Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.13 19:55

@Paja R Náhodou hezký bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.2.13 20:26

@Paja R - je, to je moc hezké bříško náhodou :) A jak se máte holky? Já byla dnes v poradně, placenta previa centralis potvrzena ani se mrcha nehne, takže za 14.dní jdu eště ke své dr na kontrolu a pak už do rizikovky s tím, že v 34.tt císař a týden před už hospitalizace na kortikoidy… a máme už necelé 1.2kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 20:44

Já dnes šla sama na Fú. Mám to asi 5oom. Docela dřina po těch pěti týdnech doma na gauči. Ale bylo fajn jít mezi lidi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
18.2.13 20:52

@chcimimi1 jeste nezoufej, placenta se muze jeste posunout a nakonec muzes rodit normalne a v terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.2.13 21:32

@chcimimi1 jsou i případy kdy už dr. psali termíny na císaře a týden před se placenta vytáhla. Ale pravda je že já se jí taky bála, když byla ve 14.týdnu takhle, nastesti se vytahla a na utz ve 20.tt je nedosahuje do dds.
Alespon neco. No me dalsi UTZ ceka toho 5.3.udajne poslední „velký“ a krev, tak nevím čeho se bát víc :roll:
@péťaskléňa jo tak to znam, ja tim jak jsem na rizikovce od zacatku tak ted pres zimu, spise posledni mesic jen polehavam u telky, jen vezu malyho do skolky a odpoledne ze skolky, ale tim jak uz je „samostatnej“ tak je to snazsi a necha me lezet, za to pak jdu po rovine a po 200 metrech funim…a navic ted unava jak des posledni tyden, furt bych jen spala a v noci po 2-3hodkach na wc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.2.13 21:44

@edithkaa, určitě to zvládneš, neboj! :) Koukám, jak vám to krásně jde ;) Třeba bude časem i třetí, coo? :lol:
@Paja R, krásné bříško! :) Taky mám balonek, dám sem foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.2.13 21:48

28 tt - já snad čekám dvojčata :D A prsa žádná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 21:51

@AndrejkaFr Já jsem taky na neschopence od listopadu, ale každý odpolko jsem o vycházkách někam šla a doma fungovala normálně, jenže s tím tvrdnutím bříška mi doktorka nejdřív napsala absolutní klid na lůžku a protože mi prášky celkem zabraly, tak teď mám jen klidovej režim, že prý se moc pozoruju, že to není dobrý a pomalu mám chodit a i na krátkou procházku můžu. Tak jsem šla na ten úřad, když je to kousek, ale byla jsem sedřená, jak kdybych skládala uhlí. Domů jsem se doplazila docela spocená. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 21:55

@Bakule Bříško hezký a zbytek třeba ještě doroste dle představ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.2.13 22:02

@péťaskléňa - přijde mi trochu velký na to, že rodím v půlce května :) Už takhle je to námaha, tahat se s ním ;) No, uvidíme, pořád čekám a nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.2.13 22:20

@Bakule krásný bříško… a já se zas nestihla vyfotit :roll: kluk musel na sníh a pak vařit a člověk zapomene :roll: tak snad zétra…
jinak s těma prsama se nestresuuuj :mrgreen: je teda u prvního měla 3 na začátku… a až ke konci mi vyskočily na 5…a po porodu než se přestaly přelévat mlíkem, tak byly snad ještě o číslo :cert: všecky podprdy mi byly malý :lol: a o 8 měsíců později jsem z nich měla slabý 2 :lol: prostě mě vycucal :lol:
a i v těch slabých 2 bylo dost mlíka než se odstavil, ale v tomhle těhu už mám zase větší 3…tak vytahuju podprdy s radostí, že tam zas něco mám :mrgreen: ale stejně vím, že dopadnu jako mamka po 2 dětech… budu ráááda za 2 v push-upce :-D :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.2.13 22:26

@edithkaa, tak šup fotku sem :)
Jj, matka příroda si s námi zkrátka dělá, co chce :D Hlavně, aby bylo to mlíko!!! :think: Nikdy jsem velká prsa neměla, tak třeba si to taky chvilku užiju :lol: A pak - přítel je spokojený, tak co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.2.13 22:40

@Bakule mlíko se tvoří hlavně při sání, takže velká prsa nepotřebuješ :-) stačí když mimi bude dostatečně hladové a tahat ze tebe co půjde a samo si vytvoří mlíčka kolik bude potřebovat, tak neboj… důležitější jsou bradavky… já měla malý a plochý, takže ještě na přelitých prsech bylo nemožné se přisát… musela jsem odsávat a dávat 3 dny přes stříkačku a malíček…no ale Táda se nedal a vytáhl si i ty malý bradavky a teď už je mám v pohodě… ( kdyby mi je gyndař zkontroloval, tak bych věděla, že budou nedostačující a mohla jsem nosit ty formovače, aby se vytáhly vazy…) a jak píšeš… hlavně, že chlap je spokojený… dítě u nich nebude nasátý celej život a na menší nepůsobí tolik gravitace :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.2.13 22:43

Holky berete někdo těhu vitamíny??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 22:50

@edithkaa Beru, ale už ne pravidelně. Tlačej mě v žaludku a už těch pilulí jím tolik, že další se mi polykat už nějak nechtěj.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny