Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, jelikoz nevim, jestli budu kojit, uz ted (33.tt.) se rozhlizim se po lahvickach pro mimco… Kamaradky mi doporucily Campol babies (antikolik., samosteril.). Mate nejakou zkusenost? A co lahvicky MAM? Jsou taky antikolik. a samosteriliz. .. Dekuju za vase nazory!
budu tu v menšině, ale za mě MAM ne, naprosto mi nevyhovujou-tečou spodem, musí se rozebírat na x částí…jsou sice krásný a samosterilizační, ale mám jednu a stojí mi tu, pro mě je k ničemu. Canpol Babies flašky neznám, ale osobně bych jim až tak moc nevěřila a radši bych šla do vyzkoušených (myslím tím víc rozšířených) Avent (medové, ne ty mléčné) anebo Tommee Tippee. Sice je musíš sterilizovat ve sterilizátoru, ale práce s nima je jednoduchá, údržba v pohodě, náhradní dílky do programu všude, kompatibilita s dalšími výrobky značky vynikající (hlavně ten Avent je na tohle expert).
no, uvidíš co doporučí další holky a podle toho se rozmyslíš ![]()
Ježiš, tak z lahviček Mam jsem numěla pít ani já, natož to dítě
ale já kojila, mluvím spíš o těch učících , ty byly děsný ![]()
Ale pokud jsi těhu a nemáš nějaký objektivní důvod (např. užívání léků, nemoc), popř. kojit vyloženě nechceš, tak bych nestahovala kalhoty, když brod je ještě daleko. Prostě kojit třeba budeš, tak kup jednu dvě lahvičky jako nouzovku a zbytek kdyžtak dokoupíš ![]()
Kojit bych chtela, to urcite! Ale zatim ani nepozoruju tvorbu ‚mlicka‘
tak nevim…
@losthris píše:
Kojit bych chtela, to urcite! Ale zatim ani nepozoruju tvorbu ‚mlicka‘tak nevim…
Mléko se tvoří dokonce až několik dnů po porodu, to ještě nic neznamená, že teď nic nepozoruješ ![]()
@jizvíková Fakt??
A taková profláklá značka. No to je taky dobrý postřeh, zakladatelko, koukni zda je na nic „BPA free“.
@jizvíková píše:To není pravda!Například Lovi je bez a je super, měla jsem lovi, avent a tomme tippe a za mě lovi ano.
Canpol obsahuji BPA
Tak já můžu jen doporučit MAM. Nikdy mi dnem neteče - asi záleží, jestli ji člověk dobře složí ![]()
Rozkládání na víc dílů mi vyhovuje - jde to tím pádem dobře vyčistit.
Avent za mě nee, dcerce se z něj pije špatně.
U nás je MAM jediná, ze které mladoch pije, je plně kojený, takže lahvičkou jen odstříkané mléko v mé nepřítomnosti, vykoušeny Avent, Nuk, Medela Calma, TOmmee tippee, a na milost vzal teda jedině MAM.
A jestli jsi ve 33. tt a netvoří se ti mlíčko, tak to opravdu neznamená, že nebudeš kojit. „nástřel mléka“ vypukne tak 3 dny po porodu většinou. Já do porodu taky ani kapku, a myslím že to není nic neobvyklého. ![]()
My máme MAM antikolikový a klukům vyhovují, vyzkoušela jsem spoustu lahviček a nakonec vyhrála MAM ![]()
Ptam se konkretne na tyhle 2 znacky, pac Campol mam doporuc. od kamaradky a MAM si chvalily jine mamci tady v drivejsich diskuzich. Ale chtela jsem znat vase aktualni zkusenosti. Jj, BPA je urco dulezite kriterium, budu to muset prozkoumat vic;)
Tak u nás zase bylo jedno co je to za flašku,ale rozhodujhící byl tvar dudlíku ![]()
Hlasuju pro MAM, měla jsem jí pro syna a ted jsem jí koupila i dcerce. Vyhovuje mi, že se dá rozložit a lépe vyčistit.
Taky hlasuju pro MAM. Malému vyhovují savičky,se savičkami od Aventu si nedokázal poradit vůbec.Jen se do těch MAM lahví nesmí dávat moc horká voda,protože potom tečou.S těmi Campol nemám zkušenosti.Budu jak reklama,ale malý třeba nechce ani jiné dudlíky než od MAM a že jsme jich vyzkoušeli. ![]()
Tak za nás taky jedině MAM
, prvně jsme měli Avent, ale z těch se prckovi špatně pilo, tak jsme vyzkoušeli náhodou MAM a od té doby nechce nic jiného, mají dobrý tvar. To, že se dají rozebrat na hodně dílů beru jako velké plus kvůli čištění a nám taky rozhodně neprotíkají, stalo se ni to jen jednou a bylo to tím, že jsem spodek špatně zašroubovala. A jsou skvělé i dudlíky MAM, maximální spokojenost, jiné ani nechce
.