Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3370
23.1.13 21:09

@chcimimi1 bože… co to máš za dr??? vždyť ve 20tt to platí pojišťovna, takže ti ho musí udělat, a hlavně taky kvůli zjištění zdravotního stavu miminka.. no to bych od ní rychle utikala pryč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
23.1.13 22:16

@kacirek.ko delaji to na gynekologii, ktera je primo naproti nemocnici v te nove budove myslim ze je oranzova, je tam i ortopedie. Jinak ja budu rodit v Porube, mam tam dobre zkusenosti. Tady Havirov ani nahodou i kdyz to tam maji nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.1.13 08:49

Dobré ráno :)

Ta vám teda povim, že jsem na dnešek nemohla vubec spát.. stává se mi to čím dál častěji… :? pomalu co hodinu jsem vzhůru :zed: jestli to takhle bude pokračovat, tak jsem moc zvědavá jak budu vypadat za 2 měsíce.. :roll: Safra, já už chci pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
24.1.13 09:36

@Lisa21 :D ja jdu do poradny zitra :lol:, dneska v pul 2 rano jsem vyslala manzela do tesca pro pomerance :mrgreen: chudakovi se vubec nechtelo, ale jel :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.1.13 10:01

@Paja R to je hodnej :D držim palce, ať je na poradně všechno ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
24.1.13 10:03

@Lisa21 jj dekuji :-) urcite je vse v poradku, maly tam radi jak hrom a hlavne v noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.1.13 10:46

Ahojky takže planuješ Porubu jo?? No já uvažuji o fifejdách nebo o vítkovicích!!! Planuju že to brzo omrknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.1.13 10:56

@Lisa21 - asi ho nedělala, páč jsem byla na echu… nebo nevím.. Jinak s tím spaním to znám, mě se stává, že nemůžu usnout, ať počítám ovečky, jak počítám, to je sakra stádo, a nemůžu prostě zabrat… Pěknej vopruz…

Jinak taky přeji, ať je v poradně vše ok, mě taky malá řádí, že si říkám, že kope snad za 1.ligu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.1.13 14:50

@chcimimi1 asi ho nedělala? :) to bys přece poznala, kdyby ti dělala velkej utz.. je to jako každej jinej, jen při něm kontroluje předběžnou váhu, velikost miminka a tak :) No já mam taky malý zlobidlo v bříšku.. občas mam pocit, že se chce prokopat ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.1.13 15:24

Ahoj holky, také vítám nové nastávající maminky :-)Nestačím koukat, co jste všechno stihly probrat :-) Také jsem o 3D přemýšlela - můj doktor to dělá za 800,– Kč a další 200,– Kč, pokud to budu chtít na flashku, nebo 100,– Kč navíc, když budu chtít fotku…To je dost, co? 8o Jinak všem přeju hlavně hodně zdraví!!!Za týden mě čeká ta cukrovka, den na to další ultrazvuk…Už se nemůžu dočkat, jsem snad jediná, kdo ještě neví, co se nám narodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.1.13 15:36

@Bakule to je dost.. já budu platit s fotkou i záznamem 500 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.1.13 15:42

Jj, četla jsem…Možná se zkusím podívat i jinde…Pár obyč. fotek už mám, tak jsem si říkala, že to třeba nebude nutné, ale co když jinak to pohlaví miminka prostě neuvidíme? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.1.13 16:21

@Lisa21, odkud jsi? Jak tak koukám, tak tady je to všude dražší, já jsem z Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.1.13 16:40

@Bakule ze Slanýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.1.13 16:47

:-) Tak jsem asi něco našla - nějaké specializované centrum tady kousek. Za fotku chtějí 300,– Kč a určují i pohlaví za 200,– Kč…To zní zvláštně :lol: Ještě popřemýšlím…Za týden jdu na gyndu, tak pak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny