Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
25.3.13 12:09

@AndrejkaFr No já bych řekla, že zimní oblečení..než se u nás probudí jaro, bude červenec :roll: Mám té zimy plné zuby :cert: Navíc už se nevlezu ani do zimní bundy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 12:14

@Radka.tyl
No já se vůbec nebudu zlobit, pokud vyleze malá už třeba koncem dubna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.3.13 12:16

@boodlinkaa To říkám pořád já :palec: Než něco udělám, kurňa tak to trvá :roll: V noci nespím, ve dne jsem jako zmlácená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.3.13 12:17

@Radka.tyl no to maš pravdu :) ale pamatuju si rok kdy byla furt zima a najednou se to zlomilo tak ze behem vikendu na konci dubna zacali tropy :) tenkrat se mi smali že malemu napoustim v pulce kvetna bazenek, tak jsem zurila ze jestli se mam ridit mesicem nebo radsi teplotou a fakt bylo ve stinu asi 26…

@boodlinkaa ja mam v umyslu vypuzovat taky na konci dubna :) už to chci mít za sebou, čím víc se to blíží tím víc jsem ve stresu a strachu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
25.3.13 12:21

Holky, už se nám to krátí:-) Já to tu sotva stíhám sledovat :oops: Souhlasím s @Radka.tyl, že ta zima je děs. Za oknem to připadá krásně, ale ten studený vítr. Myslela jsem, že už budu mít na Velikonoce truhlíky a mísy s kytkama a jarní výzdobou, ale všechno by pomrzlo. Já sama už nosím manželovu bundu, protože nic svého už prostě nezapnu :oops:

Taképřikládám foto z UTZ z minulého týdne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 12:22

Můj přítel se taky narodil přesně o měsíc dřív a vůbec nic se nestalo. Po třech dnech normálně domů ;) takže když vyleze 22.4. tak vyleze 22.4.
Si říkám, že to už bych přežila, od velikonoc tři týdny, to je KRÁSA!!!
Už to chci mít za sebou, je to druhé, a přijde mi, že už se to jenom vleče a vleče. Takže doufám, že mě vyslyší a na konci dubna vyleze. Snad se tam nebude schovávat ještě koncem května :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
25.3.13 12:24

@boodlinkaa Náš starší šel o tři týdny dříva a měl skoro 4kg. Ani si ndovedu představit, že by byl v termínu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 12:25

@materinka
tak náš šel o týden později!!! Přenášeli jsme, a měl 4050g, takže vím, co to je čtyřkilový mazlíček :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
25.3.13 13:30

@AndrejkaFr to už dáš, zvládla jsi to jednou, zvládneš i podruhé…holky, musíme, je to dlouhé, ta pitomá zima do toho..Je to hrůza, taky bych nejraději, aby malá byla už venku… Já už mám vše vyprané, připravené, taky se mi to hrozně vleče, říkám, že je to jak čekání na smrt :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.3.13 14:38

@chcimimi1 já se právě snad teď u druhého bojím víc než u prvního…

No já malýho přenášela deset dnů a měl 3,76, ale teď bych taky brala ty tři týdny dřív-to by byla paráda :) to už bych to měla za tři týdny :) Ptala jsem se Dr. a prý když nejsou komplikace tak považují za donošence 2,3 kila.
Taky bych chtěla zkusit ten čaj z maliníku, u malýho jsem pak poslední měsíc radši nic nedělala aby nebyl narozenej předčasně. A teď budu mít okna a vytírat a exovat a tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
25.3.13 14:53

Ahojky holky,
tak já prvniho prenasela 3 tydny :cert: a to byli ty nejvetsi paraky :-( a malou jsem mela ve 39tt takze jako by o tyden drive, tak jsem ted zvedava, kdy si maly usmysli se na nas uz konecne kouknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 17:43

@Vend
to byl v srpnu asi jeden krásný den :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.3.13 07:40

@materinka To máš krásné foto :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.3.13 07:41

@Paja R třetí dítě? obdivuhodné, mě stačí tlačit jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.3.13 09:18

@chcimimi1 jak to vlastně s tebou vypadá? Koukala jsem, že se placenta po vytáhla, takže čekáš dál nebo porad SC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny