květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
8.1.08 11:48

Nakupuju až po zkouškovém, ale pak to rozjedu,.................... že budete koukat. I když spoustu věcí mám a hodně od kamarádek. Ale zas Vítek byl podzimní, takže jarních a letních věcičkách, na těc si smlsnu. Kdyby tak člověk věděl, co to bude.

No ale jak říkám, jak někdo uvidíte LEHKÝ kočárek nebo Jané po někom, tak dejte vědět. Prosím, prosím:-)

Ello, tak ať se z toho už konečně dostanete. My chodili trochu ven i s teplotama, jinak by Vítek rozložil celou domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
8.1.08 11:48

Já než to sepíšu, tak vy už to dávno proberete :D

Eviško, postýlka je moc hezká. Kačenka fakt kouzelná :D

Aladino, úplně Vítkovi ten tvrdý spánek závidím. Já teď spím na půl oka, pořád sahám, jestli má Laura teplotu nebo ne. A to ještě k tomu, jak spí i odpoledne, tak v noci, když jí je dobře, tak si chce povídat :?

A mám další problém. Jak mi zubařka vytahovala nerv ze zubu, tak mi tam ještě před čištěním kanálků dala takovou výplň. Na to čištění mám jít příští týden. No a jak naschvál mi ta výplň před chvílí vypadla. Takže mám v zubu díru jak do pr… A druhý naschvál je, že moje zubařka je tenhle týden opět někde na dovolený, takže má záskok. Až přijde Honza, tak tam budu muset zajít. No doufám, že mě vezme :roll: Já už se z toho fakt zblázním :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.1.08 11:55

Ello máš smolný den:-(
Vítek po obědě nespí, ale když navečer usne v autě, vím, že ho nevzbudím. Nestává se to často, že by usnul. Ale za poslední dobu toho měl fakt dost a moc toho poslední dny nenaspal. Jen pak většinou vstává mezi 5-6h. Asi chtěl dnes školku zaspat. Já mám taky špatné spaní, jak se vzbudím počítám, nebo v polospánku určuju kytky:-)
Pádim do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.1.08 12:32

Tak to jste me potesili. Az neco bude nekde nekdo rikat tak mu to narovinu vysvetlim a reknu jim at si kazi radost sami, ze se snad muzu radovat i kdyz to neni jeste na svete. Dneska se jedu podivat do obchodu po nejakych kocarcich a na tchyni kaslu. (Tchyne mi rekla ze se neche zatim radovat dokud se to nenarodi).
Cisare budu mit z duvodu toho, ze mam v porodnich cestach pistel a doktorka se boji abych pak nestracela stolici po normalnim porodu. Mam ji zpusobenou crohnovou chorobou.
Jinak ja se raduji i kdyz o prvni mimco jsem prisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.1.08 13:38

Luci, tchýně ať si trhne nohou.. Ty nakupuj! Aspoň budeš mít vše podle svých představ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
8.1.08 18:49
Eviškaa píše:
To přizvání do seznámku platí samozřejmě i pro Lentilku.. Jaktože tam, holka, ještě nejsi?

Protože tomu říkáš seznámek a z toho slova mám opar :lol: . Ale když si to interně nazvu např. soupis přispivatelek, tak klidně 8) , díky za nabídku :wink: : Len-til-kah, r. 82, Ostrava, Lev, vdaná, pozitivní test 29.8., 23+0, TP 6.5. (docela se divím, že se ti chce pořád aktualizovat tu pokročilost těhotenství - s termínem porodu bys to měla jednodušší, ne :wink: ?).

lucko - jasně, to by se člověk nemohl radovat nikdy. Zajdi do nejbližšího obchodu s dětskými věcmi a kup ty nejhezčí dupačky, co najdeš, uvidíš, jak se s nimi budeš po večerech muchlat a bude ti fajně :wink: .
My máme skoro všechno půjčené od příbuzných (ještě i po mně), takže oblečení nekupuju, o to víc hřeším s těhotenským, jsem ostuda.
A postýlka… :lol: tak ta je taky po mně, Štěpán byl jubilejní desáté dítě, miminko bude jedenácté 8O . Byla kupovaná ve slevě jako partiová 8) .

Ello - přeju brzké uzdravení, u nás se marodilo (komplexně) přes Vánoce a byl to hnus, jsem ráda, že je to za námi.

Ještě k té pověrčivosti - třeba v prodejnách s kočárky s tím často počítají, takže pokud nekupujete přes net, máte často možnost zaplacený kočárek nechat v prodejně až do porodu. (A víte co? Na jednu stranu to vybírání závidím, ale na druhou to pro mě byl nejtěžší úkol za celé těhotenství, pomalu větší problém než státnice z fyziky :roll: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.1.08 19:01

Lentilko, radši vyberu 60kočárků, než státnice z Fyziky:-) Nebo i 61.

Když všechny tak koukáte a hledáte a já hledám levný a lehkký. Našla jsem na Mimibazaru tohle: Ale dál hledat nebudu. jduu pacifikovat potomka do postele:-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.08 19:59
Eviškaa píše:
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 23+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 23+1 tt holčička Deniska Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 22+6 tt + Agátka 23 měsíců chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 22+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 21+5 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 21+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 21+1 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 21+0 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 20+6 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 20+3 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 20+2 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 20+1 tt (dva mimísci) chlapeček+ ? Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 19+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 19+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 18+0 tt

Rania (r.81/Praha/vahy/V) // 13.9. 21+6 tt Holcicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
8.1.08 20:09

ahoj všechny těhulky zdraví Ivula jsem tady poprvé čekám mimi 16.5.2008,po dnešním ult.to vypadá na KAROLÍNKU.Jsem z Ostravy a čekam 2.dítě,doma mám skoro 15letého pubertaka.Všem držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.08 20:26

tak sem tu zas… sice zase odmitnuta.. myslim tim porodnici v podoli.. ale uz toasi necham bejt.. ono se to nejak vyvrbi.. prej uz je plnej i cerven..to je hruza, taky uz vas budej miminka za spani? moje beruska uz to provadi ,specialne kolem druhe hodiny v noci

pro Eviisku… tak info je uz zaslany.. moc dekuju za pozvani..

pro Alcu… lezela sem ve vojenske nemocnici… vlastne hned jak sem na to prisla ze sem tehotna… tak druhy den sem zaclaspinit.. samozrejmne semz toho byla mimo.. uz zase… tolikstesti a pak zasnic?? grrrr, tak sme hned v noci odjeli s manzou do nemocnice.. to bylo jeste v irsku… tam byl nakej jeho znamej.. prej se stejneneda nic delat.. cekat… prasky mi zadne nedal, ani prej klid na luzku… s moji hystorii- dva predesle potraty atd… vul proste, no a tak se rozhodlo ze hned rano odjedu do prahy… protze mi irsko uz lezlo po krk… mimochodem, ultrazvuk z roku raz dva.. a nemit toho znameho tak me prej vemou za tri dny. no a z ruzyne sem hned odjela do vojenske nemocnice.spineni.. nebospis krvaceni.. a fakt semmela strach.. doktor na prijmu byl sice hnusnej.. co tu prej delam… ale prijmul me k hospitalizaci .....ale byla tam super pece… opravdu … tam kdyby byla porodnice tak tam sem jenze oni uz ji tam nemaj pekne dlouho :( , po trech tydnech me pustili.. a vlastne od te doby tu sem.. v irsku by me pry udelali jeden ultrazvuk na zacatku tehotenstvi, parkrat by si me pozval jejich praktickej doktor.. atoje cela pece o tehotnou tam… takze butme rady za peci kterou tu dostavame… i kdyz moznanekteri doktori sou hruza ale pece tu je :) , tak chudak manzel zustava v irksu kde pracuje..zamnou jezdi.. je z toho fakt nestastnej… ale na druhou stranu. za detatko to stoji :D ..

nema nahodou nekdo zkusenosti s porodnici na vynohradech a nebo neratovice??

tak sem videla ty kocarky.. vypadaj fakt pekne… barevne je asi lepsi ten cervenocernej.. ale jestli je vic praktictejsi ten druhej.. tak bych sla do nej

preju krasny vecer a hodne radosti s miminky v briskach ale i s tema uz venku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.1.08 20:45

Ahoj Ivulo:-)

Ranio, je spousta stránek, které srovnávají porodnice. Dej to do vyhledávače a něco najdeš. V Praze je i porodnice v Krčské nemocnici. Nebo se zepptej tvého gynekologa, jestli se s tou registrací nedá něco dělat, když tě vedou jako rizikovou. Myslím, že v Motole berou třeba neregistrrované, ale rizikové k porodu. Ale to nevím jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
8.1.08 22:04

hezký večer,
tak koukám, že se nám to tady hezky rozrůstá, to je dobře! Vítám novou těhulku :srdce:
Ranio, zkusila bych tu Krč, tam myslím ta registrace být tak brzy nemusí, ale nevím, zkus si tam zavolat. Prý to tam není taky špatné. Je fakt, že je všude plno, je mraky těhulek :D :D :D
Jinak my už máme zarezervovaný kočárek :D :D :D , byla jsem uplně nadšená, super lehký, parádně ovladatelný, ale když jsme se vrátili domu, tak jsem ještě jukla na internet a zjistila, že u toho sporťáku nejdou polohovat nohy, jen záda. Tak nevím, nevím, jak moc je to důležité. Je to novinka, takže žádný komentář, nikde nic, ach jo. Prostě budou prckové sedět a čučet! žádný spaní 8O 8O :D :D
Ve čtvrtek si jedeme pro postýlky, kupuju starší, myslím, že bohatě stačí. Ještě budu potřebovat na chalupu, takže taky přes bazárek.
Jinak mě teď trápí pálení žáhy, takže pořád cucám rennie, někdy je to fakt šílený, hlavně v noci, to nemůžu ani ležet.
A pohyby? Já pořád nic necítím, snad jen jednou, když jsme byli na ohňostroji :cry: :cry: :cry: Měla bych je asi zase trochu postrašit!
Tak jdu do pelíšku, mějte se heky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.1.08 22:15

RaniaB ahoj, vítám tě tady :D
Já si vybrala nemocnici v Neratovicích. A podle rozhovoru se sestřičkou u mého gynekologa jsem se rozhodla na 100% :lol:
Morgi neboj, oni ti tam oba mimísci začnou brzy skákat, uvidíš - někdy je to legrační :-)
Dám do galerie brzy novou fotku, bříško mi roste nějak rychle..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.1.08 10:29

Tak jsem se byla podivat s manzelem na kocarky a docela me zarazilo ze ty drazsi kocarky za 16 tisic nemeli moznost houpani. Docela se mi libili tak okolo tech 6-7 tisic, ale nevim jakej je rozdil mezi tema sportovnima 3v1- jako ze nemaj karabinku nebo tak neco a tema normalnima 3v1. Nevim pro co se mam rozhodnout. Jinak postylky uz mame zamluvene po me a po manzeloj jednu. Jednu budu mit v loznici a druhou v obyvaku. Pale si poridime do koupelny prebalovaci pult. Hadriky mam po sobe a po manzeloj nevim, protoze si myslim ze to tchyne asi vyhazela nebo rozdala.Ze prece nebudu pouzivat stare veci pro mimco.
Ja teda nevim, ale mamca mi nakoupila mnoho bavlnenych vecicek, protoze jsem mela ekzem a dneska jsem za to rada, protoze to porad vypada jak nove, ze to nemusim kupovat a zase neco usetrime.
Tento tyden si pro vecicky zajedu a vyperu je, abych to mela pripravene.
Jinak pokud jde nekdo rodit tak ho nemuze nikdo odmitnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.1.08 11:14

Tak s tí porodem by ses Lucko divila. Vyšetří tě a pěkně tě pošlou jinam:-)
Kamarádka rodila v Motole. Je to 3 roky. V 16h si to přifrčeli s manželem přes celou Prahu a řekli jí, že to ještě není k porodu, ať přijdou až k porodu. Takže zas jeli domu a za dvě hoďky zpět do Motola a už jí tam nechali. Takže pokud nejsi zaregistrovaná, ani se s tebou bavit nebudou nebo tě vyšetří a když to jen trochu půjde, pošlou tě jinam.
V malých nemocnicích to nedělají, tam už si tě většinou nechaj. Ale v Praze tě určo pošlou pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí