a vstával jen proto, že jsem ho vzbudila, když jsem se na něj šla podívat, jestli žije. Taky jsem si dáchla hoďku po obídku, tak jsem celý den taková příjemně oblblá. Jo mám ten nejnovější Windows 07 - měsíc. Však jsem tu líčila boje s PC. Mám na něm vše nový - a stejně se semtam sekne. Asi mám fakt mizernou auru.
Hani- ale je divný, že stárnou jen děti, že? ![]()
Draky- už máme rozepsaný dopis, ale zas jsem zapoměla na nálepky. Já hlava dubová.
Elli,. Agi- ty pády. Hlavně, ať jsou OK.
Agi- odkaz na dovču vypadá dobře.
Zaneth- a jak u Vás? Kalšte, teplotujete?
Maki- my ještě dovču neřešíme.
Leni- tys mě teda dostala. přej neřešte dovču a sotva jsi vybalila kufry z Egypta. ![]()
Emince všechno nejlepší do třetího roku života. Hodnou sestřičku a trpělivé rodiče přeje Litvínov.
![]()
A zítra jedu za vedoucím práce. ![]()
EMINKO
vše nej a nej a nej k Tvým krásným druhým narozeninám!Začala jsi nám, holka, to druhé kolo
![]()
Krásnou oslavu, hodně radosti z dárečků a vééélkou pusu od Michuly!!!
![]()
Krásné narozeniny!
Tak u nás se dneska vstávalo v 5.50
A to jsem šla spát v půl 2. ![]()
U nás je zase ošklivo, už od včera pořád prší. U našich na chalupě napadl sníh
No v Praze to snad nehrozí. Už máme přezutý gumy na autě.
Alčo držím palce na tu bakalářku. A dej vědět. Adam má jen trochu rýmu, nekašle a je bez teplot. Tak ještě dneska ty výsledky a uvidíme.
Agi, manžel taky vytuhl. Vzbudil se na na poslední 2 jamky.
Mě se vůbec spát nechtělo, když jsem se dívala, jak tam měli krásně.
ahoj všem.
Predně „Všechno nej nej nej Emičce … .{color: red}“
Agatha: to jsou úprijemne zpravy … Tobi je v poradku a vy jste si fajnove zaparili … tak jen tak dal …
Zaneth: nestras se snehem … ja chci jaro … a do bulogalerie se muyem pridat … my mame kazdou chvili … je to holt neposeda .. .zvedava jako opicka …
Aladina: drzim pesti s bakalarkou … jake mas tema ? A nech si to pred vytistenim od nekoho precist … sama chyby neuvidis … ja mela na diplomce na predni strane a tim padem i na deskach stribrnym pismem buben misto duben … komise se docela bavila a opponent mi to nezapomel zduraznit v posudku … no nakonec to asi nevadil neb mi dali za jedna, ale me bylo trapne …
agi my jsme na tom podobně, ve středu nám taky slítla z vejšky na beton a ten samý kolotoč s rentgenem. krve by se ve mě nedořezal.
a co dělám pro změnu v dubnu joooo hledám taky dovolenku. hurá. letos to totiž vypadalo že se nejede, ale jedu.
ne ale s manželem ale s kamarádkou co má o 14 dní mladší holčičku než je Eli tak super mám radost