Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
19.2.13 18:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.2.13 18:52

@edithkaa - takové malinké bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.2.13 22:59

@edithka - ty nemáš žádné bříško! :) Takový malý pupíček :)
Co se týče vitaminů, taky žádné neberu, jen ze začátku jsem pravidelně brala listovku, teď přesně jako vy, jak si vzpomenu ;) Taky mě to zajímalo, nechtěla jsem nic zanedbat, ale doktor řekl, že to není nutné, mám jíst pestrou stravu a to stačí…Tak se snažím jíst hodně ovoce, zeleniny a tak…
No a ta prsa, koukám, že každá chceme, to co nemáme :-) Tak se necháme překvapit, jak po dětech dopadneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 08:29

@péťaskléňa neneeeeeeeeeee to tak jen vypadáá :cert: mám 63 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 08:32

Tak přece je malé?? no a to si přes něj nevidím :-D
a to ho mám větší, jak u prvního :think:
vy mě štvete… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.2.13 08:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 08:37

@Paja R a to se poctivě cpu vším na co mám chuť a na oběd jím poctivě chlapskou porci… :cert: tak já nevím kam se mi to cpe… cítím, že mi roste zadek :lol: tak asi miminko chce mít malej domeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.2.13 08:51

@edithkaa asi mas velkou aktivitu v pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 10:48

@Paja R no, tak spíš se hodně natahám a nalítám s malým :roll: ale už na sobě občas cítím, že se musím šetřit… pak mě táhne v břiše, jako varování :!
ale co mám dělat, když nevýjde schody :nevim: nevyleze do vany :lol: do jídelní židličky jsem ho naučila lozit, snížila jsem mu ji co to šlo a když řeknu „poď papat, hačí na veverku“ tak tam vleze :mrgreen: (na židličce má obrázek veverky)
ale to je tak vše…nevím co budu dělat v 9. měsící :think:

a představte si, že jsem jela minulej týden vlakem a táhla 2 tašky TĚŽKÝ + malýho na rukách a NIKDO mi ani nepodržel dveře natož, aby se zeptali, jestli chci pomoct…pche… a to ikdyž na mě není vidět, že jsem těhotná v bundě, tak si myslím, že se někdo mohl smilovat…grrrrrr
proto nejezdím ani MHD raději vše dojdu… ještě by prskali, že zabírám místo a zpomaluju je :cert: (s kočárem)

na kluka mám naplánovaný to stupátko za kočár a na rychlovku do obchodu pro druhýho nosítko, mám to Chicco od 3 a půl kila… ale nevím, kdy si mám troufnout ho do toho dát? když bude mít třeba ve 4 týdnech 4 kila, tak bude dostatečně pevnej do toho? abych mu nějak neublížila
na prvního jsem měla šátek…no to byl děs!! byl v něm tak 2× po 20 minutách a už jsem ho raději prodala…nesnášel těsno a přišlo mi, že v tom nemůže dýchat, takže to šlo z baráku :nevim:
tak máte někdo zkušenost s nosítkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 10:54

@chcimimi1 a proč budeš mít ten císař tak brzo? 8o to ve 34tt bude mimi dost malý ještě a bude ještě horší ho kojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.2.13 11:01

@Bakule tak schvááálně, jak bude bystrý ten druhý :think: :think: pokud bude ještě bystřejší, tak už žádným vitamínům nebudu věřit…
ale taky si říkám, kolik může mít dobrýho v sobě ta umělá zelenina co kupujeme? do ČR dováží jen to co by si do jiných států netroufli dát!!! polská zelenina je taaaaaaaaak krásná, veliká, bez kazů a šťavnatá…ALE… za jakou cenu??? 8o
i malýmu dávám stravu půl na půl…jednou ze skleničky, která je přísně hlídaná a obsahuje přesně to co potřebuje…a jednou to co uvařím já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.2.13 11:26

@edithkaa tak ja pouzivala nositko (klokanku) u obou deti hned od narozeni a reknu ti, ze deti krasne spaly a byli hodne, moc mi to vyhovovalo a ted tomu nebude jinak a je to uzasne, protoze kdyz nemas sanci se nekam dostat s kocarkem a nemas kam dat prcka tak je to skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.2.13 12:00

@edithkaa - protože mi placenta přesahuje přes celé por. cesty(branku)a je tam riziko, že se začne třeba odlučovat, nebo tam hrozí velké krvácení..apod.Budu muset bejt tejden před už ve špitále a budou mi dávat kortikoidy na dovyvinutí plic. V březnu jdu poprvé do rizikové poradny, tak jsem zvědavá, na čem se domluvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.2.13 12:16

@chcimimi1 nekde jsem cetla ze budes jen hospitalizovana a budou te hlidat a davat kortikoidy a cekat i treba az do 38.tt,pokud nezacnes krvacet, ale ze chteji aby ty maminy byly v nemocnici kvuli riziku krvaceni, tak jsem zvedava co ti povi. Budu drzet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.13 13:08

@edithkaa Edit hlavně, že jste v pořádku :! Já rozhodně vidím kam se mi těch 12 kilo nalepilo a kdo mě znal před těhu to vidí taky, ale na to dlabu. Jím na co máme s malou chuť, protože se to nedá. Nikdy jsem nebyla na sladký a teď denně koblihu nebo aspoň sušenku, jinak bych si snad cukr sypala rovnou do pusy a lezla přitom po zdi. Z nutely se mi zvedal žaludek jen jsem ji viděla v televizi a teď denně jednu lžičku. Ale cukr mi v testech vyšel krásně, tak co? Přechod na jinej jídelníček začnu řešit až budu mít malou v ruce a uvidím po čem bude mít bolení když se něčím nacpu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny